40 kiloyum diye arkadaşlarım, ''Çubuk kraker, ailen sana yemek vermiyor mu?'' falan diyorlar. Bıktım artık, ne yapacağım?

artık ne okula gidesim geliyor ne insan içine çıkasım geliyor sanki herkes beni izliyormuş gibi geliyor "çubuk kraker, ailen sana yemek vermiyor mu?, yazık aç mı bıraktılar seni?, üflesem uçarsın sen konuşma" gibi daha niceleri cümleler söylüyorlar, yanlarında umursamıyormuş gibi davranıyorum ciddiye aldığımı görüp koz olarak daha fazla söylemesinler diye ama eve gidip ağlıyorum vücudumdan nefret etmeye başladım çok fazla yemek yemeye çalışıyorum kilo almak için fakat midem almıyor ve kusuyorum diyetisyene gitmek için param yok ona gidemem zaten, internetten de çok araştırdım kilo aldıran tarifler falan ama hiçbiri işe yaramadı spor da yaptım iştahım açılsın da daha çok yerim falan diye ama yok olmuyor işte bu hakaretlere maruz kalmak zorunda mıyım keşke benim de normal bir vücudum olsa
40 kiloyum diye arkadaşlarım, ''Çubuk kraker, ailen sana yemek vermiyor mu?'' falan diyorlar. Bıktım artık, ne yapacağım?