Güncellemeler
1 yıl
Bilmediğiniz şeylere yorum yapmayın.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet , kahve ya da tarot bakmayı denedin mi hiç
Hiç denemedim ama baktirinca değişik şeyler yaşıyorum...
Bence yeteneğin var, hislerin güçlü
Anneanemin annesi sifaciymis babaminda babası buyukbabam yani aneanrrme gelen bir kadın hamile kalamiyormud aneanem bir seuler yapmış kadının çocuğu oldu
Annemde şu an öyle yani resmen yapıyor masaj yapsw iylesiyorum
Genetik olarak geçiyor genelde bu tür şeyler.
Nasil tam anlayabilirim bilmiyorum doğru diyorsunuz aile mirası gibi bir şeydir belkide bende küçükken vardı bunlar nasil anlarım hiç bilmiyorum
Mesela rüyaların çıkıyor mu , hisleri güçlü kişilerin çıkıyor genelde. Ama sık sık olması zorunlu değil çevremde olan var her zaman görmez mesela.
Cikiyor yilan gördüğümde illa bir seu oluyor veya bir kara kedi görmüştüm basi harici her seyi ezilmis şekilde aksamina yakin arkadaşımla kavga ettim bitti arkadaşlığımız saçma bir şeyden. dolayi içimde. bir şey olacagini hissetmistim ve birde yukarıda yazan. ksdin korkuttu ya beni
Olabilirsin
Bende insanların ölümünü bazen hissediyorum
Çok korkunç bir şey size bastan anlatsam olur mu?
Olur anlat
Nereden baslayabilirim bilmiyorum bazılarının enerjisini hissediyorum mesela ne türden inswn olacağını ardından başka zamanlarda kalbimde çarpıntı oluyor hissediyorum bundan seneler önce bir hayvanım olmuştu ben o hece çok küçükken kötüleştim o gece resmen hissetmiştim birde başka bir konuda bir yakınımi küçüklükten beri sevmiyordum enerjisi iyi gelmiyordu öğrendim ki gerçekten oyleymis rüyamda bazı çizimler görürüm örnek olarak yilan bu baana hiç iyi gelmiyor ailede kötü şeyler oluyor görünce
Senin gibi insanlar var emin ol
Benim abimin eşi ölümleri hissederdi ve gerçekleşirdi bu evlenicek derdi evlenirdi aslında ben Allah'ın bazı insanlara verdiğini düşünüyorum
Peki bende enerji hissetin mi😅
İyi bir enerji aliyorum şu an realfe görmediğim için bir seu diyemem pek iyi birisisiniz ama bazı eksik noktalariniz var her insanda olduğu gibi benim utanfihim şeyler var yaratana karşı ibadetlerimi yerine getirmiyorum tamamen bazı hatalarimda var
Hangimiz hata işlemedik ki
İyi biri değilim...
İyisinizdir iyi yaniniz vardır ortaya çıkarmaya çalışın hatasız kul olmaz hata yaparak öğreniriz
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!