1 haftalık karantinam az önce bitti ama HES kodum hala riskli görünüyor yarın dışarı çıkmamda sorun olur mu veya nasıl düzelir bu durum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bir gün daha bekle olmadı iletişime geç yetkili birimlerle
Yarın adliyeye gitmem lazım ama
gidemezsin ki içeri almazlar
E ama resmi olarak karantinam bitti
Benim hemen düzelmiş 7 gün dolunca. Ara ilçe sağlık müdürlüğünü düzeltsinler.
Bu saatte acikmidir
İkamet değiştirip farklı bir ilçeye gittiğim için bana ulaşan bayan baya sitemliydi 40 kişiyi aradım size ancak ulasabildim diye skwmsnd
Bu saatte açık değildir. Yarın mesai saatleri içinde numarasını ara hallederler
Vayy geçmiş olsun tat koku ne durumda
Hiç birisi yok valla ne yediğim yemekten tad alıyorum ne soluduğum havadan koku
Off çok iyi biliyorum onu çok geçmiş olsun en berbatı tat koku ötekiler normal grip gibi ama tat koku ilk defa geliyor başına ben olucem herhalde dedim tat koku gittiğinde sonradan geldi ama her sabah kalkıp parfüm sikip havaya köpek gibi koklardim
Valla ben kötü hissediyorum hele ilk iki gün ateşim 40 dereceyi gördü
şu an hala ateşim var burunda yanma hapşırık ne ararsan var
Aa soğuk suyla duş al sürekli birde iliktan soğuğa bir anda al şok yap sonra çok su iç ben 14 günde 2.5 damacana su içtim her sabah soğuk suyla duş aldım yatağa yumurta caksam pişecek gibi oluyordu yastıkta aynı
Benim aşım yoktu mesela
Ailem aşı olmam konusunda ısrarcı olsada aşısız olarak atlattım ya daha da aşı olmam dksndndksms
Bende olmamıştım atlattıktan sonra 5 ayda 3 asimida vuruldum inanmıyordum ben biliyor musun yaw git öyle şeymi olur diyorudum herkese bı maske aşımı kurtaracak bizi felan diyorum çünkü ben hiç kapanmadim yasaklarda kapanmalarda felan hep disardaydim bulsa beni bulur diyorudum nitekim en sonunda da buldu
Aşılı olan benden beter geçirdi karantinayı ben aşıya inanmıyorum ilerde sorun olabileceğini düşünüyorum
Varya hep o Antalya'da kaptım iş icabı bir günlük Antalya'ya gittim geldim ne olduysa ondan sonra oldu
Ama eninde sonunda vurulacaksın çünkü hiç bir yere almayacaklar yolculukta sıkıntı olacak çalışıyor musun?
O taraflarda kimse maske takıp kurallara uymuyor hastalık daha çok o taraflarda
Sorma sorma hep orada kaptım zaten
Sabah mesai başladığında risksiz olacaksın.
Çık dışarıya benim karantina bittiği gece çorbacıya gitmiştim. 14 gün karantina ağır olduydu. 😄
Bende isterim ama ya ceza yersem :(
Yemezsin korkma. Resmi olarak karantinan bitti.
Düzelsin ama ya
Yarın mesai başladığı saat risksiz konuma geçiyorsun. Ama yine maske takmaya devam et. 7. Günde bile pozitif olabilirsin. Ben karantinamın 10. Günü test yaptırdım yine pozitif çıkmıştı.
Öyle tabii mesela karantinani tamamlamışsan pozitif çıksan bile ise devam ediyorsun diyorlar ilk 3 gün oluyormuş bulastiricilik inanmıyorum ama neyse
Gerçi covid diye bir şey yok diyordum sjsmdndn varmış birde aşısız olarak yakalandım ve daha da aşı olmam
Karantina sonunda pozitif çıksanda karantina uygulanmıyor.
Bende aşı olmadım. En iyisini yapmışsın aşı olmamakla.
Aşıya gerçekten güvenmiyorum aynı evin içinde bir aşılı bir aşısız olarak geçirdik karantinayı aşısız olan benden beterdi valla
Yarın düzelir
Öğlen adliyeye gitmem lazimdi
Zaten adliye girişin de hes koduna bakıyorlar almadıklarıyla kalmaz bide ceza yersin üstüne. Mahkeme falan mı var?
Gerekçeli karara imza atmam lazım
Hes uygulamasında 9 u son karantinam bitti ama
Bulunduğun ilçenin karakolunu ara durumu anlat sabah düzelmezse. Zaten gitmezsen onlar gelir muhtemelen evinden almaya. Haber ver de kapına dayanmasınlar
Kesbiş olsun ne oltu
Geçmiş olsun aşkım
Sağlık bakanlığı mi ara
Çık gitsin
Düzeldi mi
Sabaha düzelir belki