Diğer Konyalı var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Evet var mı😅 Güncellemeler+1 yıl Adam akıllı kimse yok ahahah konyanın adı niye çıkmış belli oldu😅😅 Güncellemeler+1 yıl Yaşıyor mu benim gonyalılar😅 Konyalı var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Enser_ Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 78% +1 yıl Diğer konusunda 380 cevap paylaştı. Değilim ama cok gidiyorum Konya'yaSevdiğin tavsiye edeceğin yerler var mı. Özellikle yemek yemek için 0 0 Yorumla
Uyedegilimben Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 372 cevap paylaştı. Herkes konyada birbirini arıyor bulamadınız mı bir türlü birbirinizi 😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl konyalı değil gonyalı var mı diye sormalısın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha doğru Yorumla
CEO_OF_GAQ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Uni icin gidiyorum sadece 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aslen nerelisin CEO_OF_GAQ +1 yıl Eskisehir Soran +1 yıl Hangi üni peki? CEO_OF_GAQ +1 yıl Selcuk
mamitelli Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl Var ama Çanakkale de yaşıyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Üni için mi Yorumla mamitelli +1 yıl Yoo normal 😅 Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı seçim😅😅 Yorumla mamitelli +1 yıl Teşekkürlerrr Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yarin yeniyola gel kahve soyliyim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oldu hahaha Cevap sahibi +1 yıl elime opersen harcliginda hazir 😉
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Yeni taşındım sayılır knk 0 0 Yorumla
BeyazzRuh Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Yookk Olsa Nolcakkkk? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç öylesine Yorumla
Zenginreis Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Var neresinden 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gonyalı mı 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet hahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gonyada okudum angaralıyız Yorumla Soran +1 yıl Aşinasın o zaman Konya ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sayılır ne lazımdı dhkdjdkd Yorumla Soran +1 yıl Hiç kfldkfkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gonyalıları çok mu seviyon shdjnd Yorumla Soran +1 yıl Yok kendim de konyalıyım merak ettim cmdlfm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neresinden shskdbkd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Değilim ama cok gidiyorum Konya'ya
Sevdiğin tavsiye edeceğin yerler var mı. Özellikle yemek yemek için
Herkes konyada birbirini arıyor bulamadınız mı bir türlü birbirinizi 😀
konyalı değil gonyalı var mı diye sormalısın
Hahahaha doğru
Uni icin gidiyorum sadece
Aslen nerelisin
Eskisehir
Hangi üni peki?