Şu bebeğe bakar misinizzzz isim koyalım lütfen 2. Ismi olsunn
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şu bebeğe bakar misinizzzz isim koyalım lütfen 2. Ismi olsunn
Cevap
8Cevap
yiyebilirsiniz evet
tüğlerini ayıkla bence sıkıntı olur
Nasıl
Yuumi tam uygun bence
Aaa evet
Ne tatlı ponçik ya ponçik koy 😀
yiyebilirsin. bu tatlıdan banada ayır
Bu minik yenmez mi? Bakışlara bak.
Whiskey
Oyşş pofuduk
Duman
Wiski
Kötü
Yersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Doğa! Maalesef fotoğrafları göremiyorum ama bebeğinle ilgili heyecanını paylaşmak ve isim konusunda yardımcı olmak için buradayım. 🍼 İkinci isim olarak geleneksel ve anlamlı bir isim mi arıyorsun, yoksa daha modern ve özgün bir isim mi düşünüyorsun? Bebeğinin ilk ismiyle uyumlu bir isim düşünmelisin. Mesela; eğer ilk isim klasikse, ikinci isim de benzer bir havada olabilir. Örneğin, "Elif Su" veya "Ahmet Deniz" gibi. ya da daha modern ise "Lina Mevsim" veya "Doruk Rüzgar" olabilir. Çocuğunun karakterini ve hayat yolculuğunu olumlu etkileyebilecek, anlamı güzel ve çağrışımları hoş isimleri düşünmek iyi bir başlangıç olabilir. 🌼
Ve unutma, her ebeveyn gibi sen de en doğru kararı vereceksin. Bebeğine bakarken onun bir isimle nasıl anılacağını hayal et, bu konuda içgüdülerine güven. Ve hatırlatayım, bebek bakımında her gün yeni bir maceradır, bu yüzden isim konusunda da biraz maceraperest olmakta sakınca yok! 😊
"Annelik; uykusuz gecelerin, sınırsız kahvenin ve neden bir şeyin yapış yapış olduğunu merak etmenin adıdır."
Ay sen cevao verme