Kendimi övmek için açmıyorum bu konuyu, övsem gizliden yazmazdım. Maddeler halinde yazacağım ve en ufak bir abartı bile yoktur.
- Ailem orta boylu ben ise uzun boylu geniş biriyim.
- Türkiye'de 1. olan güreşçi arkadaşımı yere yere vurdum.
- Yetişkin bir adamı sıktığım zaman nefesini kesebiliyorum.
- Kancaya takılı 70 kilo ağırlığında ki sığırın etini tek elle kaldırıp tek elle halata asabiliyorum.
- Hiç hastalanmıyorum. Şuana kadar hiç hastahanede yatmadım, serum dahi yemedim.
- Vücudum dayanıklı, hangi işi yaparsam yapayım yorulmuyorum, iş yaptıkça kendimi daha çok enerjik hissediyorum.
- İyi görür, iyi duyarım. Vücudum sağlıklıdır. Saçlarım ve tırnaklarım hızlı uzar, cildim lekesizdir ve hassas değildir.
- Hafızam çok kuvvetli. İzlediğim bir filmi baştan sonra tüm diyaloglarını istemeden de olsa ezberliyorum. Telefona kaydettiğim bir numara yanlışlıkla aklıma kalıyor ve uzun süre unutmuyorum.
Ailede tek ben böyleyim bu neyle alakalı? Küçüklüğümden beri her gün anzer balı tüketmiş bir insanım onunla alakalı bir durum mu? Faydaları da burada maddeler halinde. https://www.mavirize.com/anzer-bali.html
- Ailem orta boylu ben ise uzun boylu geniş biriyim.
- Türkiye'de 1. olan güreşçi arkadaşımı yere yere vurdum.
- Yetişkin bir adamı sıktığım zaman nefesini kesebiliyorum.
- Kancaya takılı 70 kilo ağırlığında ki sığırın etini tek elle kaldırıp tek elle halata asabiliyorum.
- Hiç hastalanmıyorum. Şuana kadar hiç hastahanede yatmadım, serum dahi yemedim.
- Vücudum dayanıklı, hangi işi yaparsam yapayım yorulmuyorum, iş yaptıkça kendimi daha çok enerjik hissediyorum.
- İyi görür, iyi duyarım. Vücudum sağlıklıdır. Saçlarım ve tırnaklarım hızlı uzar, cildim lekesizdir ve hassas değildir.
- Hafızam çok kuvvetli. İzlediğim bir filmi baştan sonra tüm diyaloglarını istemeden de olsa ezberliyorum. Telefona kaydettiğim bir numara yanlışlıkla aklıma kalıyor ve uzun süre unutmuyorum.
Ailede tek ben böyleyim bu neyle alakalı? Küçüklüğümden beri her gün anzer balı tüketmiş bir insanım onunla alakalı bir durum mu? Faydaları da burada maddeler halinde. https://www.mavirize.com/anzer-bali.html
Güncellemeler
+1 yıl
Kemiklerimde kalın şuana kadar hiç bir yerim kırılmadı ve çatlamadı, kilom düşük olmasına rağmen kaslı iri yarı bir adamın ki gibi görünümüm var.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer