Bu ikinci oluyor, daha önce de mide ağrıntısıyla uykum bölünmüş ardından mide bulantısından uyuyamamıştım. Midem pek sağlıklı değil ancak neden bu şekilde ağrı oluştuğunu merak ediyorum. Hastaneye çok kez gitmiştim ama pek bir sonuç alamadım. Bu konu hakkında bir bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Mide ağrısını ne keser? Mide bulantısına ne iyi gelir?
Aynı sorunları yaşıyorum Bir meyan ya da meyam balı yedim Birde kudret narı kullandım ağrı problemini çözdüm Tavsiye ederim, bana her ikisini de eczacım önerdi
Şu an benim de çok ağrıyor midem, sabaha kadar ağrıdı. Arada öyle uyanırım mide ağrısından ya da bulantısından. Surekli oluyorsa gastrolojiye git mutlaka. Bulantı için bitki çayı iyi gelebilir. Nane limon, ya da ıhlamur iç. Ağrisi surejli oluyorsa mutlaka doktora git, reflü ya da ülser olabilir.
İlk kez olduğunda öyleydi sınavım iyi geçmemişti ve o günün akşamı aynı şekilde ağrılar çekmiştim ancak bugün pek bir stres yaşadığımı söyleyemeyeceğim..
Şu anki amacını cidden anlamıyorum. Ben bir rahatsızlığımdan muzdarip olup burada tavsiye isterken senin gelip yorum olarak ‘malsın’ demen cidden garip. Sanırım sana yaptığım yorum rahatsız etti seni. Pek üzüldüğümü söyleyemeyeceğim çünkü hakediyorsun. Bu şekilde bir hitap tarzı olan kişiden g. t fotosu paylaşması epey beklenilebilir bir durumdu zaten. Yorumumun, seni profilimi ziyaret edecek raddede rahatsız etmesi de umrumda değil. Seninle tartışmayacağımı söylemiştim ancak net olmam gerektiğini düşündüğüm için şu an yazıyorum. Değilse yorumunu silip seni görmezden gelebilirdim. Herneyse... daha fazla uzamasını istemiyorum. Beni rahatsız etmeni de istemiyorum. Lütfen, iyi bir insan olmaya çalış. Dünya yeterince bunaltırken bir de siz eklenmeyin..