Genetik olarak göbek çevrem var ölçülerim 93 80 100 yanı basenim olsa daha güzel şekilli olucak vucudum severim vücudumu ama daha çok sevmek istiyorum 😊 Boy 173
Kilomu göbegimden verip basenlerime nasıl alabilirim?
Aslında 1.73 günümüzde kadınlar için ortalama bir boy haline geldi neredeyse. Asıl soru erkeklerin boy ortalaması baya düştü. Dışardaki erkeklerin %80'i 1.60-1.70 arası bişey.
Evet kanka ya bana bazen çok uzunsun falan diyorlar gercekten uzun değilim o kadar gayet de normal duruyorum da işte özgüven kırılıyor bazen çevredekiler fazla kısa olunca uzun olmak kötü mü diye düşünüyor insan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yalnız basen sence de fazla değil mi? 80-90 arası iyi bence..
Kankacım boyumdan dolayı bir görsen inan o kadar kocaman durmuyor😊
göbeği erirsem belki evet çok güzel iyice ortaya çıkar da
Bilemedim şimdi eğilmek de zor olur o basenle sırf görüntü odaklı düşünme derim.
Yok yok o kadar kocaman değil inanın 😄
Kisa olsam. evet hem garip dururda görseniz buyuk bile demezsinz belki bilemedim geniş değil yani dolgun
Aslında 1.73 günümüzde kadınlar için ortalama bir boy haline geldi neredeyse. Asıl soru erkeklerin boy ortalaması baya düştü. Dışardaki erkeklerin %80'i 1.60-1.70 arası bişey.
Evet kanka ya bana bazen çok uzunsun falan diyorlar gercekten uzun değilim o kadar gayet de normal duruyorum da işte özgüven kırılıyor bazen çevredekiler fazla kısa olunca uzun olmak kötü mü diye düşünüyor insan
Sen uzun veya kısa ol kiminle mutluysan onla ol. O uzun bu kısa diye hem şimdi genelde erkekler uzun kızları tercih ediyor.
Aynen kanka zaten sevgilim 190😄☺
Senin boyuna alt limit zaten 1.75'lik birisi. Ondan aşağısı kurtarmaz.
Hahahah boyu boyuma huyu huyuma derim artk kendisine dhdhdhfh
Fıtnessa gıdıp proteınlı besleneceksın
Şu an imkanım yok ama. en kısa zamanda inşallah 😊
Hayırlısı :))
Göbeğinden verip basene almak mı ahajshd
Ahahahah kanka nasıl anlatacgimi bilemedim caktirma
Göbekten basene doğru ovalayarak itekle
Hahahah keske olsa
Keşke 😂 göbeği eritecek hareketler yapabilirsin evde imkanların zamanin ölçüsünde
Teşekkür ederim aynen ilk onu eritip sonra kalça ya geçsem daha iyi olucak basen yapmam. gerek
Her iki tarafı aynı anda çalıştıran hareketlerde olabiliyor araştırıp bulursun
Ow kalça ne öyle be
Boyumdan dolayı inanın o kadar kocaman durmuyor 😊göbeği erirsem belki evet çok güzel iyice ortaya çıkar da
Bence hoş
Teşekkür ederim yine de☺
Ne demek 💛
Ölçülerin harika bence
Teşekkür ederim abi de yok ya boyumdan dolayı o kadar kocaman değiller. :)
Daha ne kadar büyük olabilir bence gayet ideal ve alımlilar
Teşekkür ederimm yine de gobegi eritsem daha hoş olucam
Spor yap kardio hareketleri
Beyne verebilirsin
Sana vericem sana
Bana veremezsin
Nicin