Zatürre olmuşum en kısa zamanda nasıl iyileşebilirim?

Son 1 aydır geçmeyi bilmeyen öksürük gözlerde yanma boğazda gıcık burunda tıkanıklık şikayetiyle 3 defa (farklı uzman) kbb muayenesine gittim alerji ilaçları yazılıp aferin sinüs yazılıp sonrasında da nurofen cold reçete edildi dün yine kötüleşince göğüs hastalıklarına muayene oldum dinlemede sesler hırıltılı ciğerler dolu dendi akciğer filmine gönderildim sağ akciğer tamamen sol akciğer %60lık kısım sivilce tarzı büllerle dolmuş ve akciğer performansım %30/%40 azalmış hızlıca ağır antibiotik tedavisine başlandı ağrı kesici ateş düşürücü ilaçlar yazıldı istirahat etmem istendi dışarda maskeyle korunmam söylendi şimdi ben bu kbb kliniğini yanlış teşhis koymaktan veya hastayı önemsememekten dava açsam kazanma ihtimalim ne kadar? son muayanemde burnunda sağ kısımda deviasyon denen kırığa bağlı yamukluk var seni en kısa zamanda burundan ameliyat edelim dendi tabi bende reddettim ameliyatı öksürük sorunumu çözemeyen 1 kez olsun sırtımı dinlemeyen sürekli kendi konuşan bir ekibe burun yaptırmayı düşünmüyorum.
Zatürre olmuşum en kısa zamanda nasıl iyileşebilirim?