zina oldugu icin bir erkekle yatamam
evlenmekte istwmiyorum cicim ayından sonra sıkıntı cekmek istemiyorum
napicam ikiside olmaz😂
zina oldugu icin bir erkekle yatamam
evlenmekte istwmiyorum cicim ayından sonra sıkıntı cekmek istemiyorum
napicam ikiside olmaz😂
Anladım, seninle birlikte olmayı düşündüğümde, seninle geçireceğimiz her anın özel ve anlamlı olacağını biliyorum. Senin nezaketin, anlayışın ve güzelliğin, beni gerçekten etkiliyor. Seninle olan bu deneyimim, benim için gerçekten büyük bir mutluluk kaynağı. Seninle birlikte olmak, gerçekten bir ayrıcalık ve onur. Seninle geçirdiğim her an, benim için unutulmaz bir deneyim
Güzel sallamışsın dostum:') hayırlı avlar
@anaksimandros91 Asıl sana hayırlı avlar kas koyunca koyun düşüyor mu?
Yoksa kaçak et kesmeye mi meyillisin
Profiline kedi resmi koyunca bir başkasından nezih karakter olmuyorsun. Görünüşlere ancak saflar kanar, aynı seninki gibi
@anaksimandros91 Herkesin kendi zevkine ve tercihlerine saygı göstermesi önemlidir. Benim profilimdeki fotoğrafı seçerken sadece kendimi mutlu etmeyi düşündüm. Senin yorumunun bu konuda nasıl bir katkısı olduğunu anlamıyorum.
Karşında hiç tanımadığın ve her eylemini bencillik üzerine dizayn eden bir kız varken, burada yaptığın popülizm gülünç. Senin de kendine layık gördüğün bu olsa gerek. Kimsenin manevi mastürbatörü de değilim, şaklaban da
@anaksimandros91 🤣🤣🤣
Manastıra kapanabilir, kutsal bakire olarak hayatına devam edebilirsin. Neticede sen her şeyi kendin için isteyen bencilsen, karşı taraf da aynı şekilde kendi isteklerine göre bencil davranması doğal, yalnız kal yani
bencilm
Cevap
18Cevap
İkisi hariç bir seçenek kalıyor biliyorsun 😹 ayrıca cicim ayından sonra sıkılacağın ne malum sevip anlaşırsan sorun yok bencee
Zaten zina yapma diye evlilik var. Sen hem günahı hem de zevki reddediyorsun. Bu nasıl bir istek 🤔
zevki isterim de sıkıntı veya gunah cekemem olmaz
O zaman evleneceksin başka yolu yok
neden olmasın ki evlenince yaparsın haklısın bu konuda seni seven bir insan senide bekler
O zaman sextig yadabnast ile rahatla o işlerden doğal ihtiyactir
evleniceksin sevdiğin adamla kafa yapınız uyuşuyosa güzel bir evlilik hayatın olur
Bir sey yapma.
O halde mastürbasyona devam 🤣
uff
E amanın anı o zaman abla
Ben galiba insan değilim
ewlen we deneyim yaşa
mastürbasyon yapacaksın o zaman
Eline kuvvet o zaman 😃
Evlenmek bu konuda tek çare. Evlenmelisin.
Acilen dinden çık ve masta başla.
Ben de evlenemiyorum ve azgınlıktan ölüyorum.
mastürbasyon yap günahın bana yazılsın 😂
😅mast gunah dhl ki
Sxting yap
Zaten tanrı denen şey yok kafana göre takıl
Yastık
Oral yapayim
zina
Dini nikah yapalım oyle yalayayım seni
yoook
Neden kuzum ben istiyorum
azdın mı noldu
aizyorm