Ms olabilir miyim?

Arkadaşlar merhaba öncelikle sorumu buna benzer sorun yaşayanlar ya da bilgi sahibi olanlar cevaplarsa çok sevinirim.
3 ay önce ellerimde karıncalanma ve kaşınma oldu 2-3 gün sonra sol kolum ve bacağımda uyuşma 1 hafta devam edende kasılma çekilme ağrısı oldu. Hemen nörolojiye gittim beyin mr ı çektirdim temiz çıktı. Bel ve boyun mr ı istedi doktor bel mrım şu şekilde L3-4 ve L4-5 intervertebral disklerinde minimal taşma görünümü mevcuttur. boyun mrımsa şöyle C4 ve C5 vertebraların alt end platelerinde vertebra köşelerinde sivrileşmeler görülmektedir. Yani belimde ve boynumda fıtık varmış ama doktor minimal fıtıklar dedi yani bu kadar küçük fıtık böyle ağrı uyuşma yapar mı? Ekstra olarak sol kol ve bacağımda damarlarda şişiyo boynumdan gelen bir ağrı var kalçamdan ayağıma inen. Kalp damara gittim karotis ve kol ultrasonu çekildi sonuç temiz, kalbimden eko ekg çekildi temiz. Yakın zamanda da bacağımdan çektireceğim. Romatolojik bir sorun olabilir dedi doktor dahiliyeye gittim geçen gün. Açıkça ayardır bölüm bölüm geziyorum adam akıllı bir şey diyen olmadı. En son bi doktor tekrar nörolojiye git sorun yoksa psikiyatriye görün panik atak olabilir dedi yutma güçlüğüm nefes darlığımda var arada olan. Sizce ms olabilir mi? Yoksa ben mi çok kafama taktım psikolojik olarak? Ms olsa mr dan belli olmaz mıydı? Nörolojiye gidip tekrar başka tetkiklerde yaptırmalı mıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim psikolojik olarak çok yoruldum bu süreçte..
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada beni diğer bölümlere yönlendiren doktorlar oldu ben kendi kendime gitmedim. Nöroloji fizik tedaviye fizik tedavi kalp damara kalp damar ortopedi ve dahiliyeye yönlendirdi
Ms olabilir miyim?