Sağlık Güne zinde başlamak için bu aralar kullandığınız bir vitamin var mı? AngelKiss Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Ben Vitocco kullanıyorum. Vitamin ve mineral açısından çok zengin. Özellikle gün içindeki yorgunluğuma çok iyi geldi kullandığımdan beri. Siz bu aralar vitamin kullanıyor musunuz? Güne zinde başlamak için bu aralar kullandığınız bir vitamin var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İlaca ihtiyacım yok. Kendi ilacım kendim oldum zaten. 😃 Güne zinde başlamak için bir iki şarkım yeterli oluyor. 1 2 Yorumla AngelKiss +1 yıl ilaç değil ki bunalt ek gıda takviyesi :) ѵαℓεɳƭเɳσ +1 yıl Olsun kardesim. Ben her zaman doğal olan şeyleri severim. İlaç veya bu tür şeyleri sevemedim. ☺️
Shenshakraq Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Anam bi bağırıyo vitamin mineral kalsiyum çinko minko falan ne ararsan var o bağırmada hemen fişek oluyorum. 0 1 Yorumla FasaFiso_Bunlarr +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
oldbutgood Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Benim aşırı baş dönmem halsizliğim var bu yutuluyor mu ağızda eriyo mu? 0 1 Yorumla AngelKiss +1 yıl suda eriterek kullanılıyor. :) Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Supradin multivitamin. Ama çoğu zaman unutuyorum 😀 0 0 Yorumla
jssmnn Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Pharmaton. Eğer o gün benim için yoğun geçecekse sabahtan alırım bir tane 0 0 Yorumla
melikegunden Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Geç uyansam yeter en iyi vitamin o 1 2 Yorumla AngelKiss +1 yıl evet uyku çok önemli Yorumla FasaFiso_Bunlarr +1 yıl Erken kalkmaktan nefret edenlerde bugün.😂🤣 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yok ya hep uykulu başlıyorum 0 0 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 405 cevap paylaştı. Güne zinde başlamak için üzüm pekmezi içiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İlaca ihtiyacım yok. Kendi ilacım kendim oldum zaten. 😃 Güne zinde başlamak için bir iki şarkım yeterli oluyor.
ilaç değil ki bunalt ek gıda takviyesi :)
Olsun kardesim. Ben her zaman doğal olan şeyleri severim. İlaç veya bu tür şeyleri sevemedim. ☺️
Anam bi bağırıyo vitamin mineral kalsiyum çinko minko falan ne ararsan var o bağırmada hemen fişek oluyorum.
😂😂😂😂
Benim aşırı baş dönmem halsizliğim var bu yutuluyor mu ağızda eriyo mu?
suda eriterek kullanılıyor. :)
Supradin multivitamin. Ama çoğu zaman unutuyorum 😀
Pharmaton. Eğer o gün benim için yoğun geçecekse sabahtan alırım bir tane
Geç uyansam yeter en iyi vitamin o
evet uyku çok önemli
Erken kalkmaktan nefret edenlerde bugün.😂🤣
Çocuklar için olan vitaminli şekerler
Yok ya hep uykulu başlıyorum
Var , you plus + nutraxin falan
Güne zinde başlamak için üzüm pekmezi içiyorum
Var kullanıyorum
Hayır yok.