artık ne okula gidesim geliyor ne insan içine çıkasım geliyor sanki herkes beni izliyormuş gibi geliyor "çubuk kraker, ailen sana yemek vermiyor mu?, yazık aç mı bıraktılar seni?, üflesem uçarsın sen konuşma" gibi daha niceleri cümleler söylüyorlar, yanlarında umursamıyormuş gibi davranıyorum ciddiye aldığımı görüp koz olarak daha fazla söylemesinler diye ama eve gidip ağlıyorum vücudumdan nefret etmeye başladım çok fazla yemek yemeye çalışıyorum kilo almak için fakat midem almıyor ve kusuyorum diyetisyene gitmek için param yok ona gidemem zaten, internetten de çok araştırdım kilo aldıran tarifler falan ama hiçbiri işe yaramadı spor da yaptım iştahım açılsın da daha çok yerim falan diye ama yok olmuyor işte bu hakaretlere maruz kalmak zorunda mıyım keşke benim de normal bir vücudum olsa
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Bende 40 kiloyu yıllarca insanların bu muamelesine maruz kaldım. Kiskandiklari için öyle konuşuyorlar. Böyle birşeye hakları varmış gibi... Balık hapı kullandım günde 1 tane 1000 ml sende ondan kullanarak bilirsin. İştah açtığı için çok yemeğe başladım ama biraz dirayetli olmasın. şu an 47 48 kiloyum eski pantolonların içine giremiyorum. İlk aylarda Yemen'de bi değişme olmaya bilir bu çok normal usanmadan yemen lazım umarım kendi bedenine hiç kusmez insanların sana yaptığı kötülüğü sen kendi bedenine yapmasın sevgiler...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
9Cevap
40 kilo çok iyi bir kilo manken gibi kızsın daha ne istiyorsun
30 Yorumla- +1 yıl
Onlar kıskandığından yapıyorlar öyle. Afiyetle hamburger pizza gömebilirsin daha ne istiyorsun 😅
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Senin de dert diye söylediğin şeye bak. Millet senin gibi olmak için diyetislere gidiyor yürütür da vermiyor. Ye ye kilo alma benim gibi kıskansın fesatlar
10 Yorumla Sizi kıskandıkları için böyle konuşuyorlar dinlemeyin kaile almayın
20 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bence aldırma çünkü insanlar yargılayıcı herkes herkese bir şey diyor beğenmiyor bunları takarsan olmaz sen ne yapacan az yiyeceksin ama sık sık yiyeceksin ara öğünler falan kilo almaman mümkün değil
00 Yorumla - +1 yıl
daha kalın giyin sende
20 Yorumla Tiroid hormonların normalden hızlı çalışıyor olabilir mi?
00 Yorumla- +1 yıl
Seni kıskanıyorlardır
10 Yorumla Yardımcı olabilirim birkaç tavsiye vererek?
00 Yorumla- +1 yıl
40 kilo ne ya kuş gibi
00 Yorumla - +1 yıl
Süper işte
10 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 904 cevap paylaştı. Yardim edeyim sana
00 YorumlaOww inceee
00 Yorumla- +1 yıl
Yemek ye
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık & Diyet > Sorular > 40 kiloyum diye arkadaşlarım, ''Çubuk kraker, ailen sana yemek vermiyor mu?'' falan diyorlar. Bıktım artık, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar