170 boyum kilom 72.
Eskiden çok zayıftım
Evlendiğimizden bu yana sadece 13 kilo aldım. O ise 1 kilo aldı sadece. Geçen hayatım seni eskiden daha çok beğeniyordum. Bu aramızda ki tutkuyu da etkiliyor incecik bacakların ince belin gitti. Dedi bende beni her halimle sevmeyecek misin yani dedim sevgi değil seni seviyorum ama daha mutlu gece hayatı için dedim dedi sus ya dedim siz ne düşünüyorsunuz
Kilo aldığınızı güzel bir dille söylediyse kırlacak bir şey yok. Her erkeği aynı kefeye bırakamıyoruz kimisi her haliyle sever, kiminin tercihi ise fiziki ölçüler olabiliyor.. Yani tanıma aşamasında bu bakış açısına göre hayatınıza alıp almamaya karar vermeniz daha doğru olurdu, belli ki sizin bu konuda hassasiyetiniz var daha ince ruhlu bir eş size daha çok mutluluk getirirdi. Ancak şu an kendiniz için kilo vermeye başlayabilirsiniz kendi sağlınız için. Üzülmeyin sakın hayatta her şey aşılır yeter ki isteyip güçlü 💪olun🌺
Kabalık olmuş. Kadın evlenince eğer çalışmıyorsa ev işleri ve diğer sebeplerden ve bir de eşi de yiyelşm edelşm dedilöe stresten veya mutsuzluktan da psikolojik yiyip kilo alabilir. Hayat müşterektir eşşer hastalıkta sapşıkta ver her zaman her haliyle birbirini sevecek diye söz verip evleniyor. Kendisinin 2 ay sonra kilo almayacağı veya Allah uzak etsin başına kötü biley gelmeyeceğinin bir garantisi mi var? İnsan cinsellik için mi evlenir. Umarım aklı başına gelince gönlü alır. Aşırı kırıldığını şu yazıyı okurlen ben bile hissettim. Ama sen de şunu unutma burada bin kişi yorum yapar bekara koca ya da karı boşamak hoştur kolaydır. Sen kocana kırıldığını iyice bir belli et bence o hatasını anlayıp gönlünü inşallah alacak. Yuvanızı saçma sapan şeyler bozmasın. Erkekler olarak bazen boş konuştuğumuz olur. Evlemsekte büyümediğimiz olur. O da heralde öyle bir zamanda. Kadın erkekten daha olgundur ve olgun düşüncelidir. Sen neyi nasıl ona hissettirdiğini daha iyi bilirisin. Umaeım bir daha ki paylaşımın öxür diledi gönlümü aldı çok mutluyum öz gücenim yerimde dersin.
❤️
Ayrıca unutma kilo alıp verilen bir şey. Sağlıklı bir diyetle istenilen ideal kilona ulaşabilirsin Allah büyük kaza bela ölümcül hastalık vermesin gerisi kolay. Yorum beğeni için teşekkürler. :)
İdeal kilomu aşmadım zaten
O zaman aşırı büyütülecek bir şey yok demektir. İnsan evlenmeden evlilik süreci maddiyat sorunları derken önce stres yemiyor çöküyor. Sonra rahatlayınca veya tekrar stresten yiyebiliyor. Kocan seni ilk öyle gördüğü için zamanla kilon ideal kilona gelince gözüne öyle gelmiş. Üniversite arkadaşım 1.70 boyundaydı kilosu 45 46 falandı. Evlendikten sonra 61 oldu o da aynı tepkiyi aldı çevreden eşinden göz alışkanlığından kaynaklı hep bunlar
Aynen öyle
O yüzden moral bozmak yok sadece kırıcı olmadan kırıldığını duygusal anlamda hissettirip özrü al ;)
Güncellemeni gördüm Kilon çok normalmiş
Yaş 25-29 yaş arası görüldüğü kadarıyla, yani kaç sene olursa olsun evlilikten bu yana 13 kilo almak normal mi? Sağlık için kötü en başta, kilo alma ile ilgili bir insanın başka sağlık problemi yoksa, bence kilosuna dikkat etmesi kendine ve bedenine saygısını gösterir!
Vallahi ben bir 70 boyunda 73 kiloyum aslında ideal kilom dayım eskiden 60 kiloydum bir sağlık problemi yok iki 13 kg nasıl aldın eskiden ben sporcuydum bir sürü aktivitem vardı ama evlenince çocuktu yemekti esti o yüzden çok yemek de yemiyorum biliyor musun stresten
Bu gidişata dur de o zaman! Kolay yol hemen beni her halimle sevmeyecek misin sorusu. Şimdi de sabahları 2-3 hareket yapsan, yürüyüş planlaması yapsan 13 kilo almazdın, alsan alsan 3-4 kilo alırdın. O nedenle, akşam saat 8'den sonra hiçbir şey yemezsen, günde 2 öğün yiyip en az 2,5 litre su içip bir de tempolu yürürsen o kilolar gider, net!
Birincisi ben bu dediklerinin hepsini yapıyorum iki 2,5 litre su da içiyorum ama benim kilom strese dayalı ben iki tane üstüste doğum geçirdim Ve eskiden aktif sporcuydum aktif Sporcular sporu ara verdikleri zaman kasları yağ dönüşüyormuş mesela bunları hiç araştırdın mı
Onu biliyorum, merak etme, akşam saat 8'den sonra hiçbir şey yemediğine emin misin? Az yiyorum deme ama. Aktif sporcular da sonuçta spor salonuna gidiyor, her aktif sporcu sporu bıraktıktan sonra kilo almıyor sonuçta, bir yolu var demek ki, sen o yolu izlememişin kabul et. Kabul etmedikçe hep stres stres dedikçe 13 değil 33 kilo da alırsın!
Evet ben akşam Hiçbir şey yemiyorum hatta bizimkiler çayın yanında baklava börek görmüyorlar ben yemiyorum kilo bana geliyor ayrıca her aktif sporcu sporu bıraktıktan sonra eğer sağlıklı bir birey ise tekrar kasları yağ dönüşür çünkü kas çalışarak kalıcı bir şeydir bence sen bilgilerini birte dostum Şu an hareketsizlikten ve sporu bıraktığımda dolayı kilo alıyorum yediğimden değil yani yediğim şeyler emziren bir anne olarak benim için yeterli bir de ben emziriyorum ya
İki tane doğum üstüste geçiren bir kadın kadına soyledigin cümlelere bak ya sen tuhafsın gerçekten mantık yok sende
Ona bakarsan ben şu an zaten ideal kilom da gözüküyorum
Ben başta sağlık veya hormonal bir sorunun yoksa öncülünü koydum, yani yapılabilecek herşeyi yaptıysan bir şey diyemem ama insan birşeyler değiştirecekse bir şunu da farklı yapayım demesi gerekiyor. Senin bakış açına göre, sen yüzde 1500 doğru yapmışın 13 kilo gelivermiş, yapacak bir şey yok o halde!
Abi sadece hamilelikte bile kadınların bir sürü kilo aldığını hiç duymadın mı yanlışlıkla mesela Çağatay Ulusoy yıllarca yüzme yapmış bir adam dört yıl önceki fiziği ile şu anki fiziğinin arasında dağlar kadar fark var ve yemesi aynı çünkü spor yemekten bile bazen daha önemli 100
Gerçek düşüncesini belli etmiş zaten. Üzerine daha ne denir bilemedim. Evet çok kırıcı sizin adınıza ama eşiniz için değil eğer sizde istiyorsanız kendiniz adına sağlığınız için kilo verebilirsiniz. Sonrasında tekrar bu anlamda kazanacağınız öz güven ile eşiniz düşünsün
Sağlığıma zarar verecek bir kilom yok
Canım, öncelikle bunu duyduğuna çok üzüldüm. 💔 Kimse partnerinden böyle incitici sözler duymayı hak etmez. İnsanlar vücut değişiklikleri yaşayabilir ve aşk, bu değişikliklere rağmen devam etmelidir. Evlilik, destek ve anlayış üzerine kuruludur, değil mi? Belki huzur dolu bir konuşma işinize yarar. Bu tür konuşmalar, ilişkinizi daha güçlü hale getirebilir. Unutma, sen her halinle güzel ve değerlisin! 🌸
Cevap
116Cevap
Sırf şunların ağzına laf vermemek için evlenince kendinizi salmayın kızlar aksine kendinize daha çok bakın çatır çatır kocanızın parasını yiyin kendiniz çalışıyorsanız bile onun parasıyla cilt bakımlarına gidin kuaförlere gidin gerekirse estetik yaptırın daha değerli oluyorsunuz sevgiler
Zayıflıyığ onu beğenmeyeceğim görür
Bunu diyen kocaya en iyi ders parasini kullanmak bence. Erkekler hem bakimli, gozune hitap kadin istiyor hemde para vermiyor bu durumlarda. Para ver spora yazilacagim de. Para ver bakım urunleri alacagim sana guzel gozukmek icin de. Biraz da kiyafet alirim zayiflayinca kiyafet gerekecek de oyle iste. Boyle zayif, fit, bakimli kadin istiyorlarsa kesenin agzina acacaklar. Masrafsız bebek, tas gibi hatun istiyorlar. E bu da olmuyor haliyle.
Boyle seylerde de altta kalmayın. Eski sevgilimde biraz kilomu aldin, oteki halin daha iyiydi falan dedi.
Bende seninde saclarin dokuluyor gittikce, ortasi açılmış genc yasta kel kalacaksin. Erkekte sac cok onemli. Sakal nasil makyajiysa sacta makyaji erkegin. Hadi bazilarinda karizmatik duruyor da kellik sana, senin tipine hic gitmez. Doktora falan mi gitsen ya da netten bakta bakim falan yap, bu bakimsizlikla var olandan da olma demistim. Sevgili ya da eşiz diye hadsizlige gerek yok bence.
Esinin uslubunu da begenmedim kaba geldi bana. Gece hayati icinmis peh peh. Belki yamuk, kucuk ve kapkara seyine cok sey isteyip layik goruyor bu erkekler.
Kocan en azindan uslubu dogru tercih edebilirdi. Beraber spor yapalim, aksamlari yuruyuse cikalim. Kis gelmeden bu son guzel havalarinda tadini çıkarırız. Bundan sonra daha saglikli cok yagli olmayan, agir yemekler yemelim vs diyebilirdi bence.
Abla maalesef
Anan seni her halinle sever ancak
Bu kırılacak bir şey değil
Eğer kırılıyorsan zayıflama sürecine girmek istemiyorsun demektir
Her halinle sevilmiyorsun bu Dünya'da
Zayıflama kısmına gelirsek aslında çok basittir
Asla yemeğinden taviz vermezsin
Karbonhidrat içerikli yiyecekleri bırakıp protein odaklı yiyeceklerle beslenirsen hem zayıflarsın hem de kendini zorlamamış olursun ve sağlığından da ödün vermemiş olursun.
Bunun yanında bir de evde ekipmansız bir kaç hareket öğrenip yaparsan düzenli olarak sadece 1 ay içerisinde en az 3 kilo verebilirsin.
Plank, squad gibi bir kaç hareket bul Google'dan aratıp
Egzersizleri yaparken yandığını hisset
Bir gün içerisinde 30dk ayırman bile yeterlidir.
Yemek konusunda dediğim gibi protein odaklı beslen ve karbonhidrat ile yağ alımını azalt.
Et ürünleri tüket
Tabi protein odaklı beslenmek biraz maliyete sebep olursa da o da kocanın ödeyeceği bedeldir başlangıç olarak.
İyi bir fiziğe sahip olmaya başlayacaksın 3 ay içinde
O zaman da sen kocanı eleştirebilirsin kas yap gibi gibi
Abla o da vermeyi bilir de yani insanlar doğum, düşük metabolizma , yaşlılık sonrası kilo vermesi vs zorlaşıyor adam tipe bakıyorsa plastik mankenle evlenseymiş beğenmiyorum ne demek ne münasebet yani
@Dilarakxggkgk hiçbir şey zor değildir. Siz pasifsiniz
Avrupa kadınları da doğum yapıyor ayrıca bu kadın genç
Onlar da aynı zorluklarla karşılaşıyor ama kadınlar çocuklarıyla yarışıyor gençlikte dinçlikte
Kilo alan kadın aldatılır
Avrupa da erkeklerin hepsi de geniş omuzlu kaslı o zaman az kilo alırsan karında seni mi aldatmalı
Abla seninle akılca konuşulabileceğini düşünmüştüm avrupa kadını mı ahahshahaha oranın erkekleri de iri yarı türklerin aksine sıska hamsi değiller ahahdhahdha kilo alan kadın aldatılmaz karaktersiz biriyle olan herkes aldatılır sen bu kafayla iyi yaşamışsın kimse bakımsız olma demiyor ama şartlar görmezden gelinmez doğum yapmak göbekte gitmeyen bir şişmanlık ve gevşeklik bırakır bunu görmezden gelemezsiniz karşınızda gerçek bir adam olsaydı böyle düşünemezdiniz
Yine bir batı aşığı olan düşük yapılı bir kız
Aldatmalı demiyorum
Aldatır diyorum
Haklı olarak aldatır demedim
Bir de ben de spor yapıyorum ve kas kütlesi kazanıyorum
Eşimin istemeyeceği her şeyi de anlayabilirim
Onun hakkıdır çekici bir erkekle birlikte olmak burada bana düşen onun istediği gibi olmaktır. Hoş evli değilim ama şu an yaptığım spor asla başka kadınları etkilemek için değil sağlıklı olmak için ve sadece bir kadının beğenisini almak için
Bir kadınla konuş
Bana çok kırıcı gelmedi nedense. Belki ben fark etmesem de o an gerçekten çok kilo almışımdır. Söylemesi benim hoşuma gider, bende dikkat ederim. Doğum yaptığını yazmışsın bir yorumda, bu konuda eşin haksız tabii doğum zaten yeterince zor. Sana destek olmalı ki sende aldığın kiloları verirken çocuklarını aksatmış olma.
Ben kendi gözümden bakarsam bana kırıcı gelmedi ama senin durumunda bu kırıcı durmuş. Yine de imkansız değil eşinden bağımsız olarak düşün ve sağlığın için en iyisini yap, bunu senden iyi bilecek biri olmayacaktır. Boyun uzun, kilon ideal.
Karışmasın bana
Eşiniz kadınların kıyaslanmaması gerektiğini unutmuş olmalı hatırlatın.
Kaldı ki, bir kadını bir önceki günüyle bile kıyaslamamalı, eşiniz baya eskiye gidince canınız biraz sıkılmış. 🤔😀
Önce sağlığınız için harekete geçin. Hatta programa eşinizle birlikte başlayın. 😅
Sağlığım konusunda sıkıntı yok ideal kilodayım
Eğer bir arkadaşınız size "Sen kilo aldın, eskiden bu halinden çok daha iyi ve alımlıydın, Bence şu aldığın kiloların biraz kurtul" dese, bu çoğu insan için çok üzücü gelmeye bilir. Hatta bizim ile bu yönde tavsiye ve ilgiden memnuniyet bile duya da biliriz. Ancak, bu sözlerin eşiniz, hayat arkadaşınız, sırdaşınız, kocanız ya da çocuğunuzun babası tarafından söylenmesi, muhtemelen herkes için incitici olarak görünebiliyor. Peki, neden? Sıradan bir arkadaşınız sizi her gün görse bile, eşinizin beğenmesi kadar önemli midir? Bu durumu, eşinizin sizi her gün sevmesi kadar önemli bulmadığımız için mi böyle hissediyoruz? Belki de sebeplerden biri, eşinizin bu tür bir söyleminde kişi bir art niyet aramaya daha yatkın olmaması mıdır? Aslında bizlere bir şeyler söyleyen kişilerin her ikisi de anlam ve mana da Arkadaşlarımız
Art niyet aramıyorum sadece beni sevseydi bunlara takılmazdı ya da bunu farklı şekilde yapardı
İstemiyorum bu tür cümleler ben kendimi balıketli beğendim
Bence bu konuya dikkat edilmeli. Emin ol kocan seni veya kendini umursamasa çok kolay kilo alabilirdi.
13 kilo da azımsanmayacak bir kilo. Kırıcı bir dille söylediyse doğru yapmamış ama bu konuyu dile getirmesi absürt bir şey değil.
Bunu kocan demeden senin dğşünmen lazım zaten. Beni her halimle sev demek yetmiyor. O zaman 150 kilo ol saçlarını sıfıra vur. Beni her halimle sevmelisin de...
Haksızlık bu...
Benimle her halinle sevmesi gerekiyor doğru olan bu
Ablacım yorumları okudum hamilelik yaşamışsın. Bu durumfan dolayı haklısın ama yazsana bunu soruda.
Ne bileyim gısldnd
2 çocukla 13 kilo alman ve zaten zayıf olduğun için kilolu görünmemen onun için bir nimet. Ama yine de kendi hayatınız için biraz çaba göstermen de sorun olmaz diye düşünüyorum. Hem sana da faydası olacak. Tabi buna değip değmeyeceğine sen karar vereceksin
Kendince kırmamaya çalışmış. burada bahsetmek istediğim üslubu nasıldı
Seven kiloya katlanacak. Diyorum daha başka söze gerek yok. Benim eşimde hamile kaldığı için iyice onu şişirdim önceden zaten tatlıydı daha tatlı olmuştu. Beni benden alıyordu tatlışlığı hamileyken özellikle doğumdan sonra yüzü çöktü açıkçası hamilelik çok yakışmıştı ona :D
Öncelikle ne olur Türkçe'yi katletmeyi bırakın. İkincisi, ölçülerinize göre gereken kiloda kalmaya bakın, ileride sağlık problemi yaşamak istemiyorsanız. Yoga, koşu, uzak doğu sporları gibi aktivitelerden de yararlanmaya çalışın, yine geleceğiniz için. Ölçülerini bilmediğim için genele göre yorum yaparsam, 13 kilo, erkek ya da kadın için fazla. Belki de ölçülerinize göre gereken kiloyu aldınız...
Ben hala ideal kilodayım tdk
13 kiloya sadece demeniz..
Ama şöyle yapabilirsiniz. Madem kilo vermenizi istiyor. O zaman evde salata ve sebze ağırlıklı düşük karbonhidrat yüksek protein diyeti uygulayin. Ketojenik beslenme. Hamur işi ve şeker bagimliliginizla mucadele edin. Eski kilonuza gelmeniz sizin de ozguveninizi yerine getirecektir.
Bende eşime bu konuda uyari yapardım. O yüzden haksiz bulmuyorum. Kimi erkek zayif sever kimi erkek kilolu. Bende zayif sevenlerdenim. Ve kiloma dikkat ediyorum.
Bu konuda kirilmamiza gerek yok. Kadinlar konusma temas ve boynundan öpülme ile tahrik olurken erkekler de gorselle tahrik olur. Adam açık açık söylemiş.
Ketojenik diyeti aralıklı oruçla kombinle. Şeker bagimliliginla mücadele et. 2 ayda eski kilona dönersin. Bu zor ama inanin bana değer
Abi 13 kiloya sadece denemenin sebebi benim bedenimde olması ben 170 boyunda 59 kiloydum şimdi 72 kiloyum yani bu 13 kilo benim sağlığıma ve fiziğime zarar değil hala ideal aralıkta
Aaaa 170 boy demek. Kesinlikle TS standartlarinin ustundesin. Kesinlikle olmasi gereken orandasin.
Mal kocam anlamıyor abi
Kocanın boy kilo ne?
@AsyaSedaaa 186 boyunda 84 kilo
Kocan halt etmiş. Onun önüne yağsız tuzsuz diyet yemekleri koy. Diyete girdim bana uyacaksin de. Sofradan ekmeği kaldır. Sen istedin de. Biri yer biri bakar olmaz. Bana uyacaksin de. Pişman olsun 😂
Biraz düz olun bence. Adam açık açık belirtmiş, konuşmuş. Yani belli etmese dert etse dert. Bence Size bu şekilde açılabilmesi, konuşabilmeniz bile çok güzel. Belli ki saygı duyuyor ve anlamanı istiyor. Bu şekilde düşünüp konuyu uzatma bence. Düz olmalısın. Adam ince seviyor, sebebinin bir önemi yok. Ve Sizden bunu istiyor. Kolay demiyorum (çocuk, sorumluluk kolay değil biliyorum) ama erkeklere kulak verin yanlış anlamaya çalışmadan...
İstemiyorum
lokantaya çok gidiyor ve abur cubur vs çok yiyorsanız yapar kilo aldırır özellikle abur cubur içinde çeşit çeşit katkı maddeleri var insan farkında olmadan kırıcı bir şey söyleyebilir fakat evlilikte anlayışlı olmak hayat kurtarabilir hayat kafaya takacak kadar çok kısa
13 kilo da az değil, ancak boyuna ve kilona bakacak olursak, 5 kilo vermen senin için yeterli olur. Bunu kocan olacak hanzonun dediğinden bağımsız olarak senin için söylüyorum bebişim, şu anki kilon da normal ancak ideal kilon yağ-kas oranına hesapla bir 5 kilo daha az. Yani bunu verirsen çok daha sağlıklı olur vücudun, eşinin ben hasta olduğunu düşünüyorum ayrıca. 170 boyla 59 kilo olmak çok korkunç olur, en az 63 kilo olmalısın o da EN AZ. Eşin ayı bence.
E kırıcı tabi. Ama eskiden zayifdim diyorsun. Yani seni zayif görmüş beğenmiş. Ama yinede düşünüyorumda anlamsiz. İnsan sevdiyi kirilsin istemez. Ben sevdiyim insan kötü bile koksa asla söylemem. Yapamam ya. Arkadaşima bile diyemem. İnsan sevdiyini kirarmi. Ama sizin aranizdaki ilişkiyi sen biliyorsun. Zayif seviyorsa zayifla işte. Boyunda idealmiş. Azcik çaba yapsan zayiflarsin. Tartişilip evde huzursuzluk yapilacak bir konu değil bence.
Evet, bu oldukça kırıcı. Özellikle kilo gibi hassas bir konuda yapılan yorumlar, özgüveni sarsabilir ve kişinin kendini kötü hissetmesine neden olabilir. Bu tür bir yorum, sevgi dolu bir ilişkide incitici ve düşüncesizce gelebilir. Belki de bu konuyu onunla konuşup, duygularını nasıl etkilediğini anlamasını sağlayabilirsin. Sevgi ve saygı çerçevesinde yapılan her konuşma, ilişkinizi güçlendirebilir.
Beni yanlış anlama ama lütfen ona kulak ver. Daha bakımlı ol. Çocuk oldu mu bilmiyorum ama onu bahane etme. Zayıfla. Dışarda bu kadar güzel kız varken kendinden soğutma. En iyisi ol. Zayıflamak kötü bir şey değil. Senden ikiniz içinde iyi olanı istemiş
İ Pardon dışarıda bir sürü de yakışıklı erkek var bir sürü de kaşlı erkek var ona 1000 basacak erkekler var ben ondan mı soğuup onlara gideyim kafa yapını hiç beğenmedim her karısı ya da kocası kilo almış insan dışarıda mı aramalı mesela bir sürü kocası kilolu olanlar var gidip başka erkeklere mi bakmalı senin Bacın yapsa izin verecek misin
@linaaxp bir bakmayla adam boşuyorsan diyecek bir şey yok.
@Soran salla gitsin. Hiç bişey demedim say e mi 😉
yav kes sesini bir bakması zaten aldatmak demek. ayrıca bir bakan 100 bakar. bir bakan herifte karaktersizin tekidir yanında durulmaz. karın başka erkeklere 1-2 bakınca tebrik et olur mu?:DDD senin gibi aptal tiplerin sorunu erkek yapınca normal kadın yapsa çekemezsiniz host ulan başkasını gözün görüyorsa bosanmaliksindir nokta ne es olur ne insan mezarı da boylayın direkt
karaktersiz sürüsü sizi.
Heralde abinin karısı baksa abi aferin karım diyecek
Okuduğunu anlamayan kişilerle diyaloga girdiğim için kendimden özür diliyorum.
KS bildirimindeki "Sen biraz kilo mu aldın?" sorusu üzerine yok canım ödem o demeye geldim. Sen de de ki senin gibi biriyle evlendiğim için içim şişştttiii, ondan ayol.
Kocan haklı. 13 kilo çok almışsın, en azından 6 kilo vermelisin. Böylece senin sağlığın daha iyi olur ve vücut çok daha güzel görünür. Ve kıyafetlerin yakışır, ve cinsellik de tabiki çok daha iyi olur.
Negatif düşünme. Adam senin iyiliğini istiyor.
İdeal kikomdayım.
İyliğimi ben bilirim
Tamam iyiliğini sen bil 😃😃 haha
Canım benim sen beğenmiyorsan beğenen çok olur ona göre lafını seçerek söyle derdim 😅 direk topu geri atmalısın. Öz güvenin her daim yüksek olsun.
O sırada 1.70 boyumla 77 kıloya çıkmama rağmen nişanlımın kilo verme demesi 😅
Ama bu biraz da kişisel tercih kimi adam balık etli sever kimi adam daha zayıf sever benimki balık etli sevip zayıflardan hiç haz etmeyenlerden 😁
Tabi ki eşine gelecek olursak büyük kabalık etmiş böyle demek yerine daha nazik bir üslupla söyleyebilirdi
Çünkğ bu tarz konular insanda özgüven eksikliği yapabiliyor
Sen de onu başka bi yerden vursaydın keşke anlardı ne hissettiğini 🥲
Kırıcı tabi söyleyiş sekli cok yanlış bende kırılırdım güzellikle dile getirebilir sende hoş kilo almayı istemezsin kim ister yani iki doğum gecirmissin ve kilo almaya meyilli bir yapın varsa alırsın çok normal eş dediğin kırmadan incitmeden bazı şeyleri dile getirmeli rahatsız oluyorsa destek vermeli umarım gönlünü alır ve eski tutumunu bırakır üzülme lütfen
Çok normal seni herhalinle seviyormuş zaten de sadece inceyken beğeniyormuş
Benim dayım da yengeme aynısını söylüyor hatta öküz kadar oldun az yede zayıfla diyor😂. Yani kötü bi'şey söylememiş adam, saygılı ve kırıcı olmadan söylemiş
Dayın boşanılması gereken bir adam
Evetbiraz fazla ağır karakterli sinirli pek romantik değil ama yengem çok seviyor
Ben hastaliktan dolayi 30 kilo aldim 60 dan 90 kiloya geldim esim Allah razi olsun bir kelime etmedi benimle bir derdimi cekti Kendine deger ver lütfen o kisiye yol ver sen hasta olsan seni birakir bakmaz ilgilenmez ve idealsin boyun kilon ne güzel
Aldiysam aldim begenmiyorsan ayrilalim de seni her halinle sevmeyecekse ne kadar doğru evli olmak. bunu nazik bir sekilde askim kilomu aldin sanki dikkat et istersen saglik sorunlari vs olabilir ama ben seni her halinle severim gibisinden soyleseydi sen diyete girerdin ve uzulmezdin 2 2=4
Kalbim cıt 💔 gözyaşı pıt 😢
diyorsun yani 🥺 ağlattın beni seni sisko 😭😭
Ölüm ideal kilodayım be şişkosu
Yazarken ağladın mı ne yaptın hep yanlış yazmışsın 😄
Aynen ağladım fıalc
Kimi erkek kiloya bayılır seninkide ince bacaklarami bayılıyor iste ne yazıkki kimse dengine düşmüyor üzülme seni öyle kabullenmesjni bilecek öğret ona formunuda koru zayiflama ama kiloda alma daha da olur mu
Pardon da haklı hem nazik bir şekilde belirtmiş başka bir adam olsa burnundan getirir ses edemezsin 😑
Hanım efendi laflariniza dikkat edin ben ezik değilim sadece sizin bu yaptığınız yanlış onu demek istiyorum kocanın iyi kalplisine denk gelmişsiniz bir de donuna kadar alırım felanlar bence bosansa kurtulur çünkü siz bu taş kalplilikle onun neşesini kenenin kanı emdiği gibi emersiniz 😊 benim arkam sağlam bir erkek beni uzmeye cüret bile edemez ama sizin gibi kötü kalpli değilim sevdigime değer veririm sevdigimin sevdiklerini onemserim siz de sevdiginiz ile ilgili böyle düşünmüyor iseniz gerçekten sevmiyorsunuzdur ve gerçekten sevmediğiniz bir adamla ömür geçirmek de saçma olurdu öyle değil mi bu yüzden tekrardan belirteyim eşiniz haklı
Soruyu soranin üslubu ve cevaplayan üslubu der susarım bu sitede böylesine ilk kez denk geldim 👏👏
@öyllesinebirri teşekkür ederim canım ❤❤
Gizli arkadaş biraz ağır mı olsak acaba ne bu şiddet bu celal kızın size dediği bir şey yok abartmayın neyin hakareti bu banada şimdi hakaret edeceksin tavrından belli ama baştan söyleyeyim evet avukatım ve uslubunuza dikkat edin.
Gizlii haddini aşıyorsun zorlama istersen erkek budalası falan gizli olunca herşeyi yaşamıyorsun unutma bunun İP adresleri var bulunur ve hakaretten dava acilir pişman olacağın sözler yazma son uyarım
@öyllesinebirri kız resmen bana diyor ki kocan iyi koca yoksa kilo aldın düye senin burnundan getirirdi burnumdan getirmeye hangi erkeğin hakkı var? Ben köle miyim bu nasıl bir cümle
Kendisi demekki kocası yarın kilo alsa hemen adama saldıracak.
Adam sizi nazikce uyarmış diyor yani istese dalga gecede bilir sende eşin diye ses cikaramazdın anlamında bişey demiş bu olayı büyütmeyin soru sormuşsun yorum yapmış tanımadığınız kişiler hakkında böyle sahsi hakaretler yazamassıniz çünkü size hakaret edilmedi
Gizli maalesef senin böyle bir sorunun var gibi hakaret edince bı nevi tatmin oluyorsun galiba ama biz sana yinede bulasmayalim.@RealQueen_ sende sakin bu saaten sonra yazdıklarına cevap yazma ben ona göre ekran görüntüsü alıp gerekli yerlere hakaret davası acicam bu şekilde konuşmaya devam ederse.
Siz kaybetme korkusuyla yaşatmayı bir basari olarak görüyorsunuz tabi ne diyim ki oda sizin cahilliginiz insanın sevgi dolu bir yuva seçeneği varken korku dolu bir yuvaya yönelmesi mantıklı değil ayrıca o boşanma teklifleri felan hepsi blöf sırf daha fazla korkutmak için anladığım kadarıyla çünkü karakterinize baktığım zaman gerçekten boşanmak isteyen bir kadın olsaydınız bosardiniz eşiniz size olan saf sevgisinden dolayı henüz farketmemiş olabilir ama kalbim acıdı bunları okurken eşinize üzüldüm çünkü
Bana erkek düşkünü demişsiniz öyle olsa su an boy boy sevgili yapmış bir kız olurdum ama hayatıma henüz iki kişi girdi
Benim bu fikirlere sahip olmamın sebebi empati duygumun fazlaca gelişmiş olmasından kaynaklanıyor size de tavsiye ederim çok ihtiyacınız var
Benim bedenim benim kararım ancak ve ancak evlendikten sonra sen ben yok biz var ve karşı tarafın ne istediğini umursamaktir evlilik
Merak etme gereken yapılır
@öyllesinebirri tedavi ol.
Siz bilirsiniz ister okuyun ister okumayın ha bu arada ilk yorumda bahsettiğim aslında yani bazı eşler çok kötü oluyor tıpkı sizin su anki haliniz gibi hani eşiniz sizi kaybetmekten korkuyor ya (aslında gereksiz bir korku haketmiyorsunuz) ışte sizin gibi olan erkekler de var eşiniz sizi nazikçe uyarmış ona sukredin sizi seviyor 😊
@_RealQueen_ yorum yapma canım yazma
@öyllesinebirri Bu yetmez babana şikayet et 😀
Sen bana ne hakla faise desin elime erkek eli değmemiş terbiyeni takın duydun mu beni ne dediysen sustum ama bunu kaldırmak zorunda değilim haddini bil
Daha 18 yaşındayım ne kudurmasi
Eğer güzel bir evlilik yaparsam ve mutlu olursam şükür ederim tabi ki siz nankörlük ediyor olabilirsiniz ama çoğu kadın bundan mahrum
Sizi bir daha insan yerine koyup yorum yapmayacağım umarım eşiniz gerçek yüzünüzü farkeder
Iyi geceler 😊
Bak şimdi dedin ya hani bir anda böyle çok tepki verdin diye o zaman 18 yaşında olduğunu öğrendiğim için sana kibarca anlatacağım bak güzelim ben şu an zaten ideal kilo aralığındayım bir 70 boyunda 72 kiloyum sağlıksız ya da obez değilim ama öyle de olsaydım eşimin benim bedenim hakkında konuşma hakkı yoktu tabii ki de kilo vermeme teşvik edebilir yardımcı da olabilir ama bu şekilde eski halin daha iyiydi demesi onun karakterini ortaya çıkarıyor ben de mesela kaşlı erkeklerden hoşlanıyorum onun kaşı yok onu söylemeli miyim suratına pat diye hiçbir erkek sana kötü davranmıyor değil şükretme bu hayatta zaten sana kötü davranmaya hakkı yok eşimin hiçbir şeyi benim burnumdan getirmeye hakkı yok hiçbir şekilde ben de sesimi çıkarmayacak kadın değilim kendimi Ezdirmem sen de kendini ezdirme insanca yorum yaptım sana buradan alacağın dersi al hiçbir erkek sana kötü davranmıyor diye sevinme zaten kötü davranmaya hakkı yok.
Sevilmek ve mutlu olmak çok normal bir şey nankörlük etmiyorum ben de aynı şekilde ona sevgi veriyorum güzelim niye buna şükre edeyim bak şuna şükrede bilirim birbirimizi sevdiğimiz için şükr de bilirim ama o beni seviyormuş gibi bunu ödül görme ikimiz de birbirimizi sevdiğimiz için şükretmeliyiz bu ikisi farklı şey
Ayrıca eşinin gerçek yüzünü demişsin de ben zaten iç dışı bir kadınım sen sıkıntı yapma eşim de böyle haddini aşsaydı ona da gösterirdim gününü ezilmem hiçbir yerde biri beni seviyor diye şükretmem de karşılıklı seviyoruz diye şükür ederim ikisi farklı şey
Senin ilk yorumun çok basit bir yorumum kocan senin burnundan getirmiyor sesini çıkaramazsın birincisi kimse benim burnumdan bir şey getiremez ne hakla buna niye şükredeyim o bana iyi davranmak zorunda zaten ben de ona iyi davranmak zorundayım kimse bana kötü davranmaya hakkı yok ki hele beden benimse
Kadınlar evlendikten sonra kendini salıyor, evliliklerin çoğu bu yüzden bitiyor. Kendini salma ve gayret et ve en azından biraz zayıfla evlilik umrumda değil diyorsan devam et
O kadar erkek düşkünü biriyim ki 24 yaşındayım ve hala bir sevgilim yok herkesi kendim gibi sanma. Erkeklerin kilosunun kadınlardan fazla olması anormal bir şey değil cahilce yorum yapıyorsun. BKİn 24 çıkıyor seninki de sınırda zaten, dikkat etmezsen erkekleri geçeceksin boş yapma yani
Neyse çekilebilirisin budala
13 kilo az değil, adam çirkin şekilde de ifade etmemiş bence. Sever böyle de niye sevmesin. Ama arzuyu tutkuyu fizik etkiliyor. Özellikle erkekler gördüklerinden kadınlar duyduklarından etkileniyor normal
Kilo gerçekten de etkileyebiliyor seni hafif orta şekilde söyleyerek bir nevi harekete geç demek istemiş sizi böyle de beğendiğini düşünüyorum yazdıklarınıza göre. Yavaş yavaş verebilirsin. 13 kilo bence biraz fazla 5 kiloya kadar normaldir de. Üzülme eşinle konuş hayatim beni destekler misin yürüyüşe gidelim tatlıyı ekmeği kesip daha çok sebze yiyelim vs gibisinden sağlığın için de iyi olabilir güzel yönlerini düşün esin seni uyarmak istemiş
Ya ben memnunum abi
Yeni güncellemeni gördüm evet kilon çok normalmiş hatta şu an daha bile iyi sanırım gözü seni hep çok daha zayıf görmeye alışmış kendini böyle daha iyi hissettiğini ilk güzel dilde hala daha bir beklentideyse de biraz daha sert ve kesin şekilde anlatmalisin bu konuda seni haklı buluyorum öncelik senin kendini nasıl beğendiğin olmalı kiloda da herhangi bir olumsuz durumun da yok halbuki
Haklı, adam bile doğru düzgün kilo almamış...
Bu adamı dolandırmak gibi de oluyor
Adam örneğin 50 kilo haline tamam demiş 63 kilo haline tamam dememiş ki :D
Ben ona garanti vermedim
15-20 kilo alacam da demedin ama
Kaldı ki adamın düşünce paylaşabilme özgürlüğü yok mu?
Ben hala ideal kilodaydım düşünce özgürlüğü varsa bende onun kas yapmasını isterim ama söylemiyorum kırılır diye
Sen grizekali misin yoksa grizekali takliti mi yapıyorsun?
Niye o benim fiziğimi beğenmiyorsa ben de onun fiziğini beğenmek zorunda mıyım ben de belki kaşlı fizik beğeniyorum o çok zayıf beğeniyorsa ayrıca sen kimsin bana hakaret ediyorsun o hakaretleri sana tersten montlar
Kuşa taksak ters uçacak aklında o dediklerini yapman zor.
Beğenmiyorsan adamın fiziğini de git söyle, otur konuş. Kocan ben miyim amwq. Ama hakli birader. Kadın olduğun için gerçekler saklanmayacak, sırf sen üzülme diye
Adam hayatına başka kadın almamak pahasına seninle evleniyor. Tüm hayatını sana adapte ediyor. İsteyeceği şeyler belli amwq. Yemek, seks, huzur, mutlu bir ilişki, çocuk vb. artık ne bök varsa
Onda da pervasızca karşı taraf kilo alsın, adam 1 kg alsın sadece. Ben kocanın yerinde olayım açık açık eleştiririm...
Hadi kilo almanda mevzu değil ama kilo vermeye de niyetin yok. Ondan sonra gelmiş çok kırıldım, kırıl amwq bi zahmet
Bende hayatıma başka erkek almıyorum. İstemiyorum kilo vermek kendimi böyle beğeniyorum. Ben zayıf olmak istemiyorum ben hafif balık et seviyorum ve hala ideal kilodayım. 170 boyum benim 72 kiloyum. Anladın mı ona göre şekil alamam
Evlilik müessesinde Erkek için de Kadın için de mutlu bir hayat istenir.
2 tarafın istekleri yapacakları elbette birbirine uymaz. Sonuçta her insanın zevki düşünceleri farklı. Fakat evlilikte birlik, düşünce paylaşma ve devam esaslıdır...
Türkiyede şu an Modern dünya denilen saçmalıktaki en büyük problem de zaten kadının hiç üzülmemesi (gereken yerlerde yüzüne söylenmemesi), erkeğin tuhaf bir şekilde alttan alması. Almadığı yerde de gidip aldatması...
Baştan ona göre şekil alamam dediğin kişinin KOCAN olduğunun farkına varamazsın, bugün yıpratırsın yarın yıpratırsın. Yok işte kilo alırsın. Çekicilik de gider zaten kilo aldıkça. Ya bu adam aynı kişiyle başını yastığa koyuyor aynı kişiyle seks yapıyor bir ömrünü aynı kişiyle geçiriyor. İletişim ve ilişki bağının kopmasının yanında senden sıkılma ve tiksinme de olur. Sen şimdi bi 80-90 kilo olsan iyice yanına yaklaşılmazsın
Sonra aldatma oluyor, bugün günümüzde cinsel ilişkiye ulaşmak çok zor değil artık. En ummadığım adamlar gitti aldattı eşlerini benim etrafımda. Kadın benim eşim çok sadıktır asla aldatmaz naraları atıyor, gözünün içine bakıyoruz kocan seni taş gibi kızlarla boynuzladı diyemiyoruz...
(Devamı gelecek)
Yazma okumam boşuna
OO zamana
Kocası Şişman olan bütün kadınlar da aldatsın hani malum Türk erkeklerinin çoğunun göbeği var ya hepsi aldatsın mı yok aldatma bu sebepten olmuyor olmuyor abi insan karaktersizse aldatıyor eğer dediğin gibi bu sebeplerden olsaydı çok çok zayıf kadınlar aldatılmazdı ben ideal kilodayım ve bu kilodan 1 kg’ı yukarı da çıkmayacağım 1 kg aşağıda inmeyeceğim çünkü kendimi böyle beğeniyorum
Şöyle düşün çevremden bir örnek vereyim:
1 doktor erkek 1 öğretmen kadın evlensin diyelim; ki genelde kadınlar ev hanımı oluyor belli bir kuşakta.
Erkekte 35 yaşında Kadın da 35 yaşında, 2 çocuk var. Adam 100.000 TL maaş alıyor kadın 35.000 TL
Boşanma sonrasını düşün:
* 35 yaşında dul 2 kadınlı çocuk, kocasının maaşının ortalama %20 nafakasını bile alsa 2 çocuklu dul 35 yaşında kadın bir daha evlenmek istese kim talep eder bu kadını; 35-40 yaş üstü adamlar. Bide 2 çocuklu, kim uğraşsın durduk yere 2 çocuk babası olsun mirasına ortak etsin ki. Kadının en büyük gücü güzelliğidir. Yaşlandıkça kaybeder, emin ol 40 yaş üstü erkek bulur bu kadın
Erkek: 35 yaşında olgunluğuna ulaşmış, hala karizmatik, 100K maaşı var hadi nafaka sonrası 80K TL olsun. Çocukları zaten anne alacak. Bu adam bu karizma ile maaşla 20-25 yaşında çıtırla dahi evlenir
Zaman ve evlilik erkeklere değil kızlara girer yani
En ufak ayrılık sonrası kocan zarar görmez sen zarar görürsün
Erkekler güçlerini Karakter Karizma Olgunluk Para gibi şeylerden alır. Yaşlansa da tükenmez
Kadınlar güçlerini güzellikten alır, sürekli zamana karşı yenilir...
Okumazsan kendin kaybedersin, bunlar tavsiye niteliğinde; toplumda birileri düzelir mi umuduyla; düzelmez bencilce devam edersen de bedelini kocan ödetir hacı çok basit hayat; oturup ağlama ama sonra :D
Oğlum sen niye mal mal konuşuyorsun lan ne alaka beyinsiz aynen o kadar çok kadın var hepinizi havada kapıyorlar bu nedenle burada Abazasınız hepiniz bak defol git mal mal konuşma işin gücün güzellikmiş yok kadınlara aşağılamakmış kıçımın kenarı hukukta bizim yanımızda bir kere mallarınızın yarısını alıyoruz boşanınca beynine sıçtı
Sen dediğimi anlamamışsın, yapacak bir şey hacı
Git yaşa o böktan hayatını
Hukukta bizim yanımızda diye bide :D :D :D
Yuvan yıkıldıktan sonra ne önemi var evin, al o evi münasip bir yere koy
Evlendim tamam bitti deyip kendini salmamak lazım. Yerinde olsam spora başlarım. Bakım yaparım, kuaförlere veririm tüm parayı olurum fıstık gibi oh mis.
Ben zaten bakımlıyım ben zaten her zaman kuaföre gidiyorum ayrıca ben hala hala ideal kilom dayım
Hâlâ seviyorum sadece sağlıklı görünmeni istiyorum diyorsa hiçbir sorun yok tatlım :) önemli olan o halinde hâlâ seviyor olması, sevmiyorsa tabi üzül kocan değildir o ama seviyorsa tavsiyesine kulak verip fit ve sağlıklı olabilirsin kendin için en başta
Ben zaten sağlıklıyım. İdeal kilodayım
Kardeşim ben DIYETİSYENE gittim DIYETİSYENE bana dedi ki 80 kg’a kadar sen normal bir kilodasın ideal kilonsın çünkü boyun uzun dedi 80’den sonrası hafif kilolu 90’dan sonrası fazla kilolu dedi Benim ideal kilo aralığı 60 besle 75 arası gözüküyor
Sen her halinle sevebiliyormusun adamı ki böyle yargılara sahip olabiliyorsun?
Adam işsiz kaldığında parasız kaldığında beni olduğun gibi sevemez misin dediğinde sana normal karşılar mısın?
İlişkide her iki tarafında beklentileri var ve fedakarlıklar yapılması gerekiyor kişisel algılama
Her haliyle seviyorum
Bu arada iş sizde kaldı parasızlık kaldı kendi altınlarımı verdim ona
hm o zaman lafım yok bunu talep etmekte haklısın
Bizim akrabalardan bir yenge de asiri kilo almisti. Kocasi cok sisko oldu sikayetciydi. En son kadinin ustune kuma getirdi adam. Sonun boyle olmasin dikkat et.
O zaman şişman adamların karıları da mı kuma getirmeli? Sonum öyle olmaz türküye cumhuriyeti burası 2. Eş almak hapislik suç ;)) anasını bellerim yani
Eşinin bunu dile getirmesi çok güzel bir şey bazıları var soğukluk araya koyuyor istekler bence söylenmeli dile getirilmeli eşin için varsın eşin senin özelin bunu dile getiriyorsa bence bir değerlendir ama sen daha önemlisin orası ayrı sen nasıl mutluysan bunu da dile getirmen lazim
Karışamaz bana
Aslında seni incitmeden demiş. Daha odun hallerde bunu diyenler var emin ol. Ama sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle ol ve eşine de bu şekilde izah et tatlım.🌷
Çok odunca bence bunun demesi.
Güzellik hayatının çok yakınında birinden duyunca güzel şekilde dese bile kırar seni anlıyorum. İnsanlarla çalışan biri olarak sık sık daha beterlerini duydum. Duysan sen adamı bulur dalarsın o kadar diyeyim.
Ben hiç böyle duymadım alışkın değilim.
Haklısın çok normal. Çünkü seni beğenen birinden bunu duymak ne kadar süslese bile incitir ve zihninde acaba başkalarına ilgisi oldu mu? Diye kurgular oluşur. Bunu düşünmek daha da incitir. Zaten güzelsindir ve seni beğeniyordur emin ol sadece seni ilk hallerinde görmeyi arzulamış.🌷
Haksız ama kırıldım ona
Seni kırdığı için haliyle. Hassas bir dönemden geçiyorsan daha da kırıcı gelmiştir.
Adam haklı yani kibarca söylemiş ince bel felan sende 13kg alacak dersin neydi salmışsın gerçeği söylemiş adam ne var yani her halimi sevmeyecek misin ne demek saçma
Salarım salmam o işine baksın
Kavga etmez bi şey demez. Ayrıca doğru
Ben de kilo konusunda çok hassasım. Eşin kesinlikle haklı. Benim de eşim o kadar kilo alsaydı, yine de onu severdim. Ama muhtemelen seks yapmak için çekici birilerini bulurdum.
Peki mesela karında seni beğenmeyip seks için başka erkek bulsa nasıl olur?
Bence doğru bir bakış açısı değilsin öyle olursa Türk erkeklerinin %68’i göbekli bütün kadınların aldatması gerekir doğru bir bakış açısı değil
Ben de başlayacağım zaten ama nasıl böyle kilo aldım biliyor musun ben sporcuydum yüzme yapıyordum evlenince ev işi yemekti derken aktiviteleri azaldı ama başlarım
Bu benim tercihim. Başkaları beni ilgilendirmez. Her çift kendi dinamiklerini yaşar. Ama şunu da bil. Eşin de benimle aynı düşüncelerde. Sırf seni kırmamak için kibarca söylemiş. Bence sen de biraz dikkat etmelisin. Neden eşinin seni seviyorsa senin kilolu halini kabul etmesi gerektiğini düşünüyorsun da, senin onu sevdiğini göstermek için kilo vermeyi düşünmüyorsun? Üstelik gerçekten kilolusun ve bu sadece sizin aranızdaki tutkuyu değil senin sağlığını da olumsuz etkileyecek. Bence kocanın sözüne kırılmak yerine, spor ve diyet uygula. Hem sağlıklı, hem de mutlu ol. Bu daha iyi olmaz mı?
Abi ben 100 kg değilim bir 70 boyunda 72 kiloyum 100 kilomuşum gibi davranmayı keser misin sağlıklı görünüyorum şu an kilo testlerine göre
Benim ne düşündüğümün bir önemi yok. Bir gün sonra beni densizlik yapan bir dayı olarak hatırlayacaksın. Kötü bir şey söylemiyorum. Sen sordun. Ben de fikrimi söyledim. Bence sen bu konuyu yanlış kişiyle tartışıyorsun. Kilolu olmadığını eşine anlat. Senin fiziksel yapını da ben bilemem. Genetik yapı da önemli. Ama kocan bundan rahatsızlık dugmuş olacak ki, bunu dile getirmiş. Benim eşim 160 cm ve 58 kilo. Bence birkaç kilo vermesi gerekir. Ben bunu ona söyledim. Hiç de kırılmadı. Spor salonu bakıyor şimdi.
İnsan her haliyle beğenilmek istiyor haklısın ama demek ki böyle hissediyor o da. Kırılmakta haklısın ancak ona tavır alma bence çünkü sana söylüyor bunları.
İstemiyorum bu tür kırmadan yapsaydı keşke
Kocalarımıza ruhsuz öküz gibi kelimeler kullanırken kırılmıyorsunuz, kilo aldın diyince neden üzüldünüz?
Ediyormuş doğru söylüyorsun
Kırıcı tabi...
Kilo sonuçta ALINIR da, VERİLİR de...
Kız yaptıgın yemeklere bol bol yağ koy kendin de spora diyete basla kocana kilo aldır sonra ne ona aynısını de
Ahahahw mantıklısın
eşi de her halinde sevmeli bence 2 cocuk vermiş sonuçta nankörlük etmesin
Saçmalıklar silsilesinde bugün! Bu erkekler acaba kendilerine bakmadan karşıdakinin kilosuna laf edecek haddi nereden buluyor şaşıyorum açıkçası.
Yani senden bakımlı olmanı isteyebilir. Üslübu önemli sadece. Çok kilo aldıysan ve dikkat etmiyorsan hem sağlığın hem de kendisi için bunu isteyebilir.
Ben bakımlıyım zaten.
Canım 13 kilo bi insan eder. Çok değişmiş olduğun anlamına geliyor. Eşinin başkasına gidecek hali yok seni seviyor seni istiyor ve daha iyi bir versiyonuna geçmeni istiyor. Sende olsan aynı durumda sende onun dikkat etmesini isterdin. Bence kilo vermeye çalış. Kendin için her şeyden önce
Ben ideal kilomdayom hala kardeşim. Kendim için germeme gerek yok. 170 boyunda 72 kiloyum eskiden çok zayıftım sadece ve kendimi böyle beğendim
Sen bilirsin tabiki senin vucudun senin hayatın. Böyle düşünmen güzel bşey. Kendinle ilgili yani. Bana söyle burada boş konuşan insanlara veya etrafında saçmalayanlara söyle. Ama eşine karşı böyle olma diyorum ben sadece. Onun isteklerini ifade etmesine kızma tabi seni aşağılamıyorsa. Üslubu güzelse
Ben sevmiyorum bu şekilde söylemesini. Ve ben zaten çok çok zayıf olmak zorunda değilim yeterki şişko olmiyim 170 benim boyum. 80 den sonrası benim için hafif kilolu diye geçiyor
Ben spor eğitmeniyim. Beden kitle endeksi bşey ifade etmez. Kas yağ oranın ve bu kasın ve yağın vücudunda nasıl dağılım gösterdiği önemlidir. Tabiki çok zayıf olmak zorunda değilsin. Mesela ben 54 kiloyum 1.66 boyum. Şu an kilo alacağım bir diyet uyguluyorum. Ama aslında herkes çok iyi olduğumu kilo almamamı söylüyor. Sen nasıl iyi hissediyorsan öyle yaşa ama eşinin söz hakkı var bunu anlatmaya çalışıyorum.
Boyuna göre kilon bence ideal ben de 1.73 üm 90 kiloyum gören inanmıyor kiloma ama maalesef gerçek çok kilolu durmuyorum ama iri duruyorum 75 kilonun üstüne çıkmamaya özen göster sadece hem sağlık açısından hem de göbekli olmaman için ben de senin kilona inemem için çabalıyorum başarabilirsem
Sen sus. Birileri beğensin diye herkesin gözüne güzel gözükürlen bakın kendinize, beğenmesi gereken asıl kişi çantada keklik her halini beğensin. Bekarlığındaki herkes kadar kocamın kıymeti yok demekki...
Sus yaşlı
Ablacım kırılma bizim olan bizimdir. Hamurlu şeylerden uzak dur kırılma ya Allah aşkına. Allah evliliginize zarar vermesin
O düşünsün
Tekmeyi koyarım diyorsun helal ablacım 🤗
Abla sen bu yorumlardakileri boş ver: böyle demene üzüldüm ama dikkat ederim de , zaten merhameti varsa kötü niyetle söylemedim iyiliğin için dedim vs der🥰 okadar vicdansız değildir diye düşünüyorum hissettiklerinizi açıkca söyleyin geçmişte kaldı diyip geç kalmış hissetme bana ozaman böyle diyince çok üzüldüm de canım ben kıyamamm böyle kadınlaraaa
Yorunlari okudum hem cocuk dogurmussun hemde kilon ile boyun kotu degilmis, sadece evet birazcik fazlan var ama gayet saglıkli bir kilodasin, kocanin soyledi sey elbette kiricidir sonucta kotu hissettirebilicek birsey, sen takilma bence kocanin dedigine, ha kilo vermek senin icin iyi olur cunku boyundan fazla ama bunu sirf kocanin zevki icin yapma kilo vericeksen kendi sagligin icin ver suanki halinden mutluysanda verme yani
Her halinle seviyordur tabiki ama demekki yatakta fit bi kadın istiyor olabilir sende onu dikkate alıp kilo ver çünkü cinsel hayatınız etkilenebilir
Bende yatakta çok kaslı bir erkek istiyorum. Ama yok napalım şimdi
Bence İşte kırıcı değil İnsanlar istediklerini birbirlerine söylemeli kırılmak yerine zayıflamayı denemelisin
Hayır zayflamıcam
Biraz daha şişmanla da adam seni boşasın aklını başına gelir
Djwldjdjıdeı boşasın boşayabiliyorsa
yani söylemek var söylemek var
hayatım biraz dikkat etsen falan tarzı dede daha hoş olurdu
sonuçta kocan söyleyecek tabi
Evet
kızma yani
adama bence az ye biraz
Ben emzirğyorum az yeme şansım yık
dikkat edebilirsin
yeni doğurduysan kilo alman normal zaten kocan ne yor o zaman
Zaten yediğim şeyler sürekli protein içerikli şeyler patates kızartması falan yemiyorum ki bebee zararı dokunur diye
losayasan kocan boş konuşuyor zaten verirsin kilo
2 aylık bebeğim. 170 boyunda 73 kiloyum
gayet normal 4 5 aya fit olursun bence
Ben memnunum şu an zayıfken sevmiyordum kendimi
Canım sende 13 kilo nedir biraz dikkat etmelisin bir de hamile kalsan 20 kiloda ordan alırsın sonra verecem diye perişan olursun.
İki çocuk doğurdum zaten ayrıca hala ideal kilomdayom
Hee doğum yaptıysan gayet normal eşin kendine baksın iki çocuk dogur büyüt her yiğidin harcı değil
Maalesef dış görünüş çok mühim kendine dikkat et kilo bu alınır da verilir de ama eşin senden daha bakımlı durmasın bence
Benden bakımlı olamaz zaten
Erkekler iyi demiyorum ama acaba bize de yaranılmıyor sevgilim her fırsatta 100 kilo da olsan beğeniyorum ben seni istiyorum sanane kilodan ben şikayetçi değilim diyor bu defa da yalan söylüyor kilo alsan soğurum senden diyecek hali yok ya diye düşünüyorum
Boyuna ve kilonuza, birde sağlığınıza göre bu aldığınız kilonun size zararı yok ise bunu eşinizle konuşarak halledebilirsinşz
Yok zararı
O halde bu durumu eşinizle konuşmalısınız
Bende birkaç kilo aldım evlendigim zaman 73-74 kiloydum şimdi 102-103 kilo. Seviyorum ben göbeğimi
Evlilik her halinle haliyle sevebilmektir partnerini aslında eşin bunu anlamamış
Yok aşkım çok fidsin. Kadına söylenmicek 7 tehlikeli kelimeden biri 😂
Anasını ağlatıcam
😂😂😂😂