bilemeyeceğim. Zaten bunu belirttim. İlaçların etkisini azaltacak gıdalar ve spor düşünebilirsiniz. Doğum kontrol hapı kullanmanızın sebebi korunmak ise Doğum kontrol ilacı yerine alternatif yöntemler deneyebilirsiniz
Kusura bakmayın ama ne kullandığınızı tam olarak bilmiyorsanız bana kızmanız pek mantıklı değil. Eğer, kullandığınız yasmin (en çok bu kullanılıyor) veya benzer ilaç ise doğrum kontrol hapıdır. Hemen bırakmanızı ve regl düzenleyici alternatif yöntemleri kullanmanızı tavsiye ederim. Kontrol amaçlı kullanıyorsanız Çocuk öncesi spiral tavsiye edilmediği için her ne sebepten Olurda olsun beğenmeseniz bile prezaevatif kullanmanız daha mantıklı
Bence birkez daha düşünün. Sağlığınızı düşünüyor iseniz doğrum kontrol hapından uzak durun, ne olursa olsun boy kg endeksinin ne ise o kg da kalın
Yok canım ya ne kızması Dienille diye bir ilaç kullanıyorum adet düzenlemek içşn ama bilmiyorum doğum kontorl hapı mı. Bu arada yorumun için çok teşekkür ederim. Ben de şizofreni tedavisi görüyorum doktorum 1 yıl ilaç kullanmam gerektiğini söyledi. Sence zayıflama çayı alsam ilaçlar bitince olur mu? Çok bilinçli birine benziyorsun. Sormak istedim
2 ayrı yarabandı gibi vücuda takılan organik bant kullanıyormuş…. Birinin adı: Thin Plus mış
Göbek, kalça ve basen yağlarını eritmesinde çok etkisini görmüş, Kan dolaşımı hızlanmış Hızlı yağ yakıyormuş Yeme isteği azalmış Sürekli tokluk hissi verdiği için tatlı ve abur cubur yemiyormuş Kilo verirken oluşan çatlakları ve izleri gitmiş
Esmer Su Yosunu, Garcinia Cambogia, Guarana, çinko, Yeşil çay Ekstresi, Keten Yağı ye 5-HTP içeriyormuş.
Diğerinin adı: Cin plus mış
Tüm vücudu hızlı Zayıflatmak ve sıkılaşmak için, taze ve canlı bir cilt için ayrıca bu ürünü de kullanıyormuş.. Thin plus iel birlikte kullanınca çok etkisini görmüş
Kendisi başlangıç paketi alıyormuş. En ekonomiği buymuş Bu pakette 2 paket thin plıus 1 paket cin plus oluyormuş 465 lira ödüyormuş. Arkadaşım Fiyata takılmasın kullandığı ilaçların zararı ve parasını düşünsün. Bu daha ekonomik olur diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Demek ki görünüşünü seviyormuş boş ver yazmasın öylesi.
Olması gerekenden fazla ise Haklı adam. kendi sağlığını düşünmeyen onunda düşünmez
Psikiyatri ilaç ve kadın doğum ilacı kullanmak zorundayım. Pardon da ben mi sağlığımı düşünmüyorum
bilemeyeceğim. Zaten bunu belirttim. İlaçların etkisini azaltacak gıdalar ve spor düşünebilirsiniz. Doğum kontrol hapı kullanmanızın sebebi korunmak ise Doğum kontrol ilacı yerine alternatif yöntemler deneyebilirsiniz
Bekarım doğum kontrol hapını dha dogrusu regl düzenleyici ama bilmiyorum her gün içiyorum. Galiba doğum kontorl diye geçiyor
Kusura bakmayın ama ne kullandığınızı tam olarak bilmiyorsanız bana kızmanız pek mantıklı değil.
Eğer, kullandığınız yasmin (en çok bu kullanılıyor) veya benzer ilaç ise doğrum kontrol hapıdır.
Hemen bırakmanızı ve regl düzenleyici alternatif yöntemleri kullanmanızı tavsiye ederim.
Kontrol amaçlı kullanıyorsanız Çocuk öncesi spiral tavsiye edilmediği için her ne sebepten Olurda olsun beğenmeseniz bile prezaevatif kullanmanız daha mantıklı
Bence birkez daha düşünün. Sağlığınızı düşünüyor iseniz doğrum kontrol hapından uzak durun, ne olursa olsun boy kg endeksinin ne ise o kg da kalın
Yok canım ya ne kızması Dienille diye bir ilaç kullanıyorum adet düzenlemek içşn ama bilmiyorum doğum kontorl hapı mı. Bu arada yorumun için çok teşekkür ederim. Ben de şizofreni tedavisi görüyorum doktorum 1 yıl ilaç kullanmam gerektiğini söyledi. Sence zayıflama çayı alsam ilaçlar bitince olur mu? Çok bilinçli birine benziyorsun. Sormak istedim
Doğum kontrol hapı... kullanma...
Her türlü sağlık için yitik şifa nın Twitter adresinden yararlanabilirsiniz.
Hesabı takip edin
genel arama yapın
filtre seçeneklerinden ise takip ettiğim kişileri işaretleyin
hesap paylaşımlarında aradığınız var ise karşınıza çıkacaktır.
Bu hesap Tamamen doğal de ve ilaç endüstrisi bulunmadan önce ki dönemlere dayalı şifalı bilgiler sunan bir hesap... kesinlikle tavisye ederim.
Kg için ise sana 1 önerim olacak. önce kullanan arkadaşımdan bilgi alayım size yazarım
regl ile ilgili Link gönderecektim daha gerekli xper puana erişememişim. O yüzdrn atamıyorum
Bekliyorum canım bilgi yazmanı kilo için. Ben de dediğiniz Twitter sayfasına bakıyım.
Tamam. Yazarım.
Regl için Civan perçeminin ile ilgili yazıyı okuyun
Tamam canım araştırıcam
Canım arkadaşımla konuştum.
2 ayrı yarabandı gibi vücuda takılan organik bant kullanıyormuş….
Birinin adı: Thin Plus mış
Göbek, kalça ve basen yağlarını eritmesinde çok etkisini görmüş,
Kan dolaşımı hızlanmış
Hızlı yağ yakıyormuş
Yeme isteği azalmış
Sürekli tokluk hissi verdiği için tatlı ve abur cubur yemiyormuş
Kilo verirken oluşan çatlakları ve izleri gitmiş
Esmer Su Yosunu, Garcinia Cambogia, Guarana, çinko, Yeşil çay Ekstresi, Keten Yağı ye 5-HTP içeriyormuş.
Diğerinin adı: Cin plus mış
Tüm vücudu hızlı Zayıflatmak ve sıkılaşmak için, taze ve canlı bir cilt için ayrıca bu ürünü de kullanıyormuş.. Thin plus iel birlikte kullanınca çok etkisini görmüş
Kendisi başlangıç paketi alıyormuş. En ekonomiği buymuş
Bu pakette 2 paket thin plıus 1 paket cin plus oluyormuş
465 lira ödüyormuş.
Arkadaşım Fiyata takılmasın kullandığı ilaçların zararı ve parasını düşünsün. Bu daha ekonomik olur diyor
Cok tesekkür ederım arkadaşınız kaç kilo verdi canım ben de almak istiyorum
Rica ederim. Senin adına sevindim. 2 ayda 13 kg verdi. Biraz ev sporu, yürüyüş yaptı ve beslenmesine de dikkat ederek
danışmanının bilgilerini alır yazarım
Zehra Ersin size yardımcı olacak
+905308322352
Eda hanımın tanıdığıyım dersiniz
Zehra hanıma kim arayacak diyelim
Buse hanım
tamamdır👍
Ne zman arıyım sizce
Zehra hanım toplantıdaymış beni arayın hemen yardımcı olayım
5323803121
Zekiye
Ya yol ver gitsin seni kilo için mi seviyor bu adam.
Yok birde yazsa mıydı?
Git yağlarınla birlikte yorganın altında ağla, senin neyine erkek, şişman
😄😄
Erkek sadece dış görünüşe yaşa bakıyor işte bu yüzden bir erkeğe sadık olmam
Gizli Üye (18-24)
Ben size isterseniz bir şey sunabiliriz kilo vermeniz için 05449690538 nolu telefondan bana ulaşın
Şu an yoğurdum demiştir belki.
Öyle başa böyle tarak bu nası soru
On kilo alman ile ne bağlantısı var?
Bir 10 kilo daha al şaşırt onu djfj
Mantıklı bir hareket yapmış
10 kiloyu bi anda mı aldin kii
bazen çok abartıyorsunuz ya da trol bir soru
boy kilo kaç slşkgşs
Balik etli hatun bence en guzeli
Hamielsin
Belki yogundur