Moralim baya bozuk. Sol gogusum sağ gogusumden daha uzun ve daha büyük. Hadi kıyafet varken belli olmasa ne alâ ama sol tarafim daha önde duruyor. Sevgilim de farketmiş ama üzülmeyeyim diye söylememiş :( geçmişte 3 tane kıl dönmesi ameliyati geçirdim ve 4. de olmak uzereyim o sebeble birde bunun estetiği ile uğraşamam :( Kendim ne yapabilir
Güncellemeler
+1 yıl
Sol Göğüsümu Küçültebilir miyim?
Sol Göğüsüm Büyük , Sağ Göğüsüm Küçük Kıyafet Üstünde Sol Önde Duruyor Hic Güzel Durmuyor :( Ne Yapacam?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Doktoro göster Düğüm var mı diye baksınlar.
Sağlık Kontrolü şart
Cidden belli oluyor mu bence olmuyordur yüzünü kırpıp atabilir misin
Sevgilim basta olmak üzere çoğu kişi farketti zaten çok göze çarpıyor ve hic güzel bir görüntü degil utanıyorum kendimden resmen :(
Bakabilir miyim bu konulardan iyi anlayan biriyim
kendin bir şey yapamazsın diye düşünüyorum destekli sütyen dengelemiyor mu?
Maalesef sol taraf çok önde duruyor her şeye rağmen belli oluyor
o zaman estetik tek çözüm gibi görünüyor ama yinede estetik olmadan çözebilir misin diye bir doktora görün bence
Kilolu biriyim acaba kilo versem göğüs bedenlerimde küçülür mu diye düşünüyorum. Belki küçülürlerse çok göze carpmazlar bu şekilde belli oluyor
kilo verdiğinde aynı oranda küçülecek bence yine fark olur sanki
Bilmiyorum ama belki göze batmaz
dene o halde 😅
herkesin aynı sana özel dehıl
Kıyafet , elbise üzerimde iken sol tarafim önde duruyor ve çok göze çarpıyor ama
bence sen abartıyorsun
Ben niye abartim zaten ilk çevremdekiler söyledi
cok farklı olması saçma ama
Farkli valla , biri büyük biri küçük maalesef :/ eskiden böyle bir şey yoktu yıllar geçtikçe böyle olmaya başladı
Zaten tam simetrik olmuyorki
O nasıl oluyor size öyle gelmiş olmasın:(
Yok hayır tabikide çok baya belli oluyor zaten kolumu üstüne koyunca da sol asagida kalıyor çok belli :(
Üzme kendini yorumları okudum kilo versen düzelir bence
İnşallah :(
Elbiseden belini oluyor mu
Maalesef :( sol taraf önde sağ taraf geride duruyor. Doktora gidip sormayı düşünüyorum artik bende şaşırdım ne yapacagimi
İyi geceler, fotoğrafın var mı merak ettim elbiseden tabi
Var evet
Merhaba nasılsın:)) özelden atar mısın
Çok mu büyük göğüslerin 🤔🤔