Ben Allah izniyle bügüne kadar hiç olmadım Allahın izniylede olmam inşallah
Oldum
Olmadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vakalar az olduğu halde bile ölümler fazla olabilir hatta bütün aşıların dozlarını vurulsak bile dahi. Mesela 1 günde 20,000 vaka ise 500 ölü'den fazla. Dediğim felaket tellalığı değil Gerçekten olabilir."
Cevap
15Cevap
Hastalığı Türkiye'ye getiren ilk kişilerdenim Almanya dönüşü çok ağır grip oldum 3 hastaneye gittim hepsi grip diyip yolladı sonra çevremdekilerde grip oldu. Ankara 'daki ilk vakalardanım
İlk oluo yasaman büyük mucize ilk vakalar genelde hep ölmuştu cunku bilincsiz sekilde tedavi edildikleri icin. Ve aynisini sizede yapmislar ama sonuc olarak yasiyorsunuz. Gecmis olsun
Korona yokki inanmayin bende olmafim ve hicbir tedbirine uymadim
Korona yoksa neden bu kadar insan oluyo
Peki neden inanmiyorsun ortada buyuk bi hastalık var ve birsuru sevdiklerimizde bu hastalik yuzunden olduler. Bu senin icin koronanin oldugu gostermesi icin yeterli degilmi?
sizlerden kaldı mı derken kalmış görüyorum :) En yakın dostum da sizin gibi düşünüyordu. Corona hayali bir şey dedi yaratıldı, uyduruldu dedi. Kendisi de bizzat Corona olunca gerçekliğine inandı. Mevzu şu efendim Corona gerçek kendim de olanlardan biriyim ama fark şurada başlıyor her beden DNA yapısı gereği farklı kronik rahatsızlıkları aslında çekinik de olsa barındırıyor (Mendel kanunlarını araştırabilirsiniz) sizde aslında varlığından bile haberdar olmadığınız bir rahatsızlık bağışıklık sistemine saldırıya geçen bu corona sayesinde sizi çapraz ateşe atıyor. Hasta olan insanların çoğu yanlış tedavi değil standart tedavi nedeniyle vefat ediyor. Herkesin genetik potansiyel hastalıkları nedir bilmeden covid ilaçları verirseniz kan pıhtılaşma oranı yüksek birine mesela verilen covid ilaçı beyne pıhtı atmasına neden oluyor. Lİste bunun gibi. Corona kökeninde gribal bir enfeksiyon ancak eldeki tedavi yöntemi eksik ve çoğu deneme aşaması olduğu için bu kadar kayıp yaşanıyor. Grip hastalığının ilk çıktığı zamanları düşünün insanlar patır patır ölüyordu. Bu zamanla farkı ne?
saçma soru kimisi hafif atlatıyor sırtı kaşınıpda korona olan var
Benim sırtım kaşınıyo şimdi bndemi koronayım? Ne alaka sırt kaşiňtisi ve korona? Olmayanlarda var mesela bu soruya olmadim diyenler.
Düğünde çalışıyordum
70 Den fazla düğüne gittim 3 ay içinde
4 tane se konser girişinde durdum
Maske takmadım
Korona testi bile ettirmedim
Aşı da olmadım
Kronik hastalığım da var
Aşı da olmak istemiyorum
27 Aralık itibari ile ev sathına ve şahsıma gelmiştir. İlk yakalanmam
Olmadım çünkü evdeydim, dikkat ettim. Ailem de dikkat etti. Aşımızı da olduk.
Dünyayı gezdim Corona Kısıtlamalarında dahi bir problem yok şükür.
her şey 10 Numara
Bende hiç olmadım inşallah inşallah ta olmam 😊
sülalemde olan yok ben de dahil
Hiç olmadım 🧿
Oldum ama bişey anlamadım
Bende olmadım çok şükür
Olmadım çünkü iyi beslenip korunsun 😇
Olmadım
Oldum ben
Olmadim sukur
Ben olmadım
olmadım