Sağlık Göğüslerim erkeklere göre büyük ve sütyen takmak zorundayım, erkekler sütyen takabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Belli etmiyor küçük gösteriyor biraz büyük biri fark etsin istemiyorum napayım küçültme ameliyatları çok pahalı napacağım? Güncellemeler+1 yıl Cidden trol değil biliyorum komik geliyor ama değil Göğüslerim erkeklere göre büyük ve sütyen takmak zorundayım, erkekler sütyen takabilir mi? Cevapla Erkek Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 591 cevap paylaştı. Troll değil aynen. Neyse memenin çoğu yağdır, yağ oraını düşürmelisin 0 0 Yorumla
umay3434 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Göğüsünde yağ vardır göğüs kısımlarını geliştirmeyi dene o yağlar erir belki 0 0 Yorumla
tequilainbottle Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl çıtırın instası 1 3 Yorumla -iirene +1 yıl olum belki soru ciddidir ondan gülmicem diyorum ama kahkaha attım mk ahahhahahah Yorumla tequilainbottle +1 yıl @-iirene askjdıkqowjoıdakodqw Yorumla karammmeeel +1 yıl Hdhdjdjdjdjs umarım bulursunuz tam sizlik duruyo Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Takma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Troll değil aynen. Neyse memenin çoğu yağdır, yağ oraını düşürmelisin
Hormonal bir bozukluğun mu var? Kilon fazlaysa da olabilir.
Göğüsünde yağ vardır göğüs kısımlarını geliştirmeyi dene o yağlar erir belki
Gözüm çıksın bune saçma soru
çıtırın instası
olum belki soru ciddidir ondan gülmicem diyorum ama kahkaha attım mk ahahhahahah
@-iirene askjdıkqowjoıdakodqw
Hdhdjdjdjdjs umarım bulursunuz tam sizlik duruyo
Takma
Kesinlikle troll değil
sakaci seni
bkz:zia atio
Kilo ver ya
He he he