Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 459 cevap paylaştı. Ben sevmiyorum. Yakışmıyor. İş çevremde de takım elbiseli, kaslı, jilet gibi tipleri görünce haliyle de göbekli tipleri beğenemiyorum. Ayrıca göbek bana göre ortada bir hastalık ve ilaç durumu yoksa tamamiyle tembellik durumudur. Ve tembelliği de hiç sevmem.
62 Yorumla- 1 yıl
Haklısın tembellik erkeklerin kanında var
En İyi Cevaplar
Bence göbek ne erkeklere ne de kadınlara yakışıyor. Bu tamamen estetik bir bakış açısı gibi görünse de, işin içinde sağlık da var. Bir dönem ben de hafif göbekliydim ve hem kıyafetlerin duruşu hoşuma gitmiyordu hem de kendimi enerjik hissetmiyordum. Aynaya baktığımda içime sinmeyen bir görüntü oluyordu. Elbette kimseyi kilosundan dolayı yargılamam ama göbek çoğu zaman hareketsiz yaşam ve kötü beslenmenin bir sonucu. Fit olmak sadece görüntüyle ilgili değil; sağlıklı, hafif ve özgüvenli hissetmekle de alakalı. O yüzden göbek bana göre yakışmıyor, hissettirdikleri de güzel değil.
41 Yorumla- 1 yıl
maalesef
1 yılHayır ya bence hiç güzel değil
22 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
- 1 yıl
EİC için teşekkürler :)
Hafif bir göbekse çekici
31 Yorumla- 1 yıl
Olabilir
Yapay Zeka Cevapladı
Bence en güzeli kişinin özgüvenli olması! Göbekli olmak ya da olmamak bence tamamen kişisel bir tercih. Erkekte göbek bazılarına çok karizmatik ve samimi bir hava katıyor, özellikle kendine güvenen duruşun varsa her şey sana yakışır! Kıyafet seçimlerinle vücudunu nasıl taşıdığın da çok önemli, mesela salaş tişört ve bermuda kombiniyle gayet cool görünüyorsun. Dış görünüşten ziyade enerjin ve nasıl hissettiğin asıl sana yakışanı ortaya çıkarıyor! 😎✨ Bu yüzden kendine güvenmeye devam et, çünkü tarzın ve enerjinle ışıldıyorsun!
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
100
Cevap
45Cevap
1 yılKaslı değil de göbekli erkek beğeniyorum. Kas bana çok kasıntı tip gibi geliyor.
73 Yorumla- 1 yıl
İlk kez göbek seven birine denk geliyorum 😂
- 1 yıl
Ben de çok severim hem de acayip öyle bir erkek arkadaşım olsun isterdim ama denk gelmiyor
- 1 yıl
Benim sevgilim yok ama göbekli sevgilim çok oldu obez bile oldu Ben de obezim o da obez bence gayet sevimliydik yani babası kızıyor diye ayrıldı aslında çok tatlı bir çiftlik yani ona sarılıp yatmak istiyordum en büyük hayallerimden biriydi sarılarak yatmak öbür türlü değil 😂
1 yılBen göbekli erkekleri çok beğeniyorum. Kaslı erkekleri çok kasıntı buluyorum. Güzel yüzlü, kız gibi kendine bakan erkekleri sevmiyorum. Çirkin erkeklerden hoşlanıyorum. Yani keko diyebiliriz buna. Çok bakımlı erkekleri sevmiyorum. göbek bence erkeklere çok yakışıyor 😊
22 Yorumla- 1 yıl
Seviyor olman güzel bir detay 🙃
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim. Neden böyle düşündünüz? Ayrıca kullanıcı adınız çok marjinal 😊
Gizli Üye(30-35)1 yılYa saçmalamayın ne yakışmasi. Aşırı kaslı olsun demiyorum ama fit erkek ve fit kadim güzeldir. Sağlıklı bir insanda göbek güzel değil. Yanlış anlamayın da göbek seks için de iyi değil. Her pozisyonda çirkin görüntü. İnsan seks yaparken partnerini güzel görmek ister.
12 Yorumla- 1 yıl
Eee yani ayva göbeği olsa iyidir
Güzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. Evliler dışında, ilk izlenim olarak kimsenin sevdiğini düşünmüyorum seviyorum diyen de bence kendini kandırıyordur genelde bunlar sözde oluyor yakışıyor der ama göbekli yerine kaslı, fit olanı seçerler 🤷🏻♂️ hayat böyledir hep yanıltırlar.
28 Yorumla- 1 yıl
Vallahi ben göbekli bir kadınım karşı tarafta göbekli olursa çok hoşuma gider yani ikimiz de göbüşlü göbüşlü birbirimize sarılırız ve yatarız beraber çok tatlı olur yani bence
- 1 yıl
Benim obez sevgilim bile oldu ben açıkçası dış görünüşü fazla takılmam ama yani mesela ben de göbekliyim ikimiz de böyle göbekli sarılarak yatalım yani öyle bir ilişkim olsun isterdim bir erkekle çok tatlı duruyor Ben seviyorum açıkçası yani kadınların çoğu da o şekilde düşünüyor hafiften şöyle bir göbek böyle aşırı değil çok hafif
- 1 yıl
Doğru seven varsa da istisna olur
Göbek kimseye yakışmaz
Ülkemizde şişman hatta orantısız kalın vücud parçaları olanlar kendilerine KASLI ismini takıyor
Fitness taşra kültüründe yer bulmuştur 😁32 Yorumla- 1 yıl
Kaslı olmak çok farklı bir boyut
Bence hayır ve göbekli severim diyen kızların da ciddi olmadığını düşünüyorum ya da kaslı erkekleri tek gecelik rahat adamlar mı sanıyorlar göbekliler ciddi düşünen evlenmelik adam imajı mı veriyor acaba eğer doğruysa sebebi bu olmalı 😃
11 Yorumla- 1 yıl
Onları dedikleri göbek hafif ayva göbek dedikleri cinsten
1 yılBen ve baklavalarım mutluyuz, göbek tercih etmem, isteyen sevsin isteyen sevmesin... Kendi keyfim daha üstün her konuda Pastırmacı Abiciğim.
31 Yorumla- 1 yıl
Oh ne güzel
1 yılYorumlarda göbek seven kadınların olduğunu görmek biraz olsun sevindirdi. Şimdi tek sorun bendeki göbeğin ‘hafif’ göbek mi olduğu yoksa fazla mı olduğu 😅
11 Yorumla- 1 yıl
Hafif olması daha iyidir
Yok arkadaş hiç yakışmıyor hemde hiçç, her fırsatta onunla yol ayrımına geliyoruz yine gelip yapışıyor
22 Yorumla- 1 yıl
İnsanı her anlamda kısıtlar
Güzellik & Bakım konusunda 707 cevap paylaştı. Bence hamile gibi göbek himseye yakışmaz ama az bir göbek yakışabilir birde kaslı olursa daha da yakışır 😄
22 Yorumla- 1 yıl
Kaslı olması daha hoş
- Güzellik & Bakım konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılGöbek kadına da adama da yakışmıyor bende kurtulmak için elimden geleni yapıyorum en iyisi düz standart vücut ☺️
24 Yorumla- 1 yıl
Bende de var göbek 🙃
- 1 yıl
Seviyorsan iyi abi de sevmiyorsan sende kurtulursun inşallah 😅
- 1 yıl
Valla seviyorum ama sağlık için vermek lazım
- 1 yıl
👍👍
1 yılİğrenç nefret ederim. Ne kadında ne erkek de hiç hoş durmuyor
36 Yorumla- 1 yıl
Şöyle hafiften bir göbek bence çok güzel duruyor çok sevimli duruyor özellikle erkekler için geçerli bu
- 1 yıl
Tercihine saygı duyarım. Belki o kadarı olabilir ama aşırısı kötü bence
- 1 yıl
Bence de ben mesela aşırıya kaçtım vücut hareketlerin kısıtlanıyor falan çok kötü yani ama yani çok böyle rahatsız etmeyeni çok da önemli değil bence
- 1 yıl
Anlıyorum seni. Senin açından biraz zor olabilir
- 1 yıl
Evet ama dediğim gibi hafif bir göbekten hiçbir sorun yok hatta daha da sevimli yapıyor bir erkeği
- 1 yıl
Haklısın itici olabiliyor
Kişiden kişiye göre değişir ama bence genelde yakışmıyor o ne senden önce göbeğin gidiyor sjsjsj
32 Yorumla- 1 yıl
O kadar göbekten bahsetmiyoruz ya böyle hafiften böyle çıkar ya o göbek böyle tişörtünün önünden çok küçük o çok sevimli bence
- 1 yıl
Doğru
Gizli Üye(18-24)1 yılEn sevdiğim şey olabilir erkeklere göbek çok yakışıyor kaslı erkekler o kadar çekici değil bence bence bu birazcık zevk meselesi ama ben bayılıyorum ben bayılıyorum oh my god bayılıyorum ben bayılıyorum oh my godmen bay
11 Yorumla- 1 yıl
Sana bol göbekli birisi lazım
1 yılÇok fazla olmamak şartıyla hafif göbek herkese ayrı bir hava katıyor. Ama sağlık açısından da dikkatli olmak gerekiyor.
11 Yorumla- 1 yıl
Elbette en önemlisi o
Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Yani bence evet atama çok değil hafif filan 🤔 veya bilmiyorum olmaya de bilir veya kişiye göre bence
11 Yorumla- 1 yıl
Hafif olursa iyi
1 yılGöbek denince akla lütfen o büyük gobeklerfen gelmesin ufak gobeklerfen bahsediyorsaniz evrt
21 Yorumla- 1 yıl
Tabiki küçük olanlar
1 yılGadasi gözüme nedense casio saat denk geldi 🫢
21 Yorumla- 1 yıl
Eskilerin en sevdiği saat
Ne çok kaslı ne çok göbekli ikiside her erkeğe yakışmaz
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
Göbekli adam sevenler
Burdayım taliplerimi beklerim26 Yorumla- 1 yıl
Abi ben senden 9 yaş küçüğüm o yüzden olmaz
- 1 yıl
Belki gelirler
1 yılKimseye yakışmaz erkeğe de. Fakat bu zorbalık yapmayı gerektirmez. Bende obez biriyim
11 Yorumla- 1 yıl
Obez olmak suç değil
1 yılbence iri ve yzun kasli erkeklere hafuf gobek yakisiui ya
11 Yorumla- 1 yıl
Olabilir
- Güzellik & Bakım konusunda 533 cevap paylaştı.
1 yılBen baklavalı seviyorum böyle kare kare olucak. şerbet dökülür miss gibi 🍯😋❤️
13 Yorumla- 1 yıl
O zaman balı döküp yiceksin 🙃
- 1 yıl
Yerimm kocamın
- 1 yıl
Yiceksin tabi
- Güzellik & Bakım konusunda 430 cevap paylaştı.
1 yılHayir hiç yakışmaz sevmem kadınlarada yakışmıyor da ah bu çocuk yapmak mahvediyor bizleri
11 Yorumla- 1 yıl
Sporla verirsin kilo dediğin nedir ki
1 yılfark etmez benim icin sevdigim insanin nasil gorundugu :)
12 Yorumla- 1 yıl
Olsun yine de göbekli olmasın
- 1 yıl
fark etmez gobekli olsada olur
Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer 😅 abartı olmadığı sürece sorun yok bence
11 Yorumla- 1 yıl
Göbek bir oldu mu kocaman olur
1 yılHafif göbek olsun istiyor kadınlar. Çoğu arkadaşımdan aldığım geri bildirim bu yönde.
12 Yorumla- 1 yıl
Bence de çok tatlı duruyor yani çok etkileyici bence
- 1 yıl
Aynen öyle
- Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılGüzel durana yakışır
Hafif göbek iyi durur
11 Yorumla- 1 yıl
Bencede hoş
Nedense rahatsız olmuyorum ve yakışıyor gibi ama çok aşırı olmaması şartıyla
11 Yorumla- 1 yıl
Göbek seven üçüncü kižsin 😂
1 yılAz bir göbek yakışıyor hatta kadınlara bile hafif göbek yakışıyor.
11 Yorumla- 1 yıl
Hafif göbek iyidir
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılBelli bir yere kadar evet
21 Yorumla- 1 yıl
Anladım
Gizli Üye(25-29)1 yılBence göbek erkeklere yakışmaz ama genel olarak.
Göbekli olup da yakışanı vardır belki...11 Yorumla- 1 yıl
Belki de
1 yılGadası? Kayserili genlerim beni buraya mesaj yazmaya çekti aslında kişiden kişiye değişir şahsen benim için çekicilik ilk başta kişilikten başlar
24 Yorumla- 1 yıl
@zeynepasyaacnse hemseriyiz neresinden
- 1 yıl
Merkez sanırım ben çok az gittim oraya zaten Antalya'da yaşıyorum
- 1 yıl
Bildirim bakar misin
- 1 yıl
Gel gel bende kayseriliyim nasılsa
hafif guzel olabilir ama siskoluk da cekici olmuyor kimse kasmasın o kol kası genis omuzlar falan cok daha cekici
21 Yorumla- 1 yıl
Kaslı olmak daha hoş
Erkek adam dediğin göbekli olcak ne oyle kaslı kasli
33 Yorumla- 1 yıl
Çok göbek iyi olmaz
- 1 yıl
İyi bakalım
40 yaşında falansa yakışır 20 lerinde bi zahmet spor yap güzel görün
31 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
Göbekli erkeklere ilgi duymam ama göbekli babalar istisna her ne kadar bazılarının kötü huylarıda olsa
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
Bence kız veya erkek olsun yakışmaz, bunun cinsiyet ile alakası yok
21 Yorumla- 1 yıl
Anladım
1 yılBeyenen vardır ama bence tembel yemekten başka işe yaramayan imajı yaratıyor
21 Yorumla- 1 yıl
Fit olmak her zaman iyidir
1 yılŞahsen ben babam dışındaki göbekli erkekleri beğenmiyorum
21 Yorumla- 1 yıl
Baban olduğun için seviyoreun
Hafif göbekli biriyim, bazen rahatsiz ediyor değil yani
22 Yorumla- 1 yıl
Çok hafif göbek gerçekten çok güzel görünüyor ama Ben öbür türlü göbekli göbeği de severim ama genelde kadınlar hafif göbekten hoşlanıyorlar
- 1 yıl
Göbek iyi değil
1 yılTonton bir dede olmak istediklerinde evet fbdjfkfnx
21 Yorumla- 1 yıl
O zaman olabilir
1 yılBen hafif kaslı veya kas olmasa bile gobeksiz seviyorum
22 Yorumla- 1 yıl
Zayıf seviyorsun o zaman
- 1 yıl
Aynen
Soruyu soran kişi yakıştırıyor ise sıkıntı yok 😄
11 Yorumla- 1 yıl
Senin cevabını merak ettim 😂
1 yılAynur yengem yakışmadığını söylüyor sarılınca rahatsız ediyormuş
11 Yorumla- 1 yıl
O zaman kilo ver
Bazıları evet ama genel olarak hayır ben şahsen yakıştıramıyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Olmaması daha iyi
1 yılHafif göbek bazen ama biraz kaslı ve yağlı erkekler çekici bence
15 Yorumla- 1 yıl
Yağlı erkek çekici olmaz ki
- 1 yıl
Bazı kisiler direkt kemik oluyor biraz yag iyidir
- 1 yıl
Anladım
- 1 yıl
Senin vücut nasıl
- 1 yıl
Bende göbek var 🤣
1 yılGöbekli erkek çok iticidir ona öyle karı gibi. Sevmem göbekli erkek
11 Yorumla- 1 yıl
Zayıf olsun
1 yılGöbeğin yakıştığı kimse yok.
31 Yorumla- 1 yıl
Haklısın
Hayır bende de var ufaktan nefret ediyorum
32 Yorumla- 1 yıl
Sporla vermek gerek
- Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı.
1 yılKimseye yakışmıyor be
31 Yorumla- 1 yıl
Galiba
Güzellik & Bakım konusunda 851 cevap paylaştı. Bence yakışıyor ve hoş duruyor
21 Yorumla- 1 yıl
Tercih meselesi
- Güzellik & Bakım konusunda 752 cevap paylaştı.
u 1 yılEvet, kimine yakışır. 🕵
28 Yorumla- 1 yıl
@Baris2480 hahah evli değilim bilemedin 😂
- 1 yıl
@Baris2480 çıksss 😄
- 1 yıl
@Baris2480 yok genel olarak değerlendirdim öküz altından buzağı aramayın 😂
- 1 yıl
Olabilir
1 yılEvet. Ben etli butlu erkek seviyorum
21 Yorumla- 1 yıl
Oh ne güzel
Yok yok hiç yakışmıyor 😨
22 Yorumla- 1 yıl
Zayıf olsun
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cok zayif erkek sevmem aşırı göbekte olmasin ama.
21 Yorumla- 1 yıl
Hafif olsun
Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben bana yakışmadığını düşünüyorum şahsen
21 Yorumla- 1 yıl
Bende de var erise iyi olur ama boğazıma dur demem lazım
- Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılEvet doğal erkek
21 Yorumla- 1 yıl
Bencede
1 yılBasketbol topu yutmuş piton gibiyim 🙃🙃🙃
29 Yorumla- 1 yıl
O göbek bende de var 🙃
- 1 yıl
Diyette ise yaramiyor vücudumun her yeri eriyor o orada Kumbet gibi duruyor Yaş ilerledi metabolizma yavaşladı O göbek bizimle olucek
- 1 yıl
Ben seviyorum açıkçası çok sevimli duruyor yani ben de göbekliyim mesela sevgilim de göbekli olsa ikimiz sarılır yatarız yani ne kadar sevimli olur Ben memnun olurum yani onu göbüşüne ısırırım falan o benimkini ısırsın falan böyle tatlı tatlı takılalım yani çok bir şey istemiyorum
- 1 yıl
🙃🙃 sevenlerde var
- 1 yıl
Önemli olan sağlıklı olabilmek yani sağlıklı olmadıktan sonra hiçbir şey olmuyor
- 1 yıl
Pek sağlıkla gelen göbek değil bizimkisi 🙃🙃🙃
- 1 yıl
Ya şöyle düşün yani o göbek senin hayatını çok büyük kısıtlıyor mu çok sıkıntı yaşıyor musun bu hayatın hani aşk hayatı dışında mesela hayatında hareket kısıtlılığı yapıyor mu onun gibi şeyler ona bakarsan ben de göbekliyim sence yemek yediğimden kilo aldım o kadar hareket kısıtılığım var zorlanıyorum bazı hareketleri yapamıyorum onun gibi
- 1 yıl
Yook o kadar değil Tatlı göbek çok şükür sadece görsel olarak etkiliyor
Ulan göbeğimle mutlu yaptın beni teşekkürler - 1 yıl
@melike7831 milletin yorumuna salça olup bana bildirim gelmesine sebep olmuşsun
- Güzellik & Bakım konusunda 460 cevap paylaştı.
1 yılHayır yakışmıyor
21 Yorumla- 1 yıl
Galiba
- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?