+1 yılGünde 1 öğün beslenerek fit olmayı hayal ediyorsanız çok yanlış düşünüyorsunuz. Bu size zarar vermekten başka bir şey vermez. Eğer kilo vermek istiyorsanız yapmanız gerekenler aslında çok basit.
Diyet, Spor ve Dinlenme. Kilonu ve vücut yapını bilmiyorum. Bu yüzden yüzeysel anlatarak elimden geldiğince bilgilendireyim.
Sağlıklı kilo vermek için boğazdan kesmek yerine kaliteli ve sağlıklı beslenerek vücut ihtiyacının altında kalori almak gerekiyor. Kalori açığı yaratarak kilo verilmesi hedeflenen diyetlerde, açlık hissi çekmemeniz için günlük maksimum ihtiyacınız olan protein değerine yakın protein almanız gerekiyor.
Yağ depolarınızı beslemeyi bırakınca ikincil hedef fazlalık olan yağların yakılmasıdır. Bunun için spor yapacaksınız. Spor yaparken kaslarınızı yoracak ve hatta kas gelişimi için ihtiyacınız olan yıkımı da elde edeceksiniz. Sizi tok tutan protein bu noktada devreye girerek kas yıkımı sonrasında yağ depolarınızın beslenmesi yerine kaslarınızı besleyecek ve hatta kas gelişimi sağlayacaktır. Çünkü buna bilimsel olarak baktığımızda vücut varsa ilk olarak bu tip sorunların üstesinden gelmek için kaynak kullanacaktır. Tabi ki bunların sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için sağlıklı bir uyku düzenine de sahip olmalısınız. Gece uykusu çok önemli.
Umarım sevdiğiniz için sağlığınızdan olmak yerine önce sağlıklı olmayı tercih edersiniz.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDeğer mi değmez miden ziyade bunu neden yaptığın ve yapma amacın daha önemli. Ne kadar seversen sev onu ama beden senin bedenin. Bir başkası için değil kendin için, kendini aynada güzel görmek için ve daha sağlıklı olmak için kendine dikkat edebilirsin.
Ayrıca günde 1 öğün bilemiyorum ama pek sağlıklı gelmedi bana.
Daha fit görünmek istiyorsan, saglikli beslenip, spor yapabilirsin. Çok kalorili yiyecekleri hayatından biraz uzaklaştirabilirsin mesela. Daha saglikli şeyler tercih edebilirsin ve de bol bol hareket kat hayatına.
Ama bunu dediğim gibi kendin icin, kendi özsaygın için yap. Yoksa seni beğenen her halinle sevsin.01 Yorumla
Soran+1 yılHer halinle beğenilmiyorsun işte böyle bir gerçek var.
+1 yılEğer sana bunu yapıyorsa değmez. Dış görünüş her şey değildir. Başkası için kendine bunu yapma. Kimseye hayatının iplerini verme. Başkaları için kendini değiştirirsen sen oyuncak gibi kullanır bunu sakın yapma seni nasıl görüp sevdiyse öyle davam etmeyi gerekiyor istemiyorsa ayrılır ama kimse kimsenin duygularını kullanıp değiştiremez. O bu durumda olsaydı senin için bunu yapar mıydı peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılKilolu birine bakar mıydın cidden
- +1 yıl
Zamanında kilolu sevgilim de oldu kolunda protez olan sevgilim de. Ben insanları dış görünüşe göre ayırmam. Benim için önemli olan insan olması kalbi güzel olması. Yakışıklı ve fit olup beni aldatır veya şiddet gösterip ya da eve bakmadıktan sonra görünüşün bi önemi yok. Insanlık ve vicdanlı olması yeterli
+1 yılTabii ki çok saçma, günde en az 3 öğün yemelisin. Gerekirse avuç içi kadar şeyler ye ama genelde tavsiye edilen çok öğün az porsiyondur. Böyle yapman senin için sağlıklı olur. Senin dediğini yaparsan fit değil sağlıksız olursun ayrıca kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol :))
07 Yorumla- +1 yıl
Az az yiyip çok öğün yemek çok yanlış. Kaloriyi azaltırsa tabi ki mecburrn kilo verir ama sağlık için iyi değil ve bu şekildeki bir diyete uyum sağlamak da zor ve yorucu.
Fit yemek "30 günde 10 yıl gençleştiren diyet videosunu izliyor" bu videoyu izle. Gerçekten çok şey öğrendim ben. - +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 ama bu benim araştırdığım bir konu az çok biliyorum çok öğün derken günde 6 7 öğünden bahsetmiyorum
- +1 yıl
Araştırmışsındır ama ben de kendi görüşümü söylemiyorum ki. Bu konunun gerçektrn uzmanı olanların getirdiği çok mantıklı delilleri gördüm. Dediğim videoyu izlersrn düşüncelerinin kesinlikle değişeceğini düşünüyorum. Özellikle videoda eski fotoğraflara baktığımızda eskiden hiçkimse şişman değilmiş, diye bir muhabbet geçiyor oraya dikkat et.
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 belki de bunun sebebi insanların eskiden yiyecek çok şey bulamamasıdır dğwlzşsş
- +1 yıl
Videoyu izleseydin bunu söylemezdin :)
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 neyse aslında gerek yok teşekkür ederim pek diyetle falan ilgilenmem
- +1 yıl
Peki. Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
+1 yılSağlıklı değil hem de hiç önce bir diyetisyene git gerekli ölçümleri yaptır sana bir program hazırlasın, bir spor salonuna yazıl veya yapman gereken egzersizleri söylesin doktorun evde başla spor ve diyet kardeştir bir olmaz ise diğerinin anlamı olmaz ve kendin için yapmaya başla kimse için değil kıyafetler üzerinde istediğin gibi durmaya başladığın da motivasyonunda artacak değişimi kendin için iste kimse için değil🤙🏻😉
00 YorumlaGünde 1 öğün yemek yenmez. Bu, günde 6 öğün ya da fazla zararlı yemekleri yemek kadar zararlı. Dengeli ve değerli besinler yemelisin. Ayrıca başkası için yaptığın için gelen eleştirileri boş ver. Bu durum, başkası için yaptığın şey-ler direkt kendine yarar sağlıyor ;)
00 Yorumla
+1 yıl1 öğün yemen sağlıksız. O 1 öğünü ikiye bolup yemelisin aralarda meyve su ve kuruyemiş vs. olacak şekilde. Kiz konusuna gelince sevdigin için birakman guzel bir şey ama kendin icin de birakir miydin? Kendini ondan daha az seviyor musun? Bunlar önemli kavramlar. İlerde üzülme diye bir bakmalısın..
00 Yorumla
+1 yılyaşın itib;ariyle günde bir öğün senin için yeterli olmaz; bir diyetisyenden alacağın destekle yapabilirsin belki. Zira, yanlış beslendiğin takdirde yağ yerine kas erimesi yaşarsı; sen zayıfladıpını zannedersin ama kas kaybı yaşarsın, dikkat!
Ayrıca böyle kararları bir kız için değil; kendine olan öz saygın için almalısın. Yanlış anlama saygın yok demiyorum ama sadece aynadaki görüntünden sırf kendin hoşlanmadığın için yaptığın anda bir şeyleri kazanamaya başlıyorsun kardeşim, unutma00 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 862 cevap paylaştı. Bir öğüne düşürmen mantık dışı. Beslenmene dikkat et, porsiyonları küçült ve yürüyüş yap.
Zaten istemesen de kilo verirsin, abur cuburu minimuma düşür. Kalori miktarını ona göre ayarlarsan eğer kilo almak için ayarı tutturamadığın için otomatikmen kilo verirsin.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBebeğim tabikide değmez. Gun de bir öğün seni hem hasta eder hemde öyle sandığın fitlige sahip olamazsın bunu 5 senedir spor yapan biri olarak söylüyorum. Bir ogunle spor olmaz kimse icinde kendini değiştirme yemeginden sağlığından kısma seni seven insan seni bir öğün yiyip fit olacam düşüncesine zaten sokmazdı az düşünün
02 Yorumla
Soran+1 yılYanına yakışmak istiyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılOzaman tek ogunle değil üç öğün az az yiyerek aralara meyve kuruyemiş koyarak diyet listesine gore
Gizli Üye(18-24)+1 yılsevdiğin kız da fit görünmek de senin sağlığından önemli değil. kaldı ki günde bir öğün beslenerek zayıflama düşüncesi yanlış diye biliyorum. bu konu hakkında yetkin kişi değilim ama sık sık yemek yiyip öğünlerini az yemek daha faydalı diye biliyorum. sonuçta metabolizma bi şeyleri yakmalı çalışmak için.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç öğün yediğin değil toplamda ne yediğin önemlidir. Benim tavsiyem spora başla düzenli temiz beslen aç kalmak gibi bir saçmalık yapma çünkü tek başına yemeyi bırakmak düzgün bir fizik ortaya çıkarmaz. Spor ile zayiflarsan gerçekten güzel fizikle karşısına çıkabilirsin
00 YorumlaSenin gibi erkekler kaldı mı ya 🥺
Yani şöyle söyleyim, bu beslenme şekli doğru değil ama eğer kilo vermek istiyorsanda ilk önce kendin için ver başkaları için değil.14 Yorumla
Soran+1 yılDeğer onun için değer.
Soran+1 yılSeviyorum
+1 yılbence kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran ve öyle yaşa. Tabi sağlıklı olman ilk gayen olsun. Kimse için bu dünyayı yaşamıyorsun kendin için, kendinle barışık olursan karşındaki insan bunun farkına varır ve o da seni böyle sever ve kabullenir, ki sevip kabullenmezse bile o halini görüşten sevmememişse ne bilm fit olunca da sevmesin..
01 Yorumla
Soran+1 yılAma fizik önemli şimdi ya öyle deme
Bunu birilerine kendini beğendirmek icn değil ayna karşısında geçtiğinde kendini begenmen icn kendin icn saglign icn istemelisin ve spor la yapmalisn ac kalarak olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur olur
+1 yılKilo vermek istiyorsan da en azından 2 öğün ye ve dengeli beslen. Zaten o da sağlığını riske atmanı istemezdi bence. Hem hızlı verilen kilolar, gene hızlı bir şekilde alınmaya müsait oluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim aynen uyguluyorum.
Sadece 1 öpğn az yemek değil, bir de spor yapmalısın fit olmak için.
Ayrıca kafana göre yediklerini belirleme, istemediğin sonuçlarla karşılaşabilirisin, bir diyetisyene git bu konuda, beslenme profesyonel bir konudur.00 Yorumla
+1 yılYani seni o şekilde beğenmedi mi? Neden sağlığın için bunları yapıyorsun? Kendini düşün. O sevdiğin kişi. Belki 2 gün sonra gidecek. Ama sagligin ne olur bilmem🤔
04 Yorumla
Soran+1 yılKalıcı...
- +1 yıl
Senin için öyle ama o kişi için peki?
Soran+1 yılNe bileyim
- +1 yıl
Bunu düşün o zaman. Ona göre sağlığından odun ver
- Diyet & Beslenme konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılYaa kalbim paramparça oldu görünce :(
Tabii ki değmez. Bir öğünle kilo veremezsin düzenli beslnmen ve spor yapman lazım. Ama bunu kız için yapma kendine için yap. Valla değmez bak.01 Yorumla
Soran+1 yılDeğer değer
+1 yılknk kızı hadi ordan et sana yazık lan kendin için yapman lazım onu kız için uğraşılmaz geç bi aynaya bak kendine güzel mi o görüntü giydiğin kıyafetleri yakıştırıyon mu kendine.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın işte beğenmiyorum
+1 yılKendin için zayıfla, sağlıklı ol. Başkası için değil. Yine de günde 1 öğün sağlıksız bence 2 öğüne çıkar sen onu.
11 Yorumla
Soran+1 yıl2 öğün ama az az mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok cahilce bi karar almışsın. Sevdiğin kız fit olsan da bu kadar cahil olduğun icin etkilenmez senden. Önce bi arastir mantikli mi bu beslenme tarzı? Daha saglikli kilo vermenin nasil oldugunu bilmiyorsun tutmuş kızı etkilemekten bahsediyorsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılSen çok biliyorsun kanka sus Allah aşkına
+1 yılYani değer mi sen bileceksin. Değmezse de fit biri olarak devam edersin 😊 ama 1 öğün ile olmaz ara öğünler Yemen ve spor yapman lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılTamamdır eyvallah
+1 yıldeğer mi değmez mi bilemem ama sadece 1 öğün yiyerek sağlıklı zayıflayamazsın. bir diyetisyene ya da spor salonuna kaydolmanı öneririm
01 Yorumla
Soran+1 yılPara israfı
Sevdiğin insan için yaptığın bir şeyin deyip değmeyeceğini burada soruyorsan ve cevabı kendin bilmiyorsan "net söylim değmez". diyetle ilgiliyse sorunun bence bir doktora sorman daha mantıklı. yine de bu soruyu sadece soru sormak için sorduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılÖnce kendin için yap. İç motivasyonun başka şeylere bağımlı olmasın dostum. Aşk güzeldir, her şeyi dönüştürür. Muhteşem bir motivasyondur ama genel olarak değmiyor. Dikkatli olmak iyidir.
00 Yorumla1 öğün senin için tehlikeli olur kimse için buna değmez sağlıklı beslenerek de fit kalabilirsin 3 öğün yiyerek mesela
01 Yorumla
Soran+1 yıl3 fazla
+1 yılöyle yapacağına doğru dürüst beslenip spor yap bu anlattığın şekilde kürdan gibi olursun üstelik kasların da erir
03 Yorumla
Soran+1 yılZargana olacağım
- +1 yıl
ay olma lütfen jsdnsjf
Soran+1 yılNeden
+1 yılDeğmez diyenlere bakma kardesim sana kalsa hic zayıflamak istemicen ama bir kız sayesinde zayıflayabilirsin simdi, pes etme devam et. Zayıflıcaksın olumm
00 YorumlaO tarz bir zayıflama insanı şekilsizleştirir
Vücut orantısını bozar
Yine de sen bilirsin05 Yorumla
Soran+1 yılHAHAHSKDJQĞSKXŞANA
Değmez karseşüm neden siyeceksin insanlar sürekli eleştir burnun güzel olmaz eleştir yaptırısın bu sefer saçın niye kel der onud ayaptırısın illa bir şey eksiklik arar seni sen oldugun için seven birini buldugun zaman ozman anlıyacaksın demek istedğimi iyice oyuzden sana diyim o kızdan hayır gelmeZ…
00 Yorumla
+1 yılseni kabul edicekse öyle edicek seni beğenmesi için asla kilo vermemelisin kendin istedin diye vermelisin hem kilonla barışık biri isen benim gibi hiç başkalarına kendini beğendirmek için verme hem seni beğenmiyorsada önündekilere bak kendi kaybetmiş olur
00 Yorumla
+1 yılGunde bir ogun yemek insani zayiflatmaz, dengeli beslenme ve biraz aktivite cok onemli
16 Yorumla- +1 yıl
Yanlış zayıflatır bazı hastalıkları da yok eder.
- +1 yıl
Zayiflatmaz daha çok bünyeyi zayıf düşürür. enerjisiz bir hayata geçiş yapar, önemli olan dengeli beslenme ve aktivite sayesinde sağlıklı kilo kaybıdır.
- +1 yıl
@UZzuuuuunnn iyi araştırmanızı tavsiye ederim kardeş..
Soran+1 yıl@misty-eyes kilo verdiriyor haklısın
- +1 yıl
Sen bunlara bakma kardeş dediğimi de araştır iyicene gerekirse su diyeti yap 1 2 hafta bütün pisliği de arındırır dinamik olursun. başarılar.
- +1 yıl
@Misty-Eyes araştır demesi ne basit arkadaş ya 😀 Gidin araştırın günde 1 öğün yemekle sağlıklı kilo veren varsa her şeyine iddaaya girerim. 1 ay günde 1 öğün ye sonra ki aylarda ise 3 öğün yemeğe devam edersen aynı kiloya çok rahat çıkarsın. Hanim efendinin dediği gibi yaparsak SAĞLIKLI KİLO VERİRİZ.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğmez. Hiç bir şeyi başkası için yapma. Yaparsın... buluşmaya gittiğinde şişman biriyle sevişirken bulursun. Başlarsın kendini sorgulamaya suçlamaya. yapma.
11 Yorumla
Soran+1 yılŞişman bir erkeğe hayatta bakmaz
Zayıflatıcı korse al bende okulda tek tost yiyorum sjsjsjsjsjs
12 Yorumla
Soran+1 yılErkek adama öyle şeyler ters
Gizli Üye(25-29)+1 yılgünde 3 öğün yemelisiniz dayatması yeni nesil diyetisyenlerin uydurduğu bi palavradır. insan uzun süre açlığa adaptedir çünkü. günde ister 1 öğün ye ama acıkınca ye ve bol proteinli ye
20 Yorumla
+1 yılAsla degmez ben kendim istiyosam zayiflarim kilo alirim baskasi umramda degil
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk önce kendin için sonra sevdiğin kişi için yapsan çok güzel olur ve tek öğün beslenme aralıklı orucu araştır lütfen ve bunu yaşam biçimi haline sokarsan hem çok sağlıklı olursun hemde zayıflarsın😊
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok az yiyorum
Cevap sahibi+1 yılAz yemekle kilo verdiğin gibi geri alırsın o yüzden düzgün beslenmen daha doğru olur bende aralıklı oruç uyguluyorum 2 öğün 1 ara öğünle 10 kilo verdim 1 ayda
Soran+1 yılŞimdi taş gibi misin
Cevap sahibi+1 yılSayılır biraz daha vermem lazım
Soran+1 yılGit ver
+1 yılSadece kendin için yap. Seni bu halinle sevecekse sevsin yoksa başka kapıya...
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir dünya yok ya
+1 yılİlk başta kilo vermeyi kendin için yap ama bir öğün yemek sağlıksız düzgün bir diyet uygula
01 Yorumla
Soran+1 yılSağlığımı şu an sallamıyorum açıkçası
+1 yıl1 öğün ile fit olamazsın. Hasta olursun. Sağlıklı bir şekilde fit olmanın yolları varken bu çok saçma
00 Yorumla
+1 yılBelli ki çok seviyorsun değmese de değer. başarılar :D
önce ki halini beğenmıyorsa değişim olduktan sonra da sende onu beğenme.00 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 445 cevap paylaştı. Kendi sağlığın için değer.. zayıflamak fit olmak,
Bir kız için değmez..01 Yorumla
Soran+1 yılO kız için değer ama
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn azından günde 2 1 öğün yemelisin. Böyle sana daha fazla zarar. Kilo vereceğim derken vucudun besin tutmaya başlar. Hem normalden daha az kilo verirsin Hem de sağlıksız
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yiyorum az yiyorum
Sağlıklı olduğunu düşünmüyorum bi öğünün bence diyetisyene filan git
01 Yorumla
Soran+1 yılPara kaptıramam
- Diyet & Beslenme konusunda 838 cevap paylaştı.
+1 yılFit çıkmak istemen güzel de aç kalarak değil daha çok alırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum vermeye başladım bile
- +1 yıl
Bıraktığında alırsın diyorum ömür boyu tek öğün yiyemezsin çünkü
Soran+1 yılGöreceğiz
- +1 yıl
Denedim yani laf diye söylemiyorum dikkat et
+1 yılBir öğün tavsiye etmiyorum. Çünkü mideyi az yiyip kandırıp geri kalan emilimi yağlarından yemesi için az ve sık kalorisiz şeyler yemen gerekir
00 Yorumla
+1 yılhiçbir insan için değmez :D
farklı bir motivasyon yöntemi bul, ayrılınca eskisine dönersin yoksa00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGünde 1 öğün yiyerek fit olamazsınız. Spor yapmadan yağ yakılmaz, ayrıca kaslarınız zayıflar. Günde 3 öğün, az yiyip spor yapmak daha sağlıklı.
Ayrıca sağlığınız o kızdan önemli.01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya değil
+1 yılYanlış anlama ama senin Bi duruşun yok mu? Sevdiğin kadın için bir şeyler yapmak iyidir tabi ki de neden kendi sağlığın için bir karar almıyorsun ki?
00 Yorumla
+1 yılDeğmez ztn 1 öğün yersen daha da kilo alıcaksın. 1-2 gün 1 öğün yedin desek 3. gün fazla yiyeyim dediğin zaman vücudun normalden fazla yağ toplıyacak.
00 YorumlaBir öğün yiyerek fit, sağlıklı olunmaz bu arada. Sevdiğin kız seviyorsa seni her türlü sever zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılKilolu birine bakar mıydın cidden
Kadinlar zeki erkek sever mal mal ac kalana kadar düzenli beslen spor yap 😏 seni bu zekayla aldatirlar
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama 🤦 kimse için değmez. Zayıflamak istiyorsan sana yardımcı olurum diyet konusunda.
01 Yorumla
Soran+1 yılOl
1 öğün mü? Lütfen kendine iyi bak. Sevdiğin kız için kendine neden bu şekilde zarar veriyorsun? Değeceğini sanmıyorum. Kendine iyi bir şekilde bak.
00 Yorumla
+1 yılSağlığını düşünürek kilo vermen gerek ve bırak kimse için bir şeyler yapmaya deneme.
Olduğun gibi olmaya çalış yine kilo verirsin çok fazlaysa.00 Yorumla
+1 yılBöyle zayıflayamazsın
Yeteri düzeyde kalori lif içiren
Protein içeren besinler yemen gerekiyor
Günde 1 saatte kosucaksin00 Yorumla
+1 yılYememek kilo vermeni değil, almamanı sağlar. İstediğin şey kalori yakmaksa spor yapmak zorundasın. Spor yaptığın sürece yesen bile kilo verirsin.
08 Yorumla- +1 yıl
@şeymayani verilir yani. Hamur işi, pilav ve makarna yı da kesersen dahi fazla verirsin. Ha bu sağlıklımı tabiiki hayır ama kilo verdikçe insanın özgüveni yerine geliyor
- +1 yıl
Az yemek değil. Yememek. Günde bir öğün yiyerek hızlı kilo verilir. Ama verilen kilo bu tempodan çıkıldıktan sonda fazlasıyla geri alınır. Bir de belli yeden sonda artık merobolizma yavaşlar. Eski hızda kalori kaybetmeyeceğin gibi, öğünü artırdığında daha çok kilo almana sebep oluyor
- +1 yıl
Dizimdeki menüsküs yırtığı sebebiyle ameliyat olmam gerekiyordu ameliyat olmak bana iş ve maddi kayıp sağlayacağından kilo vermeye karar verdim ilk olarak 2 buçuk ayda 8 kilo verdim daha sonra yine 1 buçuk ayda 8 kilo verdim en son yaptığım diyette neredeyse yemek yemiyordum sadece su ara sıra kavrulmamış çiğ kuruyemiş. Meyve. Hasta olmadım güçten düşmedim şu an gayet iyiyim ve ramazandan sonra yine diyet yapacağım tabi bu benim metabolizma. Başkası nasıl olur bilmem
- +1 yıl
@şeymayani yediklerimize sayarız nolcak 😂😂
- +1 yıl
Ben bunu kendine eziyet olarak görüyorum biraz. Her öğün yenir, ama itidalli yenir. Ve yenilen şeyde karbonhidrat olmamasına dikkat edilir. Nefsi olarak zorluk çekmden sağlıklı bir şekilde kilo verirsin. Aynı zamanda yeme alışkanlığı kazanırsın. Yeme alışkanlığı kazanmıyorsan bu yaptıklarından sonra, diyeti bırakıp eski düzene aynen dönüldüğünde bu çabalar boşa gider. Ama zaten diyetten sonra da dikkat ederim diyorsan belki değer
+1 yılDeğer kardeş. Ama zayıflayınca sana olan talep artacak. Busefer o sevdiğin kız sana güzel gelmeyecek. Bil istedim.
00 YorumlaÖyle, fit olmazsın cılız ve güçsüz olursun... Sağlıklı beslenip spor yap ama bunu kendin için yap çünkü o seni seviyorsa her halinle sever zaten..
00 Yorumla
+1 yılYaptığın güzel bi şey de 1 öğün yeterli olur mu bilemiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıl0 öğün mü yapayım
+1 yılBiri için yapma kendin için yap yoksa değmez kız seni olduğun gibi sevsin
046 Yorumla
Soran+1 yılKimse göbekli erkek sevmez o yüzden kız için eriyeceğim başka çare yok
- +1 yıl
Ne fark eder ya seven seviyor abi kız göbekli olsa onu sevmekten vazgeçer misin
Soran+1 yılGöbekli bir kızla olamam :(
- +1 yıl
O zaman o kızda göbekli biriyle yapamaz ver kilo ne diyeyim
Soran+1 yılEyvallah vericem tanrının izniyle
- +1 yıl
İnşallah verirsin
Soran+1 yıl1.90 boya 70 nasıl gider
- +1 yıl
Uzun olup kürdan gibi olma kızlar beğenmez pek
Soran+1 yılNasıl seviyorlar
- +1 yıl
Kaslı yapılı seviyorlar öyle olmazsan bakmazlar sana
Soran+1 yılBugün gideyim bir gym'e yazılayım bari
- +1 yıl
Acil koş çabuk
Soran+1 yılSenin manita da mı kaslı yapılı
- +1 yıl
Yok tatlım manita falan
Soran+1 yılNiye göbekli misin
- +1 yıl
Afedersin ama canım mısın göbek mi herşeyin çözümü göbeğim yok bu benim tercihim
Soran+1 yılCümlenden pek bir şey anlayamadım özür dilerim
- +1 yıl
Bi göbek önemli bir detay değil ki göbeğim yok ilişki istememem benim tercihim. Ve insanları insan olduğu için sevmeyi öğrenmelisin görünüş önemli değil
Soran+1 yılHiç mi önem vermiyorsun görünüşe cidden?
- +1 yıl
Yaş ilerleyince cidden önemsiz olduğunu anlıyorsun tipi güzel olup karakteri bozuk olanı ben ne yapayım
Soran+1 yılHaklılık payın var ama dış görünüşe HİÇ önem vermiyorum dersen yalan söylemiş olursun çünkü az ya da çok önemi oluyor.
- +1 yıl
Bilmiyorum şu an pek umrumda değiller açıkcası
Soran+1 yılKusura bakma çok konuştum
- +1 yıl
Sorun değil
Soran+1 yılEğer tartışmak istersen özelden yazabilirsin
- +1 yıl
Gerek yok görüşlerimiz pek uyuşmadı zaten
Soran+1 yılAslında göbekli kızlara yatırım yapmak dünyanın en mantıklı işi
- +1 yıl
Abi neden sınıflandırıyorsun yok göbekli kız yok çirkin kız yok güzel kız, yatırım diyorsun mal mıyız biz aaaa
Soran+1 yılNasıl yaklaşmam gerekiyor yıllardır çözemedim
- +1 yıl
Çözmen gereken bir şey yok sadece empati kur çok zor değil bence tipiyle ya da dış görünüşüyle isimlendirme mesela
Soran+1 yılTakip ettim özelden yazar mısın bir rica etsem
- +1 yıl
Hangisi 3 kişi aynı anda attı
Soran+1 yılBir şey dicem yazamıyorum sana ben
Soran+1 yıl2 Xper istiyor
- +1 yıl
Salla o zaman
Soran+1 yılDiscord versem yazar mısın cidden konuşmamız lazım
- +1 yıl
Kullanmıyorum
Soran+1 yılTwitter falan da mı?
- +1 yıl
Hayır ya kapattım tum hesaplarımı maalesef
Soran+1 yılNasıl yapabiliriz, discord indirme şansın var mı?
- +1 yıl
Kullanmayı bilmiyorum ya
Soran+1 yılÖğretirim çok basit. İndirebilir misin :(
- +1 yıl
Dur deneyeyim
Soran+1 yılTamamdır bekliyorum
- +1 yıl
Tamamdır yaptım
Soran+1 yılHesabım COLE#3903 istek atar mısın
- Diyet & Beslenme konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimse için bu kadar şeye bağlanma ya pardon değiştirmeye Deymez yapacaksan kendin için yap
10 Yorumla Hiçbir kız için deymez kendin için yapmalıydı bunu, zamanı gelince anlıyacaksın.
00 Yorumla- Devamını Gör (164)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat