6 kilo verdim şimdi 170 boy 85 kiloya indim. 15 kilo daha versem düzelir mi göbeğim? Lazere gidiyorum kıllar için ama altlar kıllı oldugu için lazer kızartma tenimi galiba ve dökülme de yok ilk seansta sadece çekince elime kolay geliyor. 

guzelsindir gobek kotu degil bence takinti yapma 2 sevseydim keske gobegini😓
Nasıl düzelecek bu görüntü
dr bilir epilasyon zaman ister pruzsuz olur kiloyuda veriosun iste sadece stres yapma zamana yay bence sevimli gitmesi kotu olur🙃🤗
İnşallah gider ne sevimlisi :( 15 kilo verip şu lazerle de kötü görüntüyü halledersem tamamdır
hallolur kasma benim ne sorunlarim var bilsen sukredersin binlerce kez ama dedigim gibi sevimli opesim geluo😂 mutlu ol takma hicbirseyi iyi aksamlar 🙃
İyi akşamlar
Lazerden bir hafta sonra kese yapmaya başla o görüntü gidecektir
Dipleri kızarık oldu hep ve lazer ilk seansta dökmedi diod lazer yaptırıyorum dökülmeli miydi
farkı iki üc seanstan sonra görürsün kaç seans toplam
Valla 6-8 seans arası dedi kadın ama saha ilk seanstan çekince elime geldi tüyler siz yaptırdınız mı
Evet 10 seans toplam 6. seansimdayım ilk basta benimde dediğin izler vardı ama yok Şu an sana yapılırken geniş bir alanı mı yapıyolar yoksa az alan mı
Geniş bir alan. Kadın göbek ve çevreme bir de üst kısımlara yapıyor
Bendeki izlerin aynısı var mıydı?
Evet vardı zamanla dökülcek ve azalıcak kese yapmayı unutma sakın o elle cekmekten daha iyi yani döküyor
Şimdi ben ilk seansı oldum eve geldim cımbızla tek tek çektim. Yanlış mı yaptım çünkü kökten alma işlemi yapmayınlı bir şeyler duydum
Cımbızla cekmek yanlıs ödeme yapılırken imzalanan kagıtta bu bilgiler var
Ha anladım tamam o zaman bir daha çekmem öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim siz hangi yöntem alex mi diod mu başka mı?
Diod sanırım yalnıs olmasın tam bilmiyorum.. Tüylerini epilasyona gitmeden 5 gün önce jiletle ki kıl köklerin anca o zamana kadar cıkar daha etkili
*yanlış
Epilasyondan önce jiletlesem bir de gitmeye yakın jiletlesem sorun olur mu
Epilasyon tarihinden beş gün önce kesmen daha iyi harici bence kesme
Tamamdır teşekkür ederim :)
Rica ederim inşallah istediğin gibi olur 😊
İnşallah seninde amin :) peki ne kadar ücret veriyorsunuz onu sormadım hangi şehir fiyatı bu
İzmir 950 filan sen?
Antalya göbek için 50 lira koltukaltı 50 yüzüme de gidiyorum 100 lira
950 toplamda mı yani
Benim göbek 100 :/ bacakta var benim
Peki tahriş olduysa krem önerdi mi? Bepanthol kullanabilir miyiz mesela o kırmızılıklar için? Senin iyi aslında bana da 60 dedi de ben 50 yap dedim göbepe
Epilasyondan sonra duş alma bir gün. Evet o krem olabilir ama gerekli durumlarda
Mesela bu kızarıklık için kullanabilirim değil mi
Olabilir yanarsa silverdin filan sürersin
Çok sağolasın çok soru sordum kusura bakma teşekkür ederim tekrardan :)
Ne demek sorun değil mesaj atabiliyosan atarsın konusuruz 😊
Atarım teşekkür ederim Allah razı olsun :)
Sendende iyi akşamlar rica ederim 😘
Oraya lazer olmaz saçmalama. İğneli epilasyon yaptırman lazım
Cevap
9Cevap
Spor yap spor yoksa gitmez o göbek
Yapıyorum 6 kilo verdim 15 kilo daha verirsem düzelir inşallah
sadece bu kısımda mı var?
Evet ama göbek deliğinin biraz üstünde de var ama onlar ince tüy
bunlar sert mı sakal gibi yoksa tüy mü?
Sakal gibi
agdaya gittiğin de orayı da aldir
Ağda yapmıyorum artık Lazere başladım
aldırıyormusun buraları da
peki canım göğüs uçlarında da çıkıyor mu kıl? uç kısmın kenarlarında?
Evet
onlar tüy şeklinde değil mı
Tüy şeklinde
olabiliyor canım sadece sende değil bir çok kızda var böyle durumlar sıkıntı yapma bikini bölgesini temizlerken onları da aldir yeterli
görüntü de sıkıntı yok yine güzel yine güzel
Teşekkür ederim sağolun işte hormonal bozukluk olabilir belki de doktora gidecegim:(
diyelim ki öyle ne fark eder ki şu an kadınlığın da bir sorun var mı? cinsellikte falan?
Yoo
evlimisiniz?
bir problem yoksa doktora gidip de canınızı sıkmayın böyle iyi eşiniz sevgiliniz şikayetçi mı bu durumdan?
Öğrenciyim
sevgilin gördü mü bir erkek? size itici olduğunu mu söyledi de bu kadar sorun yaptınız?
Sevgilim görmedi çünkü yok kendisi 😂 bu benim kendime öz saygımdan dolayı olan bir şey
anladım seni rahatsız ediyor
Evet öyle
biraz zayifla spor yap göbeğini sıkılaştır böyle de gayet güzel duruyor ama tüyleri sorun etme uzadıkça alırsın bakımlı olmak istemen güzel
Teşekkür ederim inşallah 2-3 seans sonra gözle görülür azalma olacak göbekte sabır gerek biraz 15 kilo zor değil boyum da 170. Fazlalıkları verip tüylerden de kurtulduğum zaman benden iyisi yok
yaş kaç
aynen zayıfladıkça vucukta sarkma olur o yüzden spor da yap fit ol
Çok doğru sağolasınıx
21 yaşındayım
geçsin ve beyaz tenli olman da seni çekici yapıyor kendi adınıma beni çekiyor
Aşırı bir beyazlığım var
tam istediğim gibi kadın dediğin bembeyaz olacak
özelden yaz
Haydaa bir erkek de sapık olmasın
he sapığım
Bu olmaz alan dusunsun
Nasıl?
Göbek maşallah güzelmiş
Dalga mı geçiyorsunuz
Teşekkür ederim inşallah
birazını daha görsek keşke
Kardeşin sağlık sorunu bu :/
kıllar normalk kiloyla alakası yok hoşuma gitti göbeğin biraz daha görmek isterdim
Yeme
böylede seksisin göbeğini sevseydim
düzelir tabi şüşko :D
😁 nasıl ama
ne bilim. d
Bu ne yahu
İşte kötü bir durum bu
Evliysen düzenli seks yap değilsen masturbasyon
Bu nasıl öneri Allah aşkına of
Gayet mantıklı
Neden böyle bir şey yapayım daha mantıklı çözümler lazım
Enerji harcamak için