amacım zayıflamak falan değil, sadece bi hareket falan olsun ne bileyim aşırı asosyalim hafta içi okula gitmek dışında hiçbir aktivitem yok okul ve evden ibaret hayatım.
100 yeter mi (100 yapabilir miyim onu bile bilmiyorum) zamanla arttırırım. bana bir faydası olur mu? (0 hareketten iyidir bence?)
100 yeter mi (100 yapabilir miyim onu bile bilmiyorum) zamanla arttırırım. bana bir faydası olur mu? (0 hareketten iyidir bence?)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
dengeli spor yaparsan fiziken ve mental olarak daha fazla verim alırsın
100 çok az 600-700 yap 100 nedir
Zayıflamak için faydası olur mu
@34Derbeder34 100 ip faydası olmaz. Ne kadar çok fazla atlamak o kadar hızlı kilo.
Sen kactane atliyorsun
@34Derbeder34 ben kilo vereceğim zaman her gün 20 dk kardiyo + 1000 tane ip atlıyordum. Azim herkeste yok. Bu soruyu soran kilo falan veremez hantal
@34Derbeder34 soruyu tam okumadım ama 100 tane iple hareket ediyorsun sayılmaz pek
Baya azimlisin kaç kilosun
soru detayında zaten asosyal olduğumu ve evden asla çıkmadığımı, amacımın kilo vermek değil hareket etmek olduğunu belirtmiştim. Keşke bu kadar kaba olmasaydınız, benim için bir sıkıntı olmaz ama bir gün birilerinin kalbini kırabilirsiniz. Ayrıca yanlışınız var ne kadar ip atladığınızın değil temponuzun önemi var, ben 10 saatte 5000 ip atlarım ama hiçbir sonuç almam eğer kilo vermek istiyorsam. Doğduğumdan beri asosyal değilim tabii ki de zamanında ben de 40 dakika kardiyo ile başlardım sporuma lisedeyken, en son da süre değişsede en az 8 dakika hızlı tempo ip atlar bırakırdım (saymakla da olmaz o iş) ne oldu diye merak ediyorsan da sıkılaşmak için attığım bu adım zamanla kilo alma korkusuna döndü ve anoreksiyaya yakalandım, aşırı spor günde 1 öğün yemek (bazen sadece 2-3 kupa yeşil çay) ile de 1.72 boyunda 46 kiloya düştüm, 1 buçuk yıldır tedavi sürecindeyim şu an güncel kilom 53 (ki hâlâ korkunç görünüyorum yapabileceğim tek şey insanlara görünmeden sağlıklı kalmaya çalışmak) kas kütlem çok az olduğu için 100 kez ip atlamak bile benim için 3000 kez atlamak gibi.
bunları anlatma sebebim de “acı bana hüü🥺” falan değil, insan psikolojisinden gram anlamıyorsunuz, ben hasta olduğumun farkındayım ve düzelmeye çalışıyorum ama yaptığınız bu yorum ile başka anoreksik bir bireyi tekrardan bu bataklığa itebilirsiniz. Umarım düşünceleriniz değişir.
Olur bence