Selam,
uyku sorunu yaşayıp da üstesinden gelenler tüyo verebilir mi?
uyku sorunu yaşayıp da üstesinden gelenler tüyo verebilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çalışmıyorsan hiç bir çaresi yok.
3 gündür boştayım alt üst oldu düzenim.
çalışıyorum da, çare hep vardır kardeşim, ben çare yok demeyi kabul etmiyen biriyim, en azından bu böyledir deyip, kabul edip sabır göstermekte bir çaredir... ölüme karşı gibi ama uyku sorunu çözülebilecek bir şey... mesela bugün yine erkekn kalkamadım çünkü yine saat 3-4 olmuştu yattığımda. artık çare olarak kedi otu na başvuracağım yine, daha önce faydasını görmüştüm Allah izin verirse, yine çare olur erken yatar erkek kalkarım... sabah nazmazlarını kaçırmamak, günü dolu dolu yaşamak gerek ruh halimizin selameti için
Melatonin Bandı kullan
melatonin doğal bir hormondan başka bir şey değil, daha önce kullandım biliyorum. bir yerde komple ilaçları kesmeye karar verdim ve araştırmalara girdim. aslında bu yorumun bana bir çay hatırlattı, kiraz çayı, nitekim kiraz bolca melatonin içerir. denemeiştim faydasını gördüm ve bir ara baya / hemde ilaçsız ) uykum düzene girmişti. sonra son 3 haftam baya yorucu geçti, yarım saat daha yarım saat daha derken hem geceler uzadı hem uyanma vakitlerim. velhasıl kelam doğal yollardan yanayım hep, insan yapımı doğal değildir, her ne kadar bu bantları doğal kaynaklardan elde etselerde nerede insan varsa orada hata payı var, fakat Allah noksan sıfatlardan beridir, bu yüzden direk onun yaratıklarını kaynatıp içmek bana daha mantıklı geliyor :) maksat bir yerde vucüdumu bu hormonu üretmeye tetikleyici takviyeler almak, direk ilaç ile bayıtlmak değil. ama yorumun faydalı..
Güzel yorumun için bende teşekkür ederim.
kültürlü insanlar, ilme değer verip kıymet bilenler ile sohbet etmek bana hep keyif vermiştir... ve bana demin dediğim gibi kirazın faydasını hatırlatman için asıl ben teşekkür ederim... şu an keyifle yudumluyorum ;)
🙂 buna sebep olduysam ne mutlu abi..
Ketilept
bende de var 1 ilaç bir gıda takviyesi ( kedi otu ) fakat doğal yönetmeler ile bedenimi uyku düzenine sokmaya çalışıyorum. ilaca karşıyım... en azından böyle durumlarda
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!