Merhaba, çok çaresiz olduğum için yazıyorum. Ben anneme ve babama çok düşkün bir insanım. Yaklaşık bir sene önce mantık evliliği yaptım, benimle çok evlenmek istedi, bana aşık oldu eşim, her dediğimi ikiletmezdi, ol desem ile ek gibiydi, benim için çok şeyden vazgeçti hayatını tekrar sıfırdan başladı. Annemlerle altlı ustlu oturmayı kabul etti. Evliliğimizin ilk baslarinda yaptığım herşeye rağmen beni kırıp incitmekten çok korkardı, beni çok severdi, hatta ilk 10 günümüzde babam vefat etti ve benim o sıralarda psikolojim bozuk olduğu için, annesine kötü hakaret ettim ama tabikide eşimle benim aramda, arayıp kimseye bişey demedim. Neyse bu unutuldu, eşim Cok iyi anlasiyordu kardeşlerimle ve annemle, toprak ol desek olucak kapasitedeydi. Ben şu an hamileyim ve bir ya da iki hafta sonra doğum yapacağım. Eşim Nisan ayında değişti kompile Annemi iki kez evimizden kovdu kardeşlerime satasti, devamlı onları sevmediğini ve istemediğini söylemeye başladı, belki yüz defa boşanmaya kalktık. Annemin onunde benimle çok kavga ediyor, beni degersizlestiriyor. Özellikle insanların önünde bana bağırıp bana hakaret ediyor.
Dün annemide alıp gardrop bakmaya gittik orada durduk yere kavga çıkardı ve terk etti AVM yi. Bana gene bağırdı insanların önünde. Annemde ona gel içeri tekrar benimi kırıyorsun dedi oda "evet seni kırıyorum, hem seni hemde kızını" Anlicaginiz o ilk evlendigim melek adam tam bir şeytana dönüştü ve ben onun herşeyi bir düşmana donustum. Hem benden hemde ailemden nefret ediyor ve bunu her kavgamizda söylüyor.
Oturup konustugumuzda evliligimizi artık bitirelim dediğimde benden mehir parası olan altınlarımi bile istedi. Benim durumum yok ben çocuğundan uzak bir yere gidemem onu görmek istiyorum diyor ya da çocuk doğsun öyle diyor. Ne benden ayrılıyor nede düzeliyor.
Kurtulamıyorum ondan , evlendigime ve çocuk yaptığıma bin pişman oldum. Bir sene öncesine dönsem kesinlikle evlenmezdim. Benimle evlene bilmek için atmadığı takla kalmadi şimdide bana yapmadığı kalmadı.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer