Diğer insanlardan farklı mıyım?

Şu an bile ağlayarak yazıyorum.. insanüstü olağanüstü duygusal bir insanım ve balık burcuyum.. hayatım hem burç yönünden hem duygusal yapım yüzünden çok zor, hep kendimle mücadele ediyorum.. en çok mücadale ettiğim konuda şehitler mesela, insanlar hayatını yaşıyor, çoğu unutmuş, kimse takmıyor, ölenle ölünmez modundalar ya da yakınım değil diye çok da takmıyorlar ama benim yapım çok farklı ve ben takıyorum.. aklıma ezanlar okununca, sabah uyanınca, her gün her dakika onlar geliyor.. siyasi yapısına girmesem daha iyi galiba, affola.. canım çok yanıyor arkadaşlar ne yapacağım bilmiyorum, açıp açıp şehit videoları izliyorum, şehitlerin ismine geçmişine bakıyorum, hep gariban çocukları oldukları aklıma geliyor, geride gözü yaşlı şehit evladı bırakan şehitler geliyor, bu asker polis özel harekat çevik kuvvet vs. farketmiyor.. bazen özel harekat şarkısını açıyorum hani oradaki o söz var ya "vatan için şehit olan özel harekat" sözü beni öldürüyor, şehitlik kelimesi ve içerdiği herşey beni üzüyor, kendimi iyi hissetmiyorum.. o insanların da hayalleri vardı belki, evleneceklerdi, çocukları vardı, hayalleri vardı ya.. bunları düşündükçe içim parçalanıyor.. bu durumu aşmam mümkün mü yoksa hayatım boyunca böyle mi kalacağım.. birtek ben mi böyleyim, neden diğer ınsanlardan farklıyım...😣
Diğer insanlardan farklı mıyım?