Ya da bildiğiniz bir ah tutma hikayesi. Gerçekten eden buluyor mu bu hayatta?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yok öyle bir şey, ah tutma olsaysı bugün kötülük hakim olmazdı.
Ne alaka
Eden bulur ama dünyada tutması ihtimali çok çok düşük genel de ahirete kalir
Ben de biriyle olmuştum başta ümit vermişti ama evli çocuklu kendisi üstelik ilkim oldu zulmetti resmen ve ahımdan da korkuyor ama çok istiyorum o çocuğunu da karısını da kaybetmesini ahım budur tutacak mı merak ediyorum
Valla Allah genelde ahirete bırakır o yüzden pek üstüne düşme
Yooo pek öyle değil
Valla bildiğin gibi değil kanka keşke her ağzını açıp beddua edenin ahı tutsaydi şu an dünya da insan kalmazdı kusura bakma
Ah ve beddua aynı şey değil. Her beddua tabiki tutmaz biz ne diyoruz bu ne diyor
Dediğin şeyden bahsediyorum zaten öyle olsaydı şimdi İsrail yerle birdi ama değil
Ya ablacım he
Sen bildiğin kafayla devam et binlerce Filistinli kardeşimizin ahi bedduası İsrail'i yerle bir etmiyoda senin bettuan mi kabul olucak ben inkar etmiyorum müslümanın ama doğru olanda bu Allah genelde hemen hemen herşeyi ahirete birkamistir
Ne alaka Filistin dkfkfkkffk max ak kafası
Bay bay moruk
bana cok hakkı gecen birisine kardesini kendi ellerinle göm demistim ikiside
hayatını kaybetti
Ben de biriyle olmuştum başta ümit vermişti ama evli çocuklu kendisi üstelik ilkim oldu zulmetti resmen ve ahımdan da korkuyor ama çok istiyorum o çocuğunu da karısını da kaybetmesini ahım budur tutacak mı merak ediyorum
gece hic uyuyamamıstım ben bu gece uyuyamadım ahımda seni yaşatmasın demiştim baska birisinede bosandılar hakkı gectiyse tutuyo
Bana bir keresinde dediki işlerim kötü gidiyor ah mı aldım diyorum ama yok ben işlerine değil bizzat o övdüğü ailesini kaybetsin diye ah ettim
Benm tutmadida baskasininki bana acayip tuttu
Anlatın
Bı kız vardı aşıktı bana yaşı küçük okulu var falan diye istemedim
Oda ayrılırken demişti ahım tutar diye
Eski sevgilimden ayrılırken ah almıştım umarım tutmaz
benim ..
E anlatın
haksız bitirdi ama 120 tane iğne oldu
Benim tutmadı sanırım
Bana bir keresinde dediki işlerim kötü gidiyor ah mı aldım diyorum ama yok ben işlerine değil bizzat o övdüğü ailesini kaybetsin diye ah ettim
Benimde ailesi yüzünden 2 yıllık ilişkim bitti
Evet var benim
E anlat
tam anlatamayacağım bir şey de şöyle diyeyim ben bir konuda hep yadırganım çocuklarından çıkar dedim hep hepsinin çocuklarından çıktı beni kınadıkları konuda daha beterler şu an
birisi içinde yüzü gülmesin hiç dedim hiç gülmedi, gülmüyor benim hayatımı araştırıyor devamlı
Günü gününe tuttu
Ne mesela? Ben de biriyle olmuştum başta ümit vermişti ama evli çocuklu kendisi üstelik ilkim oldu zulmetti resmen ve ahımdan da korkuyor ama çok istiyorum o çocuğunu da karısını da kaybetmesini ahım budur tutacak mı merak ediyorum
Amcalara haksız olduğu konularda ah ettim ve o gün mucizevi bir kaza atlattı. Kazadan sağ kurtulmuş olsa da büyük bir sıkıntı yaşadı yani.
Seninkisi tesadüf olmuş biraz. Sağ çokmış sadece bir kaza sonuçta
Hayır tesadüf falan değil, zaten diğer kardeşlerine de tuttu.
Biriyle olmuştum derken aşk ilişkisi mi?
E ne olabilir?
Öbür anlamı da var ya o bakımdan dedim
Benim ahlarımı diyorsan en az 5 tane daha böyle örnekler var
Benimki tutar mı sen ona yorum yo
yap
Onu ben bilemem Allah bilir. Ama şunu bilirim ki masum isen, sağlam ah ettiysen öyle ya da böyle tutar.
Şimdi burada doğruları söylemek gerekirse, sen bu adama sorgusuz sualsiz güvendiysen senin de kabahatin var demektir. Ayrıca suçsuz ailesine ah etmen de son derece yanlış. Adam seni kandırmış ailesi değil.
Suçsuz ailesi derken? O kadının da ne b^k olduğu belli değil senelerdir aldatılıyor görmezden geliyor sevgiliyken de başka kadınlarla aldatılıyordu adam instadan karı kız kovalıyor kör mü bu kadın?
Ayrıca Ölmek kimseye ceza değil herkes ölecek ama kalana ceza. Banane abi bana başta ilerde belki oluruzlu cümleler kuran adam benim bkaretimi aldıktan sonra ballandıra baklandıra ailesini anlattı, karısını nasıl el üstünde tuttuğunu anlattı napayım mutlu olmasını mı dileyeyim. Gebersin kadın da çocuk da
O zaman işin rengi değişiyor. Amaa kadın haksız olsa bile hem ona hem de çocuğuna beddua etmek, ölsün gebersin demek sana yakışmaz. Kendini o yavrucağın yerine koy bence.
Niye koyayım o yavrucuğun yerine mal mıyım ben? Bir eli yağda bir eli başda geleceği şimdiden garanti bir çocuk ahahahshsjd benek doğduktan iki gün sonra babası bana mesaj atmış adam ulan beşikteki çocuğunu bırakıp benle olmuş adam babası düşünmemiş banane elalemin çocuğundan. Ve yine söylüyorum ölmek kişiye bir ceza değil herkes ölecek çocuğundan şıksın diye bit beddua vardır bilirsin o çocuktan çıkar ama çocuk suçlu olduğu için değil. O yüzden gebersin çocuk da kadın da o da laflarını yutsun böylece
E tamam da sen niye bile bile bu zampara adamla birlikte oldun diye sorarlar? Belki çocuk ölmekten korkuyor veya hayatını yaşamak istiyor. Bunu istememek çok canice, kendini onun yerine koy derken sana bu anlamda diyorum. Amaa adama dersen ki cezasını en ağır şekilde çeksin layıkını bulsun, ona amenna derim ben de.
Evet çocuğu gebersin ve acısını çeksin bu kadar basit ok. Kimsenin bebesi umrumda değil o adam benim umutlarımı ve neşemi öldürürken düşünmüş mü? Boşa duyar kasmayın herkes yaşattığının bedelini en ağır şekilde ödesin evlat acısıyla ödesin
Abicim, duyar kastığım falan yok, sana şunu anlatmaya çalışıyorum; düşmanın bile olsa kötü gününü gördüğünde azıcık vicdanın varsa üzülürsün ya da en azından dayanamazsın. Annesine üzülme tamam da çocuk mu sana dedi ki, babamla birlikte ol diye? Neyse artık olan olmuş deyip bekleyip görürsün artık. Hayırlı günler.
Benim tutar 😂
Ben ah tutmam
Yokkk
Benim var😂
Yokk