Bundan iki yıl önce üniversite temposunda 20 kilo almıştım pandemiyle birlikte 15 kilo kadar verdim. 160 boyunda 56 kiloyum hala vermem gereken 5-6 kilo var. Ama sanki daha fazla kilo vermem gerekiyor gibi hissediyorum. Kol ve bacaklarımdaki sarkmalar beni daha kilolu gösteriyor. o kadar kilo verdikten sonra da her yerim çatladı. Erkek arkadaşımın vücudumu görmesini hiç istemiyorum kendisi hiç birini sorun etmeyeceğini söylüyor ama bu durum beni çok rahatsız ediyor. Sizlerden dürüst yorum bekliyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılVücudun kötü değil. Karın kası gözükecek durumda fit değilsin ama bu kötü de değil. Kimse kusursuz değildir bence bu abartılacak kusur bile sayılmaz vücudunla barışık olmalısın. Diğer insanların vücudu dört dörtlük değil. Sapıklık olarak düşünülmesin ama bence vücut ideal ama kilo vermek istersen 3 5 kilo olabilir bence. Ama acele etme eğer kilo vermek istiyorsan sağlıklı ve yavaş ver. Sadece beslenme düzelttip yürüyüş yapsan bile farkı görürsün.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. gördüğüm kadarıyla gösterişli kadınsal hatların var.. ama fiziğinde itici ve ya çirkin bir şey görmedim. . bilakis çok kadınsı bir vücudun var.. hiç birimiz manken fiziği aramıyoruz bunu unutmayın.. ha sen rahatsz mısın , fitness yap 5-6 ay.. çok fark edecektir... ama tekrar ediyorum , fiziğin hoş bir fizik bence. biraz basenlerin var , o kadar da olur.. spor yaptığında toparlarsın.
00 Yorumla
Kilo olarak gayet iyisin. Kalçaların dolgun görünüyor sadece, toparlamak ve iyi hissetmek için squat yapabilirsin. Bence mevcut halin de gayet güzel ve seksi. Kendini kötü hissedeceğin bir vücudun yok. 20 kilo almış halinin psikolojisi devam ediyor gibi. Kaldı ki o da sorun olmamalı. Sevgilin bodyshaming yapacak biriyse zaten doğru kişi değildir.
00 Yorumla
Sağlık konusunda 687 cevap paylaştı. Erkek arkadaşın kilo ve çatlak gibi şeyleri sorun etmez muhtemel ama bu fotoğrafı buraya atmanı sorun eder.. Kadınların şu kilo takıntısından kurtulacağını ve sadece zayıflamanın bir şey ifade etmeyeceğini ne zaman öğreneceğini merak ediyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
121Cevap
+1 yılİnce bel kıvrımın yok. Üst bacakların kalın. Göbeğin var. Bunları başarsan bile kısa boylusun.
Zarif değilsin yok işte yok.
Ben kısa boylularda o dediğim zarafeti göremiyorum. Ve hoşlanmıyorum. Kadın dediğin ince bel kıvrımı olan bilekleri ince göbeksiz , omuzlu, boynu uzun zarif olacak. El ve ayakları da güzel olacak. Bunlar sende yok zayıflasan da bir şey farketmez boyun kısa.
Lakin üzülme, bence erkekler kısa ve toplu kadınları da seviyordur. Öncelikle kendine güvenli bir duruş sergile.
Dürüst olun dediğin için dürüst yazdım umarım kızmazsın.02 Yorumla- +1 yıl
Kalbiniz çok kötü.
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yıl
sen kafayı yemişsin bu vücudu beğenmiyorsan gerçekten çok güzel ve olması gereken kadar mükemmel fakat kilo alma ve bu kilonu koru ve herkes seni görsün fakat gönlün rahat etmez ise günlük olarak en az yarım saat tempolu ve spor ayakkabısı giy ve yürü
1. https://pbs. twimg. com/ext_tw_video_thumb/1449066466825940992/pu/img/4sW_l0D5Vdy8S_Ji? format=jpg&name=900x900
2.. https://pbs. twimg. com/media/FBZxflOXIAESatM? format=jpg&name=small
3. https://pbs. twimg. com/ext_tw_video_thumb/1445294502839738375/pu/img/urVJvjou5ljGTba4? format=jpg&name=small
kolay gelsin sağlıcakla kal00 Yorumla
+1 yılSen moralini bozma 5-6 kg’ını bi ver önce.
5-6 kg boyunca cuk diye bir fizik de oturabilir.
Sonra da fitnessa başla.
Kızlar için HAFİF ABARTILI OLMAYAN fit bir vücut yaparsın. Sıkılaşma antremanları falan yaparsın fitnessta ayarlarlar hareketleri beslenmeyi.
Protein ağırlıklı beslenirsin ekonomik durumunun el verdiğince. Et alamasan dahi her gün süt içilip 1 yumurta yenilebilir…00 Yorumla
+1 yılkusura bakma da dalga geçiyorsun herhalde. Neyini yetersiz görüyorsun merak ettim. Minyonsun bir kere. Sütyeni dolduracak kadar göğüslerin var. Kalçan da bell çıkık. Tenin beyaz. Siyah iç çamaşır takımını da harika şekilde taşımışsın. Tüm samimiyetimyle yapıyorum bu yorumları da
10 YorumlaSağlık konusunda 574 cevap paylaştı. İhtiyacın olan zayıflamak değil vücudu sıkılaştırmak. Bu aynı zamanda seni çok alımlı birisine çevirir. Bol bolprogramlı egzersiz yapmalısın. Ayrıca sporsuz kilo verenlerin vücudunda eski kiloların kalıpları durur yani spor şart
00 Yorumla
+1 yılsen yeterki erkek arkadaşına göster o çatlakları sıkıntı yapmazzz korkma hatta seni orta yerinden çatlatır sen bile şaşırırsın bunu nasıl yaptı diye biraz şükretmeyi bilmemk lazım 110 kilo gezen hatunlar var
00 Yorumla
+1 yılSporun toparlamadığı vücut yoktur. Hızlı kilo vermek ister istemez cilt sarkmalarına ve çatlaklara yol açabilir. Bu yüzden siatematik olarak metabolizmana uygun düzgün bir diyet ve planlı bir egzersiz ile enfes bir form yakalayabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılBence kilo problemin yok ama daha estetik bir vücut istiyorsan spor yapman süper olur. Sen esas gel de benim kilolarımı gör. Vücudunla barışık ol. Görsel olarak ben bir kötü, göze çarpan bir yerini görmedim.
00 YorumlaVicudunla barışmak istiyorsan böyle fotoğraflardan kaçın spor yap bir hefedin olsun o hedefte örnek bu gün bacak baldır yarın gögüs karın ina göre egzersizler uygula sporla hem piskolojik olarak rahatlarsın hemde fiziken gelişme olur kolay gelsin
00 Yorumla
+1 yılNe var vücudunuz da? Gayet normal Erkek arkadaşınızın herhangi bir şekilde sorun edeceğini düşünmüyorum. Umarım öyle de olur. Kilo olarakta Kilonuz gayet İyi fakat bölge bölge kilo vermeniz gerektiğini düşünüyorum. İyi günler
00 Yorumla
+1 yılÇıplak olunca herkesin vücudu kötü gözüküyor bence kıyafette daha iyisinizdir. Ayrıca bölge bölge kilo vermeniz lazım spor yapmaniz lazım
20 YorumlaBenim hoşuma gitmedi , ama kafana takma çoğu kızdan iyisin hiç değilse hatların belli.
Ama spor yapmani öneriyorum. Kaslara ihtiaycin var sarkmalar azalır biraz daha kilo versen daha iyi olur.00 YorumlaGüzel kilo vermişsin. Standart bir görüntüye gelmişsin. Bundan daha iyisi için spora ve diyete devam edilmeli.
Bende aynı duyguları yaşıyorum senin ile. Ama inan çoğundan çok daha güzelsin00 Yorumla
+1 yılAslına bakılırsa vücudun kötü değil, merak etme iyisin. Baldırlarda sadece biraz toplama var ve büyük ihtimal seni de o rahatsız ediyor. Bol bol squat yap, ip atla. Göbek yok ve göğüsler de açıkçası bayağı iyi, diyeceğim o ki fizigin iyi, sadece vermen gerek 4 kilo kadar baldırlardan o zaman mükemmel olursun :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu foto millet görsün kafası mı yoksa kılo fizik bahane, ya da insan bu kadar aç erkeğin olduğu yere bu fotoyu hangi kafayla atar merak ettim. Ha millet 31e gecsin diyorsan zaten amaç başarılı
33 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun
- +1 yıl
Troldür muhtemelen
- +1 yıl
güldüm baya teşekkürler :)
+1 yılÖncelikle berbat poz vermişsin. Duruş problemin var. Bu duruş seni hep şekilsiz gösterecek. Sadece sıkılaşmaya ihtiyacın var.
10 YorumlaSağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. teninin beyazlığı çok güzel. sadece bacakların biraz kalın gibi görünüyor. birde popo küçük gibi görünüyor bunlara eğilirsen fit görünümünü daha da iyi bir yere taşımış olursun. sevgilini kafaya takma onlar ne versen onu yer :) :)
00 Yorumla
+1 yılSevgiline göstermeye çekiniyorsun ama cümle aleme gösteriyorsun buda tartışılacak bir konu.
217 Yorumla- +1 yıl
Enteresan 🤣🤣bence de
- +1 yıl
@vesselam19 cidden anlaşılır gibi değil :)
- +1 yıl
Allah bilir sevgilisi yoktur 🤣🤣
- +1 yıl
@vesselam19 Orasını bilemem ama bedenlerini ifşa etmek için ellerinden gelen ne varsa yapıyorlar :)
- +1 yıl
Aynen öyle 😅😅
- +1 yıl
Hehehe ne kadar komik size göre başkalarına yüzünü kapatarak ve ayrıca kimse onun kim olduğunu bilmiyor o şekilde gösteriyor rahatsızsanız yorumda yapmazsınız size sorulan soru bu değil cevabı da bu değil dolayısıyla ayrıca isteyen ifşalar istemeyen ifşalamaz burada size batan bir mevzu varsa ya yaranız vardır ya da başka niyetiniz neyse
- +1 yıl
- +1 yıl
@Freeman000 ağzına sağlık 😇
- +1 yıl
@vesselam19 Teşekkürler :)
- +1 yıl
😂😂😂 ya bir gidin birbirinizi bulmuşsunuz g*tünüzü kolluyorsunuz birbirinizin güya ben gocunmadım kıza böyle davranmaya hakkınız yok anlatabiliyor muyum burada yarası olduğu için millete kin kusanlar sizlersiniz yazık dedim sadece içimden üzücü yani artık ne yaşadıysanız ve bunu içten bir şekilde söylüyorum inanın gerçekten üzüldüm
- +1 yıl
- +1 yıl
Sen kimsin de bizi düşünüyorsun önce kendini düşün :) he hadi bulduk hadi kolluyoruz diyelim bundan da sanane ayrıca buraya soru soruyorsa herkes istediğini diyebilir kötü bişey de demedim belki ki sende öylesin şimdş uzatma ve kes yoluna devam et
- +1 yıl
@vesselam19 bu gece yine kesin misilleme yapacak :)
- +1 yıl
@Freeman000 amannnn çokta tın 😀😀hayır yani anlamadım şey neyine gocunalım kimki 😅😅
- +1 yıl
@vesselam19 Evet yaa misilleme yaparsa bizde saldırırız :)
- +1 yıl
@Freeman000 yok ya hiç uğraşamam ergenlerle boşber sen de takılma:)
- +1 yıl
@vesselam19 Bencede :)
+1 yılSpor yaparsan tüm bu sorunlar düzelir, kilo verdiğin için olanlar genelde herkeste oluyor zaten. Çare sporda.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılBelin bir parça kalın. O da eahatsız edici boyutta bir şey değil. Belki 3-5 kilo versen o da gider, fıstık gibi olursun
00 Yorumla Aslında kilon çok değil fakat Türk kadınının bacak boyu kısa olduğu için fazla gözüküyor, 5-6kg fazlan olsa da hala giderin var, saklama sevgilinden
00 Yorumlahttps://voca.ro/16ngCIIMVTSv
Görünüş güzel takıntı yapmışın ayrıca sen00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdaki sıkıntı basen tarafı yani biraz sporla halledebilirsin ama burada şu resmi paylaşmanı doğru bulmuyorum birçok kişi kötü şeyler yazicak belki kendini iyi hissettiren şeyler de yazanlar olucak ama nolursa olsun yazıyla da yazabilirdin durumunu
00 Yorumla- Sağlık konusunda 589 cevap paylaştı.
s +1 yılHep dedim yine diyeceğim erkekler çatlağa falan bakmıyooor. Ayrıca 15 kilo verince dehşet sarkmalar olmaz, en geç 1 yılda toplar
09 Yorumla- +1 yıl
Ben diyorum
- +1 yıl
İddialı olmak için bi yerden sarkan bi uzva ihtiyacım yok
- +1 yıl
Cahille muhabbeti kesmeni öneririm🙃
- +1 yıl
Laf söyleyip engellemek de baya erkeklik bu arada, hayırlı olsun erkekliğin🤪 erkekliğim 10 da 9 u kaçmak doğru
- +1 yıl
Aklınca dikkat çekmeye çalışıyor... boş ver onu... Erkek beğendiği kadının kusuruna dikkat etmez, hele ki seks sırasında...
- +1 yıl
Aynen öyle her insanın şekilci olduğunu düşünmek çok yanlış
+1 yılMerhaba, düşündüğünüz kadar kötü değil bedeniniz. Biraz daha sıkılaşma için evde squat ve plank yapabilirsiniz.
00 Yorumlaminyonsun ve vücudun bence güzel tatlım sadece basenler için spora gidebilirsin gözüme çarpan başka bir şey yok
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldurmadan kilo alıp vermelerden oluşan sarkmalar olabilir bu normaldir
ama bu sarkmaların önüne de geçilebilir
spor yapın mutlaka farkını göreceksiniz
aslında o kadar kötü de durmuyorsunuz00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşına göstermek istemiyorsun. Ama burada cemi cümleye gösteriyorsun.
10 Yorumla
+1 yılBöyle de çok güzelsin ama 5-6 kilo daha verirsen efsane olursun
10 YorumlaGayet hos ve sıkı bir vücüüdn var sen vücüdüunu begeniyor musun
10 Yorumla
+1 yılKilo sorunun yok spor yaparak vucudunu sıkılaştırırsan çok estetik bir görüntü oluşur
00 Yorumla
+1 yılMuhteşem güzellikteki bu vücudunla mı barışamıyorsun , çok tatlı çok Seksi ve harikasın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGayet güzel sen takıntı haline getirdiğin icin büyük ihtimalle ama boyun kısa olduğu için
Vücut kilon fiziğini istediğin gibi göstermiyor olabilir
Kilo verirsen cok daha iyi olucak00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence o kadar kötü değilsin. Ve kilo vermene ihtiyacın yok. Boyuna oranla kilon fena değil. Sadece kardiye yapıp sıkılaşman gerekiyor. Kilo alıp verdikten sonra bu kadarı normal
00 Yorumla
+1 yılÇok bir kilo fazlalığın yok aslında. Kıvrımların yok sadece, biraz düz bir vücut yapısına sahipsin.
00 YorumlaSağlık konusunda 593 cevap paylaştı. Vücudun güzel. Ama hafif balık etlisin. Yakışıyor bence
00 Yorumla
+1 yıltamam böyle yerleştirmelik bir vücudu var offf 😋😋😋😋😋
00 Yorumla
+1 yılDert etme bunları yürüyüş yaparak ve iyi derecede yeme içme temposunu azaltarak halledebilirsin
00 YorumlaGayet güzel ya da türkiyede bu bir piyango gibi bir şey dkdkr
00 YorumlaBen beğenmedim, sıradan insan vücudu, fark yok, boyunda kısa, keyifli günler.
00 YorumlaSud yeni deyiştir başka biseye gerek yok birazda dik dur
00 YorumlaBacaklarını inceltecek bi program uygula. Onda da, çok fazlan var gibi görünmüyor.
00 Yorumlabirazcık diyet yapsan çok daha güzel görünürsün. samimi söylüyorum.
00 Yorumla
+1 yılBu ülkede damacanaya tecavüz edıyorlar emin ol seni havada karada 😜😜😜
00 YorumlaSağlık konusunda 393 cevap paylaştı. şahsen vücudun hoş kötü bir şeyi yok yani neye takıntılısın anlamadım
00 YorumlaÇok süpersin hafızlık ediyorsun kendine iç giyimde yakışmış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek arkadaşın tabi sorun etmez, adam abaza nefes alsın yeter diyordur, bacakların kalın, göbek var, kolda sarkmalar var
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBol yürüyüş yap ağır antrenman tarzında. Sorun üst bacakta. Antrenörüm istersen yazarsın yardımcı olurum. Biz neler gördük, bu dert değil.
00 Yorumla
+1 yılEvet üzüldüm biraz biçimsiz daha kötü duruma düşmeden spor yapmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacak boyun tuhaf bir şekilde kısa ve basenlerin de var orantısız bir vücut üzgünüm yapacağın hiçbir şey yok bunun için
01 Yorumla- +1 yıl
Spor toparlamaz mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir sorunun yok bence, normal-ideal diyebilirim. çok da kilo al ver al ver yapma, belli bir rakamda muhafaza etmeye çalış.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLan ben en son böyle diyet yaparken fotoğraf çektiğimde icloud’umu çalıp internete sızdırmışlardı 😂 4 senedir ağlıyorum millet ks’ye atıyor
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama süt gibisin ve pürüzsüzsün, gerisi hiç önemli değil.
10 YorumlaSağlık konusunda 422 cevap paylaştı. Bacaklar güzel, bel de yani göbekte biraz kilo var onu vermen lazım. E göğüslerde güzel ama o kolların sıkılaşması gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen 40 kiloyum su an bu nefret ettigin vucudun benim hayalim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuraya böyle bı resim koyacak kadar basit bı insansın... Vücudunla barışık olsan ne ruhun kotu
02 Yorumla- +1 yıl
Bakma arkadaşım rahatsız ediyorsa. Nedir bu nefretiniz ya. Katar katmaz onun bedeni onu ilgilendirir sanane. Önünüzdekine sahip çıkın. canım
Cevap sahibi+1 yıl@denizadigüzel heyyy sana ne oluyor senin yaran ne
+1 yılkollarda sarkma var gogulerde büyük önce gogusleri küçültür kü o kilo gitsin gogusler küçülünce gobekde kuculcek ama suda var bacaklarda sarkma var yardımcı oluruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin anatomin yanlış maalesef burdan dönmez zorlama
00 Yorumla
+1 yılFoto çekerken bile kendine güvensizliği hissetmişsin azcik dik dur seksi dur bak sende vücudunu seveceksin ✌️
10 YorumlaBoyun iyi, fiziğin de iyi ama istersen squat (kalça için) çalışabilirsin onun haricinde fiziğin gerçekten iyi.
10 Yorumla- Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem