Haftaya birliğe teslim oluyorum. sizce muayene olacakmıyım nasıl çürük raporu alırım.
Kilodan elenmem lazım 183 53 kilo dayım
40 düşeceğim bile bile alırmıyım
Kilodan elenmem lazım 183 53 kilo dayım
40 düşeceğim bile bile alırmıyım
Askerlikten kaçmaktan hevesin neden sanki terörist kovalayacaksın yerden izmarit toplayacaksın. Umarım vermezler.
Cevap
5Cevap
Testislerinin birini ezdir direk curuk alirsin ya da ayak serce parmagini ezdir yine curuk alirsin
O çürük raporu senin kolun bacağın yoksa çıkar anca boşuna çabalıyosun kaçarın yok.
Mayısta gidiyorum kardo benimde 105 kilom var 1.82 boyum var sordum soruşturdum öyle engelli falan değilsen çürük mürük çıkmaz.
Başvuruyu yeni yaptım daha belli değil Mayıs celbi dedim ya
Üniversite terk maalesef okumadım okumaktansa güzel bi iş buldum oraya girmek için askerliği halledip gelicem.
Orasıda bende kalsın bro ben kendim girdimde tanımadığım etmediğim seni sokmam kaldı işe he 😂
Alamazsın vermezler o kadar kolay değil
sağlığını tehlikeye mı atacaksın?
İntihar falan düşünüyorsan psikolojinin iyi olmadığıyla ilgili rapor falan veriliyor öyle muaf sayılırsın belki
Ailen falan yok mu yazık onlara
En başta kendine yazık zaten genceciksin
Gözünde çok büyütme ya benim sevgilim de gitti yaptı 6 ay çabucak geçiyormuş öyle diyor
İçine kapanık mısın
Bak şu an öyle düşünme yeni bi ortama gireceksin, oradaki kimse seni tanımıyor içine kapanık olma zaten oradaki herkes ilk defa birbirini görecek illa bir iki tane arkadaş edinirsin ben senin yerinde olsam bunu fırsat olarak görürdüm
Kafama fırsat olarakta yatıyor gideciğim memleket ünlülerin olduğu yer askerlik bittikten sonra onlara yalakalık yapar oyuncu olurum diyorum
Adam bulursam diyorum
Çünkü hayalim ya oyuncu olmak ya da model olmak ama hep kaybeden oluyorum bilmiyorum çokda korkuyorum her asker gibi
Yani bak iyi tarafı işte gidene kadar kendini bu düşünceye alıştır korkunu yenebilirsinn
Amin çok sağ ol sen de Allah'a emanet ol
Yazık lan git adam gibi gap askerliğini
Neden istemiyorsun
Nerden bileceksin bunu ben
Ona bakarsan internette osursan kansersin diyor sen böyle her şeyden korkup kaçarsan ohooo
Alınırsınız dayımın oğluda zayıftı ama gitti
adam baya iyi anlatıyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?