Merhaba günümüzün en büyük ve en yaygın problemlerinden biri bu süreçlerde yaşanan covid-19 krizidir!Peki koronaya yakaladık nasıl daha hızlı ve minimun hasarlı atlatabiliriz?
Koronayı atlatmak için neler almalıyız? Bu soruya şöyle bir yanıt verebiliriz; C vitamini içeren besinler almalıyız daha sonra aktarlardan bitki çayları alabiliriz ve benim önerim karışım çaylar almanız. İçerisinde her türlü vitamin ve besin bulunur. İçlerinde papatya, zencefil, zerdeçal, anason vb her türlü yararlı çay malzemeleri bulunur. Bu çaylar içildikten sonra kemik ve kas ağrılarını hafifletir. Vucudun bağışıklık sistemi kuvvetlendirir.Covid insanlarda bazi Tahribatlar bırakabiliyor. Bu tahribatlardan korunmanın en büyük ve etkili yolu aşı olmaktır!Sosyal medyada bir çok asparagas haber dönmektedir. Aşılar koronaya karşı korumaz ve yayılmasını önleyemez! Aşılar hastalığın vücudda tahribat bırakmamasını ve daha hafif atlatılmasına vesile olur. Ölüm riskini minimuma indirir!
Çok güzel önerilerde bulunmuşsun. Ben kovid olduğum da hafif hafif öğle ve gece saatlerinde ateşim çıktığı zaman zencefilli, limonlu çayımı içtiğim zaman o yatıştırıyordu beni. Aynı zamanda gündüz saatlerinde her gün 2 portakal, 4 mandalina yiyordum. Buda beni iyi ediyordu. Onun dışında annem böyle vitamin deposu karışım yapmıştı öğleden sonra da her gün 1 ufak kase ondan yerdim. Öyle kendime geldim.
Önerilerin için teşekkür ederim 🙏 komşum yeni öldü koronadan şimdi ben hangi aşıyı olmalıyım. Daha önce olmadım. Turkovac mi biontech mi yoksa sinovac mi? Nasıl karar vericem?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok güzel önerilerde bulunmuşsun. Ben kovid olduğum da hafif hafif öğle ve gece saatlerinde ateşim çıktığı zaman zencefilli, limonlu çayımı içtiğim zaman o yatıştırıyordu beni. Aynı zamanda gündüz saatlerinde her gün 2 portakal, 4 mandalina yiyordum. Buda beni iyi ediyordu. Onun dışında annem böyle vitamin deposu karışım yapmıştı öğleden sonra da her gün 1 ufak kase ondan yerdim. Öyle kendime geldim.
Bol bol da su içtim.
Önerilerin için teşekkür ederim 🙏 komşum yeni öldü koronadan şimdi ben hangi aşıyı olmalıyım. Daha önce olmadım. Turkovac mi biontech mi yoksa sinovac mi? Nasıl karar vericem?
Bence turkovac olsan daha iyi olur. Ama yinede sağlık çalışanlarına şişmanda fayda var!
Bu zamana kadar neden olmadın? @Kendikendinebağyan
Ben aktardan daha dün yengeme aldım karışım. Üzerine de 1 kg limon aldım. Çayını yaptim limonunu sıktım odasının önüne koydum içti. 4 günde düzeldi.