Eşimle beraber olabildik fakat Tam içe girmedi yanlış mı yaptık acaba eşim de tecrübesiz ben de ama bir giriş oldu doğru yer mi anlamadık kimseye de sorulmaz ki böyle bir şey :(
Ben de bir aylık iken yendimm önce kafada bitirmek lazım Kendini telkin et kaslar benim hakimimde diye sonra kegel egzersizi yap sürekli, bir de idrarını tut bırak tut bırak üç saniye tutman lazım nefes terapisini de yapabilirsin sonra içine al penisi biraz bekle alışsın sonra senin yönlendirmen ile hareketlenebilirsin önce üste sen çık kontrol sende olursa korkmazsın
dakikalarca sevişmiştik yine tam kıvamına gelmişken yok yapmıcam dedim ve birden kaşığı sütlacın içine soktum iiki tane ses duydum ve olayı çözmüş oldum
Eşinize zevk aldığınız şekil yönlendirin uzun cs öpmek mesela ıslanan kadar sonra girmesini isteyin veya kendiniz hazır olduğunuzda içinize alın ve rahatlayın ileride büyük problemlere neden olur fazla korkmayın nasıl hoslanip zevk alıyorsunuz öyle yapmayı deneyin geçecektir kasmayın korkmayın alisacaksiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Eski kiz arkadasim öyleydi cok zorlanıyordu en baslarda, gözlerini goz bandı ile kapatarak aşmıştık bu sorunu anca
benim ayrıldığım eşim de vardı u sıkıntı ben çözdüm
Nasıl çözdünüz
bu katagoride anlatılmaz sanırım
Çözülmesine sevindim diyim o zaman
zor olmadı sadece 1 ay kadar sabrettim baktım olacak gibi değil kandırdım onu darısı sizin aşınıza sağol
Kandırmak derken
dakikalarca sevişmiştik yine tam kıvamına gelmişken yok yapmıcam dedim ve birden kaşığı sütlacın içine soktum iiki tane ses duydum ve olayı çözmüş oldum
Çözülen konu zamanla eski arkadaş öyle yöntem yapan bilir zamanla
Cinsel ilişki kaygısı kafa takma gecer
Geçer mi yeni evliyim dört günlük panik yapıyorum hergün olmalı kafasını yaşıyorum eşim şu an anlayışlı
Strese girme zevk almaya bak yoksa işin zor söylemesi benden
Zevk hissedemiyorum ki ama vajinal akıntı oluyor onda sıkıntınyok ama ben zevk almıyorum
Eşinize zevk aldığınız şekil yönlendirin uzun cs öpmek mesela ıslanan kadar sonra girmesini isteyin veya kendiniz hazır olduğunuzda içinize alın ve rahatlayın ileride büyük problemlere neden olur fazla korkmayın nasıl hoslanip zevk alıyorsunuz öyle yapmayı deneyin geçecektir kasmayın korkmayın alisacaksiniz
Zor bi hastalık geçmiş olsun işin zor
psikiyatrist eşliğinde kolaylıkla atlatılır
Umarım çözülür
O nasıl bir hastalık adını çok duydm
Cinsel ilişkiye karşı korku
Hii neden korkuyonki
Psikoloğa görün bence
Ben olmuştum
Ben olmadım
Ben 😁😁😁😁
Nasıl yani
Yokkkk