Aile & Toplum Konyalı var mı aranız da? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Konyalı var mı? Güncellemeler+1 yıl 😥😥😓 Konyalı var mı aranız da? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl var birader nolcak 3 14 Yorumla Soran +1 yıl Konuşabilir miyiz bişi sorcam da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl konuṣ Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan sor o zaman Yorumla Soran +1 yıl Özel soru olmasaydı burdan sorardım zaten dimi 🙄🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özel sorulari cevaplayamiyorum maalesef cinsellik konusmuyorum Yorumla Soran +1 yıl Ya cinsellik konuşmak isteyen kim eşim kadınsal bir hastalık yaşıyor. Bir sorum olacaktı bununla alakalı sadece hemen cinselliğe getirdin lafı ya Yorumla Soran +1 yıl Eşim varken ben burada cinsellik mi konuşacağım burada ki s. apıklar ile karıştırma beni daha fazla bilgi edinip gerekli en uygun tedavi ne ise onu bulmaya çalısıyoruz söylediğiniz lsfa bak ya ayıptır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben doktor değilim hastaliklara cevap veremem ki hem bunun konyali olmakla ne alakasi var? ben konyada yasamiyorum ki zaten Yorumla Soran +1 yıl Belkide daha önce gittiğiniz doktor vardır diye düşünüyorum o yüzden hanım efendi Yorumla Soran +1 yıl He Konya'da yaşamıyosun şimdi Kayseri'de yaşıyorum dersin kesin 😂😎😎 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladim yok ben sadece konyaliyim ama en son konyayi 3 yasimda falan görmüṣümdür yani keṣke o ṣekil sorsaydin daha çok cevap alirdin Yorumla Soran +1 yıl Açık açık konuşmayı sevmem özel konu çünkü sadece özelde sotcaktım sonra isterse engellesin hiç takmam böyle şeyleri ama neyse teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Sen nerde yaşıyosun ki sorması ayıptır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
var birader nolcak
Konuşabilir miyiz bişi sorcam da
konuṣ
?
Burdan sor o zaman
Özel soru olmasaydı burdan sorardım zaten dimi 🙄🙄
Özel sorulari cevaplayamiyorum maalesef cinsellik konusmuyorum
Ya cinsellik konuşmak isteyen kim eşim kadınsal bir hastalık yaşıyor. Bir sorum olacaktı bununla alakalı sadece hemen cinselliğe getirdin lafı ya
Eşim varken ben burada cinsellik mi konuşacağım burada ki s. apıklar ile karıştırma beni daha fazla bilgi edinip gerekli en uygun tedavi ne ise onu bulmaya çalısıyoruz söylediğiniz lsfa bak ya ayıptır
Ben doktor değilim hastaliklara cevap veremem ki hem bunun konyali olmakla ne alakasi var? ben konyada yasamiyorum ki zaten
Belkide daha önce gittiğiniz doktor vardır diye düşünüyorum o yüzden hanım efendi
He Konya'da yaşamıyosun şimdi Kayseri'de yaşıyorum dersin kesin 😂😎😎
Anladim yok ben sadece konyaliyim ama en son konyayi 3 yasimda falan görmüṣümdür yani
keṣke o ṣekil sorsaydin daha çok cevap alirdin
Açık açık konuşmayı sevmem özel konu çünkü sadece özelde sotcaktım sonra isterse engellesin hiç takmam böyle şeyleri ama neyse teşekkürler
Sen nerde yaşıyosun ki sorması ayıptır
Allah korusun
Niye