merhaba arkadaslar iki gündür gribim burnum akıyor boğazlarım acıyor ve hapşırıyorum (covid-19 değilim) uyuyamıyorum artık ne yapsam en hızlı iyileşirim?
Güncellemeler
+1 yıl
evet ya havalar bi tuhaf İzmir ikizler burcu sanırım😷
Sirke-karabiber karışımını da tüket bak. Boğazları epey rahatlatıyor. Ben domuz gibi beslenmeme rağmen 2 kez yakalandım bu sene, grip bile huy değiştirmiş..
Estağfurullah o nasıl laf, çok mühim şeyler söylemedim. Dikkat et kendine, havalar çok saçma şu aralar. İzmir'de sabah terliyorsun gece üşüyorsun, gel de hasta olma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Günde 3 defa nurofen iç
Boğazın için inumax16 veya andorex sprey
Öksürüğün varsa Hydrllin şurup
teşekkür ederimm
Rica ederim, geçmiş olsun ✋
Meyve ve bitki çaylarına yüklen. Karabiber- bal, zencefil-karanfil, ıhlamur-adaçayı karışımlarını tüket bol bol. Terlemeye çalış bir de.
teşekkür ederim
Rica ederim, geçmiş olsun.
şimdi sırtıma mentollü bir krem sürdüm havlum ısınıyor basıcam havluyu iyi ki aklıma getirdiniz tekrar çok teşekkürler
Sirke-karabiber karışımını da tüket bak. Boğazları epey rahatlatıyor. Ben domuz gibi beslenmeme rağmen 2 kez yakalandım bu sene, grip bile huy değiştirmiş..
tamam birazdan onu da hazırlarım sirke fark ediyor mu?
Hem de nasıl. Boğaz ağrısının en iyi ilacı. Üzüm elma fark etmiyor ama genelde üzümü tercih ediyorum, içimi daha kolay sanki.
sanırım bizde elma var ama fark etmiyorsa sorun yok hazır burdaysanız tarif rica edebilir miyim😬
Bardağa döküyorsun sirkeyi, karabiberi de serpiştiriyorsun içine :D
tamam kolaymış birazdan deneyeceğim çok minnettarım size çok teşekkür ederim 🥺🤗
Estağfurullah o nasıl laf, çok mühim şeyler söylemedim. Dikkat et kendine, havalar çok saçma şu aralar. İzmir'de sabah terliyorsun gece üşüyorsun, gel de hasta olma.
evet ya havalar bir tuhaf İzmir ikizler ya da terazi burcu sanırım😷
Haha.. Sen de mi buradasın.
evet :)
İyi bakalım. İç sirkeni hadi.
tamam içiyorum😊
:))
İyi geldi mi nasıl tarif.
baya genzim yandı ama tadı korktuğum kadar kötü değil turşu suyu gibi iyi geldi sanırım 😄
Gelir tabii iyi. Ben hep böyle toparlıyorum boğazı. .
Nasıl oldun? Bugün benim de ağrıyor boğazım, sorayım dedim aklıma geldi.
gayet iyiyim burun akıntım var sadece bir de öksürük başladı ama iki güne geçer
Anlıyorum, Geçmiş olsun tekrardan.
Geçmiş olsun, İzmir'in narin kızı, nane limon denedin mi
nefret ederim
Şifa dedin tarif ettim, gerisi sana kalmış
teşekkür ederim