Kedimin sol patisi şişti, ne yapmalıyım?

Hergün yarım saat bahçeye çıkartıyorum otlanıyor..6 yaşında sürekli çıkarttıyorum ilk değil.. bugün ne olduysa bir kafamı çevirdim bana doğru geliyor topallaya topallaya aldım kucağıma bakıcaz annemlerle falan izin vermedi.. zorla bakmaya çalıştık ağlaya ağlaya bağıra bağıra diken falandır diye çıkartalım diye göremedik.. akşama doğru oldu zaten içeriye aldık.. basamıyor yere.. hep havada topallıyor.. yatağıma koydum uyusun dinlensin diye.. sürekli yanındayım zaten şiştiğini farkettim.. şu fotodan biraz daha şiş.. Patisini yalıyor temizliyor ama yere koyamıyor ne yapmam lazım şimdi de yanında ağlıyorum.. ne olabilir yani acaba böcek falan mı ısırdı ama baktık öyle bir ısırma vs bir şey de yok.. zıplayıp düşecek bir yerde yok.. sadece ot çimen yiyor.. böceklerle de uğraşmaz bazen kirpiler dolaşıyor burda bir de otlarda diken falan varsa belki onlardandır.. ama hep gezdiği yerde oldu.. yarın gündüz götürmem gerek sanırsam veterinere değil mi? Ve de bizim burda bir sürü kedi var.. yanına yaklaştırmıyoruz zaten kavga ederler diye.. ama onlara bir şey olmuyor da bizimkine nasıl oldu
😭