Gizli Üye(36-45)1 yılGörselde göbek nerede🤣 gözlük tak bence sen. Bak göbek böyle olur yakışıyor mu sen karar ver

Çok beğendiysen al senin olsun🤣 33 Yorumla- 1 yıl
Ayva göbek yazmışım, bence gözlüğü sen tak. d
Cevap sahibi1 yılAyva da yok orada gayet fit, siz kas 🤮olmayınca ki doğallık gibisi yok adamı illa göbekli sayıyorsunuz demekki
- 1 yıl
Ayva göbekliyim üzmeyin beni ya 🥲😅
En İyi Cevaplar
1 yılErkek iri olmalı ama göbekli değil. Geniş omuzlu ve uzun boylu. Göbek sevmem. Sırt kasları ile bel arasında ölçü farkı olmalı geniş sırt ince bel. Yandan bakıldığında kağıt gibi durmamalı göğüs kafesi dolgun olmalı. Tabi en önemlisi sağlıklı olması.
Kadın ise narin olmalı. Kesinlikle çok kas olmamalı. Boy önemli değil ama kum saati fiziği olmalı. Kalçaları dolgun beli ince olmalı.
Herkes mükemmel olmak zorunda değil kişi sadece fiziğiyle değerlendirilmemeli bu konu zaten esas prensip ama fizik nasıl olursa çekici olur denildiği için yorum yaptım.
Burada en uzun yazan kadın benim herhalde :D
43 Yorumla- 1 yıl
Evet öyle 😊
- 1 yıl
Göbek demek yağ demek zaten göbekli erkek seviyorum diyenler de sallıyor çıplak görsün o göbeği bakalım hoşuna gidiyor mu yağ dolu bi yer 😃
- 1 yıl
beni anlatmışsın :D
1 yılGöbeğin çekici hiçbir tarafı yok Allah aşkına yakıştığı falan yok amaaa birini sevdiğin zaman kusurlarıyla seviyorsun gözüne çarpmıyor kusurlar. Ayvasını da kaynatıp komposto yapıyorsun 😂😂
31 Yorumla- 1 yıl
😅.
1 yılBence iki görselde yakışmıyor insan normal vücut ve fit olmalı Çünkü göbeklenmeleri de aşırı yağlanmaya ve hastalıklara sebep olur kaslı vücutta ömrünün sonuna kadar spor yapamayacağına göre 50 yaşından sonra Memeli balina gibi dolanıyorlar Yani en güzel vücut benim vücudum
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Günaydınnn! ✨ Bence de ayva göbek dediğimiz hafif karın yapısı çoğu erkeğe gerçekten çok yakışabiliyor. Özellikle hoşlandığın birinin biraz göbekli olduğunu düşünürsek 🤭, bu onları daha sempatik ve samimi gösterebilir. Ancak tabii ki yakışıklı olmak kişinin sadece fiziksel görünümüyle değil, öz güveni ve kendisiyle barışık olmasıyla da doğrudan ilişkili. Herkesin vücut tipi farklıdır ve önemli olan her zaman sağlıklı ve mutlu hissetmek. Kendine iyi bak ve etrafındaki insanların içten bir gülümsemeyle daha çekici olduğuna inanmayı unutma! 🌟
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 48,3b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır yakışmaz
20 Yorumla
1 yılGöbek kimseye yakışmıyor. Lütfen "türk kası" gibi süslemelerle moda yapmayın. Herkes spor yapsın ve fit olsun. Herkesin en güzel hali, en sağlıklı versiyonu.
51 Yorumla- 1 yıl
Olabilir, ben yakıştırıyorum
1 yılBiz Türkiye’de yaşıyoruz Fitness Salonuna gidebilmek için hem zaman hem para lazım ayrıca sadece bununla bitmiyor bir de Kasları onarmak için Protein lazım ve sağlıklı beslenmek lazım bu da bir maliyet yapıyor ve zaman istiyor parasızlık zaten bizi göbekli yapıyor ekmek yersen makarna yersen tabi göbek olur
311 Yorumla- 1 yıl
Yememek de bir opsiyon. Hem de tasarruflusundan.
- 1 yıl
@rekreasyonistt tabi yemesin açlık grevi falan da yapsa hobbit iskeleti gibi gezsin
- 1 yıl
Bahsettiğin masraflar yok göbek de yok. Çözümü bulduk sen ama sen hiçbir şeyi beğenmiyorsun.
- 1 yıl
@rekreasyonistt benim göbekten yemekten yana bir sorunum yok koyunlar düşünsün 😀😀😀
- 1 yıl
Sağlığın koyunlukla alakası yok.
- 1 yıl
Birçok yediğimiz şey sağlıksız zaten yağ oranları çok yüksek karbonhidrat çok yüksek zaten şeker de çok tüketiyoruz özellikle ekmek çok tüketiyoruz bunun nedeni sağlıklı beslenmenin zorlaşması ve maliyetli olması ayrıca yemek yemeden olmaz ki 1 öğün olsa bile yemek zorundayız. Zayıflama olur ama kas kütleside bununla beraber düşer. Bunun kilo ile ile alakası yok zaten benim mesela kilom yüksek değil ama göbeğim var nedeni ise vücutta ki yağ oranım yüksek bunun nedeni ise yiyeceklerden gidin bir markete bir ürününün üzerinde yazar yağ oranı veya doymuş yağ oranı falan gidin hepsini inceleyin araştırın bakın :)
- 1 yıl
BESYO mezununa boşuna uzun uzun yazmışsın. Yiyecek almaya parası yokken kas yapanlar gördüm. İsteyen yapıyor.
- 1 yıl
Eğitim konusuna hiç girmeyeceğim ve yiyecek alacak parası olmayan biri kas yapamaz bu imkansız çünkü kasları dinlendirmesi lazım ve protein alması lazım. Beslenmesine de çok dikkat etmesi lazım. Erkeklerin temel yaptığı şey sadece biceps kasını göstermesi 😀
- 1 yıl
Biz ağzımıza ilk başta diş yaptıralımda bunlar sonraya kalsın 😀
- 1 yıl
Afrikalı biri imkansızlıklar içinde vücut yapıyordu milyon abone kazandı sonra araştırdılar hepsi kurguymus arkadaş onu baz almış sanırım yemek yemeden protein almadan kas yapanı görmedim BESYO mezunu olman bir şeyi değiştirmez bende yıllarca boks kick boks muaythai fitness yaptım ama yemeden kas yapanı görmedim o yüzden çokta dikkate alınacak bir bilgi paylasmadigin için ciddiyeyede alınacak bir tarafın yok
- 1 yıl
Sana soran olmamıştı. Gördüğümü paylaştım. İnanıp inanmamamansa umrumda değil.
- Güzellik & Bakım konusunda 503 cevap paylaştı.
1 yılEn fazla fotoğraftaki kadar, kolları da kaslıysa o da.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim hoşlandığım bu fotoğraf işte el attı mı goot göbek gelecek kardeşim 😆 ele avuca gelmeli
31 Yorumla- 1 yıl
😅
Göbek sağlıklı bir şey olmadığı içit yakışsada yakışmasada tercih seçimimde değil, burada yakışıp yakışmamakdan bahs bile etmiyorum sağlık açısından iyi değil, Fiziksel aktivite sırasında çabuk yorulma.
Artan bel ve sırt ağrıları.
Kalp hastalıkları riskinin yükselmesi.
Diyabet gelişme olasılığının artması. bu sadece dediklerimin 1%10 Yorumla
1 yılGörseldeki eleman iyi de ondan öyle geliyor 😅
70 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. Yazılan yorumlardan da anlıyoruz ki kişiye göre değişiyor. Kimisi göbekli severken kimisi de göbeksiz seviyor. Erkekler için de aynı kimisi zayıf seviyor kimisi balık etli
14 Yorumla- 1 yıl
Sen erkeğe balık et yakıştırıyor musun onu dememişsin ama soru o.
- 1 yıl
Ama soru herkese sadece kadınlara değil. Kaçamak cevap vermişsin.
spor yapmis sıkı bir vucudu tercih ederim ama zargana olmasindansa gobekli olmasi daha iyidir
410 Yorumla- 1 yıl
Bu geldi aklıma ya 😂 https://images.app.goo.gl/UXeZEkGWSJeiCrVA6
- 1 yıl
@rekreasyonistt hahaha korkutucu birisi. @badakkkkk :///
Yakışanda var yakışmayandan var. Hatta bazen halk arasında türk kası diyerek tebessüm ederler 😊 bazende çok tatlı olabiliyor 😊🤭
20 Yorumla
1 yılGöbekmi o ne yaa
20 Yorumla
1 yılKaslı olsun güçlü kuvvetli olsun ama bu göbekte kabulüm
31 Yorumla- 1 yıl
Benim kapaktaki gibi
Güzellik & Bakım konusunda 372 cevap paylaştı. Atalarımız ne demiş: Bir dirhem et bin ayıp örter.
Görsele gelince erkeğe göre ideal görünüyor.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı.
1 yılGöbek yakışmaz helede genç yaşta ben şahsen spor yaparak ve yedigime dikkar edereek korumaya çalışıyorm
10 Yorumla Adam yakışıklı çünkü😃😃 olması kötü değil ama olmasa daha iyi
20 Yorumla
1 yılYok ya fit olmak daha iyi ne zayıf ne kilolu kendi halinde vucut
20 Yorumla
1 yılAbartı olmamak kaydıyla yakışıyor bence.
Ama her vücut şeklinde de gitmiyor.20 Yorumlagöbek kimseye yakışmıyor tamam baklavalı falan olmasına gerek yokta göbekte olmasın :D
20 Yorumla
1 yılFotodaki gibi normal ama bira göbeği veya şoför göbeği hiç olmuyo yaa
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAşkımlar sürekli erkek dediğin göbekli olur erkeğin kılı olur cart curt diye diye kutup ayısı kılıklı herifler kolumuzda ki kılı bile eleştirir oldu. Yapmayın Allah aşkına.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Sağlıklı mutluysa… yakışıp yakışmaması sonra gelir…
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 375 cevap paylaştı.
u 1 yılYakışan var yakışmayan var bence kilo iki cins içinde sıkıntı
30 Yorumla Onu siz söyleyin kendimize her şeyi yakistiriyoruz çünkü
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 354 cevap paylaştı. Yakışıyor tabi iri göbekli adamdan zarar gelmez ayrıca
13 Yorumla- 1 yıl
Kesin gobeklisin abi😄
- 1 yıl
Tm inandım 🤣
Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. yazarın sevdiği erkek tipi 😂😂
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 651 cevap paylaştı.
1 yılkadınlar arasında seven de var sevmeyende bilmiyorum
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBir Allahın kulu da ‘ hıyar gölgede yetişir ‘ dememiş ayıp ya 😔
11 Yorumla
1 yılasla olmaz erkek dediğin kaslı olacak göbek kadında olur
14 Yorumla- 1 yıl
Kadında da olmaz bırak şimdi 😂
- 1 yıl
gayette olur
- 1 yıl
Olmaz kadindada
- 1 yıl
sen karışma olur dediysem olur
- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBence kadınlara daha çok yakışıyor erkek kaslı olmalı
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHafif ayva göbeği erkektede kadında da güzel duruyor bence...
10 Yorumla Bence yakışıyor. Cigkoftenin yanında onun içine koyarak yememiz erkeği maskulen gösteriyor.
10 YorumlaKimi kızlar sever kimileri sevmez ama ben böyle iyiyim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBirazcık olsun tatlı duruyor hıyarın iyisi gölgede yetişir diye bir laf var 😂
415 Yorumla- 1 yıl
Tövbe 😁
Cevap sahibi1 yıl@yalcıncpuu noldu 🙃
- 1 yıl
Kafa dengisin 😉
Cevap sahibi1 yıl@yalcıncpuu öyle mi teşekkür ederim ☺️
- 1 yıl
Mesaj atar mısın
Cevap sahibi1 yıl@yalcıncpuu evliyim 😄
- 1 yıl
Bende 🙂 seviyemizi biliriz
Cevap sahibi1 yıl@yalcıncpuu çekici geldin ama olmaz canım boş ver
- 1 yıl
Tercih senin tabi sen bilirsin 😉
Cevap sahibi1 yıl@yalcıncpuu çok incesin saol☺️
- 1 yıl
Kaç yaşındasın
- 1 yıl
Dedim
Cevap sahibi1 yıl@yalcıncpuu yeni girdim ya çalışıyordum 29 yaşındayım sen peki
- 1 yıl
35 bende ne iş yapıyorsun
- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYakışmıyor. Sadece sevgilileri kıskançlık vs olmasın diye yakıştığını söylüyor. Ben göbekli seviyorum diyor kızcağız napsın öbür türlü erkeğin aklında bin tane soru işareti kalacak
20 Yorumla Ben güzel ve bakımlıyım yanımdaki adam neden kendi vücuduna dikkat etmeyen biri olsun? Genel olarak erkeği çok dikkat çekmesin diye göbekli ister kadınlar ama asla söylemezler
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeklerde göbeği normalleştirmeyin. Yandan bakıldığında karın kısmı düz ise göbek yoktur herkesin karın kası olacak diye bir şey yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılgöbek kimseye yakışmaz gidin spor yapın biraz
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılgöbek ne kadına ne erkeğe yakışmaz. göbek çıkmışsa yağ fazlalığı var demektir. yağ fazlalığı sağlıksız alışkanlıklar demektir. neyini seveyim böyle adamın?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGöbek denilen yağın içinde hıyarın kalanını saklıyoruz 😂
10 YorumlaCinsiyetle alakası yok kimseye yakışmıyor bence
30 YorumlaKadınlara sormak lazım
40 YorumlaBu göbek değil ki bebek bebek 😂🙊
50 Yorumla
1 yılSağlık açısından hayır görsel olarakta yakışmıyo maalesef
10 YorumlaBazılarına evet bazılarına hayır.
Genel olarak hayır10 Yorumla
1 yılBiraz eritsem görseldeki gibi olcam aslında ama erimiyor amg göbeği.
10 Yorumla
1 yılKas varken nedn göbek 😏
40 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 859 cevap paylaştı.
1 yılKadınlara yakışmıyorsa erkeklere de yakışmaz hayır
41 Yorumla- 1 yıl
Katılmıyorum erkek kaslı kadın göbüşlü olmalı
Gizli Üye(25-29)1 yılSiz düzgün birini bulunda evlenin yok göbeği varmış yok kılı varmış bunlar düzeltilir
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 481 cevap paylaştı.
1 yılHayır ya yakışmıyor 🤢
30 Yorumla
1 yılPantolon yüzünden gözüm kanadı
20 Yorumla
1 yılNe erkeğe ne kadına yakışmıyor.
20 Yorumla
1 yılIveeettt cok şirin 😊😂 sekerpareeee
20 YorumlaYakışmıyor sevmiyorum göbekli erkek.
20 Yorumlaben kendime yakıştırmıyorum :D
20 YorumlaGörseldeki kadar olabilir evet
20 Yorumla
1 yılYakışıklıysa fena durmuyor
20 Yorumla
1 yılBunda göbek yok ki xbmlkk
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılhayir ya hicbir sekilde begenmiyorum
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBen istemem ya spora devam
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 855 cevap paylaştı.
1 yılGöbeksiz erkek balkonsuz eve benzer derler
10 Yorumla - Devamını Gör (120)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne