183. Boy 50 kilo. Alırsak bu bizim karşımıza çıkar
Ne halt yiyeceğiz onu düşünüyorum. Ben bekçiliği falan düşünüyorum. Asker de kalmayı düşünüyorum. Lise mezunuyum. Eğer Askerden muaf oluyum b. ku yedik. Bu benim karşıma çıkacak ne yapmalıyım yapacağım cuma günü gidiyorum. Ağa Allah da bir kolaylık sunsa bari. Yok sunmuyor. Stresten sıkıntıdan alamıyorum uzak da duramıyorum , Bine lan alamıyorum genim de var eğer bir şey olsun inthr ederim
Ne halt yiyeceğiz onu düşünüyorum. Ben bekçiliği falan düşünüyorum. Asker de kalmayı düşünüyorum. Lise mezunuyum. Eğer Askerden muaf oluyum b. ku yedik. Bu benim karşıma çıkacak ne yapmalıyım yapacağım cuma günü gidiyorum. Ağa Allah da bir kolaylık sunsa bari. Yok sunmuyor. Stresten sıkıntıdan alamıyorum uzak da duramıyorum , Bine lan alamıyorum genim de var eğer bir şey olsun inthr ederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bekçi falan da olamszsın o boy kilo ile. Çürük değil de birkaç ay sonrasında tekrar kontrole gel kilo al da gel derler
Demezler Bence. Teslim olucam derler mi ki
Aga çürük alsam onların önüne geçiyor valla ne b. k yiyeceğim bilmiyorum
Tecili bozup sağlık kontrolünden geçtin mi?
Evet
Geçtim de çürük alıyordum 1 haftaya attı aldım kilo şimdi tekrar dan zayifladim
Hastaneye sevk yapmadılar mı? Orada bakarlar çünkü
Hastaneye gittim hastane kilo al. gel bir hafta sonra dedi aldım bir iac kilo geri gitti geçtim hastaneyi. Askerde muaynede de bana verirler çürüğü
Tamam sıkıntı yok ya o zaman. Gidersin, sonrasında oradan yollarlar bir dahaki celp döneminde tekrar alırlar seni. Arada 4-5 aylık bir vakit olur kilo alman için o arada biraz kilo alsan yeterli olur sıkıntı olmaz gibi
Knk bana gelecek ayda celp falan verirlerse. Tecil ettirme gibi durumum olabilir mi tekrar dan
Memleket neresi bu arada
Kardeşim benim, sen evrakları teslim ettiysen zaten celbin bellidir yani aşağı yukarı. 28 şubata kadar teslim ettiysen evrakları Mayıs Haziran'da alırlar. Ama 28 Şubat sonrasında teslim ettiysen Ağustos Eylül civarı gidersin. Tecil hakkın varsa şu anda da tecil yapabiliyorsun zaten
Eskişehir memleket. Senin neresi
Kayseri. şu an gitsem uzatirlar mi
Emin misin
Tecil hakkın varsa evet uzatırlar hatta e devletten sen bile yapabiliyorsun galiba ya bir bak istersen ara sor
Aga ben bilet de aldım. Her gelen para getirdi. Borclandik da
Knk baktım e devlete bir şey çıkmadı
Yerin falan belli mi senin?
Yerin belliyse tecil olmaz
Belli knk inşallah almam bir sıkıntım yok tek kötü yönüm zayıfım
Bunu izah etsem dinler mi ki karşımdaki doktor
Dediğim gibi yaparlar en kötü. Geri yollarlar birkaç ay sonra geri gidersin
Bir kaç ay verseler iyi gideceğim yer tatil beldesinin olduğu yer. orada bir işe girer fitnisa başlar alırım. Mantıklı değil mi bro
Aynen mantıklı gidince artık duruma göre bakarlar ya nereye gidiyorsun?
Balık esir bro.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!