Herşeyi çok kafasına takan biriyim ufacık bir streste baykuş gibi sabahlıyorum hiç uyku alamıyorum ve sonrasında ise uykunun hiç tadı kalmıyor. Ne yapmalıyım bunu nasıl düzene sokabilirim ya da önerebileceğniz bir şey var mı? Papatya çayı içiyorum rahatlatıyo fakat uykum gelmiyo gelsede stresten uyumam baykuş gibi ayaktayım. …
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bende aynı 3 5 gün uyumadigimi biliyorum alıştım akışına birakiyorum
Neden böyleyiz biz?
Takıntılar yazdığımız hayat
Ve benin başka şenlerimde var
İnşallah düzelir❤️
Beni öldürür düzelmez insalah senin için kullanalim
Sen hassas olduğun için böylesin endişelik bir durumun yok arda budundasın ben herzaman ayda 10 uyumuyorumdur
Piskolojik bir yardım almayı düşünmüyormusun? Bilmeden yorum yapmak istemem ama içim rahat uyuyabileyim diye yinede yazacağım. Bana yarayıp yaramadığnı boş ver şimdi. Aktardan doğal bitki çayı karışımları al. Papatya çayı çok rahatlatıyor, sende uyku içinde işe yarar bende pek yaramasada. ya da birtane arkadaş uyku ilacı önerdi bana burdan şimdi ben bügün bakıcam ilaçlara istersen sende bak uyku ilacı
Yok gerek yok onlar boş bende uyku hapı kullanmak istemiyorum unutmuyor kafa yapıyor bende Ben kendi kedimi tedavisini geldinde yapıyorum bende sıkıntıydık alışkınım ben
Anti depresanlar î tavsiye etmem onalar bakanlık yapıyor
Bu hayatı fazla ciddiye almanak gerekir ve bencil yaşamalısın kendin den başkasını düşünme
Çok güzel yazdın ah bide yapabilsem sanki benim bünuem hayatta tek başaramayacağı şey bu yazdığın…
Kitap okumaya calıs uykunu getirir
Bide aktarlarda uyku İcin bitki cayı karısımı var bı dene istersen
Kısa süreli denedim. Sanırım tekrar deneyeceğim ve rutin haline getiricem teşekkürler. Ya keşke kitap okumayı sevseydim. Kaç kez denedim hiç sevemedim, konsantre olamıyorum. Çok sevdiğin önerebileceğin bir kitap var mı? İlgi çekici şeyleri severim.
Tarih olabilir en azından uykunu getirmez
Baskasını bilmiyorum ama romantik roman turu kitaplar uykumu getirir
Benım okuduğum kitaplar hosuna gitmeyebilir
Ulkucu tabanlı kitaplar okuyorum genelde
Yinede örnek vermemi istersen verebilirim
En sevdiğin kitabı öner. Hoşuma gitmese bile ilk kez tanımadığım bir insanın önerdiği birşeyleri yapmak okumak istiyorum. En azından denemek
HUSEYIN NIHAL ATSIZDAN
Hepsi
Bozkurtların olumu
Turk edebiyatı
Turk tarihinde meseleler
TALHA UGURLUEL
KANUNIIN AKIL OYUNLARI
OSMANLI'NIN KALBİNİ BEKLEYENLER
TASLAR YERINE OTURDU
Simdi bu kitaplar dan baslamlıısn hosuna giderse zaten arka arkaya okumaya baskayacksın
Çok teşekkür ederim❤️
Ne demek asagı da yapılan yorumları pek kaleye alma abım 😊 okurken benım midem bulandı
Almiyorum merak etme. Cevap vermek benim hatam onlara… uygulamayı yeni açtım bi saat oldu engel yerini falan hepsini öğrenip halledicem onları ben haha
Ben en fazla 3 gun felan olmuştur acalı bilmiyor sadece yorum okumak ya da fıkır vermek ıcın actım Cıden sorunlu insanlar dolu kaynıyor 😂 sacma sapan sorular vs vs
Evet ya 🤣 Bende aynı şekilde açtım. Okumak zevkli. Bilgim olan bir konu olunca cevap vericem bende. Bence bu insanların çaresizliği ve yalnızlığı boş ver sorsunlar halkımızın piskolojisi yeterince bozuk ne yazıkki… Bende bir nevi birazcıkta olsa farklı şeyler duymak için burdayım…
😊 Her konuda bılgı sahibi biriyim ama buradaki insanlara akıl sır ermiyor Cıdden oyle bırıne dusurt düşünceni belirtir otamatık yalaka ilan ediliyorsun 😂 seviye ve gorgu farkı ama cok seviyeli insanlarda var yok degil ler
Evet öyle haha. Aynen bilgili çok insanda var ya mantıklı şeyler yazanlar tabikide gördümki onları burdayım bende haha artık sırlarımı buraya dökebilirim
Sırları dökmek ıyı bısey degil
Daha cok psikolojik olarak cevaplar ters Köse yapınca 😂kuruduyorlar
Ben 3 gündür uyumadim gözlerim zor görüyor artık halüsinasyonlar görüyorum
Neden uyumadın 3 gün? Ben hergün illaki uyuyorum. Fakat geceleri hiçbirşekilde uyuyamıyorum sadece sabahleyin sonrada 3,4 saatte kalkıyorum bilemedin 2 uykunun sıfır tadi olmuş. Ve hiç uyumamış gibi bir his içim yorgun ama dışıma vurmamış. Sen iyimisin neyin var?
Bipolar bozukluk okb depresyon mazosistlik dert her şey var nasıl uyuyim
Allah yardımcın olsun kanka, konuşmak istediğinde burdayım💕
E hiç mj uyumuyorsun belli bir saatten sonra vücut uykuyu ister
Evet geliyor ama geceleri değil. Sabahleyin. Ozamanda uykunun tadı hiç kalmıyor
Yazık sana ama bende nobetler yüzünden uyuyamıyorum ya
Vakit bulduğunda uyursun
Öylede çok saçma oluyor bazen uyuyup kalkinca insan sersem gibi oluyor
İşte keşke her şey hayatta istediğmiz gibi olsa… bazen seçenek sunulmuyo hayatta :( Allah kolaylık versin. Evet anlıyorum birazcık benim durum gibi uyuyorum ama uykunun tadı 0 sanki hiç uyumadan yaşıyo gibiyim
Aynen öyle vallah Allah hepimize yardım etsin
Amin amin❤️
❤️❤️🥰
Bende öyleydim ama zamanla artık stiresten çıkıyor bu olay bir dr görün derim
Dertlerini paylaşacak birini bul
O beni bulsun
Nasıl bulacak ki neredesin sen
Sen mi iletecen o kişiye bulsun diye beni? Ajjsjsksj
Hayat bu Hiçbir şey belli olmaz
Evet
Bir uzmanla görüşüp
Yol izlemelisin sanki
Belkide
Uyuma Boş ver fazla uyumak iyi değil
İlk kez duydum böyle birşeyi. Fazla uyumayı bırak hiç uyuyamıyorumki…
Sen mucize birisin Çok iyi bir şey bu
Ajsksjka Hayır değilim. Sadece bir baykuşum sanırım…
O zaman bol bol seks yapmalısın seviş yok mu birisi yapmıyor musun hiç
Hadi canım şaka yapıyosun ahahah bu seni hiç ilgilendirmez
Günde 3 kere yapmamılisın sen
Enerji atamıyorsun çünkü bak seks yapınca nasıl mışıl mışıl uyursun
Sanki bilmiyorum uykum gelsin diye birini * ben. Sevdiğim var benim yanımda olmasa bile ömür boyu onu beklerim. Saol yinede.
İkizler Burcu musun
Evet….
Nasıl bildim
Doğum tarihimden? Bilmiyorumki gözüküyomu burada, ilk kez açtım bügün hesabı ahah
Hayır tipik ikizler sendromu
Nasıl geçerki? Keşke ikizler burcu olmasaydım ya burçlarlan ilgili çok sorum olucak soru hakkım gelince🤣
bende son 3 yıldır hatta 4 yıldır akşam yatıp sabah uyandığım günü bilmiyorum desem yalan olmaz kaliteli bir uyku uyumayalı uzun zaman oldu. ilginçtirki bende ikizler burcuyum
Geçmez gibi
@eras745 Bizi biz anlarız gibi geliyo çok karışık duygular içerisindeyim. Aslında ikizler burcuyuz çok aktifiz çok konuşkanız dışarıya hep mutlu ve güler yüzlüyüz. Ama aslında kimse bilmiyo birçoğu gerçek hislerimiz değil. Kötü yönden değil iyi yönden. Bir nevi aslında içine kapanık insanlarız. Sanırım yalnız olduğmuzda. Bu yüzdende insanlar bunu yanlış anlayıp bize iki yüzlü diyolar 🤷🏽♀️BİZ EN DÜRÜSTLERDENİZ. Bu arada sanırım seninde piskolojik destek almaya ihtiyacın var…
Doktora gitmeyi düşünüyorum zaten ama öyle spesifik bir sorunum yok ülkedeki mevcut gelecek kaygısı sadece şimdilik papatya çayı ile idare etmeye çalışıyorum. Dediğim gibi derin bir uykuya gerçekten çok ihtiyacım var
@eras745 Benimde öyle. Evet seni çok iyi anlıyorum. Merak etme yinede bende hergün bir umut ile kalkıyorum bir umut ile uyanıyorum. Gelecek kaygısı olmayanmı kaldı… Bana yazılan yorumları okuyabilirsin. Bir arkadaş uyku ilacı önerdi. Kitap öneren oldu oku istersen.
Teşekkürler en yakın zamanda herşeyin Umut ettiğimiz gibi olmasi dileğimle :)
@eras745 İnşallah amin. 💕
Uyku ilacı iç
Önerebileceğin reçeteli reçetesiz marka var mı?
Mirtazapin var. Yan etki olarak iştah açar. Ama kilo almak istemem dersen risperidon var.
Kilo almak çok isterim.🙊Teşekkür ederim öğlende bakacağım ikisinede.
Rica