Kendimi sevmek için yapabileceğim tüm bakımları, her şeyi yaptım. Sorunlu bir cildim falan filan da yok. Ama her gün, her şeyim inanılmaz gözüme batıyor. Vücudumla normalde barışıktım. Arkadaşlarım o kadar dalga geçtiler ki kendimi çok zayıf çelimsiz bulmaya başladım. Arkadaşlarımın hepsi 65-80 kilo aralarında. Yanlarında çok çelimsiz duruyorum. Boyları da en kısası 1.72 falandır. Ben 1.68 55 kiloyum. Her konuya dalga malzemesi oluyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu boy ve kilo aralığında aslında bir kadın için çelimsiz değilsin öncelikle bunu bilmen gerekiyor ayrıca çevren bu durumla çok dalga geçiyorsa bence çevreni değiştirmelisin yakının olarak dişündüğün kişiler senin fiziksel özelliklerinle dalga geçebiliyorsa onlar yakın değildir ancak yüz güzelliği konusunda kendin ile barışamıyorsan şunu yapabilirsin bunu kesinlikle önermiyorum çünkü ileri durumlarda narsizme kadar gidebiliyor ancak insanlar kendileriyle barışamayıp intihar bile edebiliyorken bu durumlar bence ölümden kötü olamaz çözüm ise şu sürekli çevrendeki insanlara bak ve kendinde iyi olup onlarda kötü olan özellikleri düşünerek aslında senin kötü olmadığını anlamaya çalış emin ol ki her bir özelliğinde senden daha kötü insanlar vardır ben bu sayede kendimle barışabildim ancak ben bunu biraz ileriye götürdüğüm için artık insanların her özelliğini eleştirip onları kırmaya başladım insan bunu kendi içinde tutabildiği sürece sorun olmuyor ancak benim gibi nasıl denir bilmiyorum dobranın bir üstü gibi bir kişiliğim var yani aklıma ne gelirse çekinmeden söyleyebilirim bu iki durum birleşinde insanları kırmaya başlıyorsunuz ancak bunu yapmadığınız sürece kendinizle barışmak için en iyi çözüm budur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKendinizi olduğunuz gibi kabul etmeye çalışın. Kendinizi eleştirmek yerine, bedeninizin ve kendinizin değerli olduğunu hatırlayın. Her vücut farklıdır ve güzellik standartları değişkendir. İçsel konuşmanızı pozitif hale getirin. Kendinizi olumlu ifadelerle destekleyin ve günlük olarak kendinizi sevme ve kabul etme alıştırmaları yapın. Kendinizi eleştirdiğinizde, bunu fark edin ve olumlu bir perspektife yönlendirin. Kendinizi sağlıklı hissetmek için sağlıklı alışkanlıklar edinin. Dengeli bir beslenme planı oluşturun, düzenli egzersiz yapın ve yeterli uyku alın. Kendinizi sağlıklı ve enerjik hissettiğinizde, kendinizle daha barışık olmanız daha kolay olabilir.
00 Yorumla
+1 yılNormalde insanların fiziki özellikleriyle dalga geçmem. Tek bir istisna var. O da kendini kusursuz sananların, daha az kusuru olanları hor görüp bastırmaya çalışmasıdır. İnsan bir aynaya bakar. 65-80 kilo olup da fit birini eleştirmek sence mantıklı mı? Seni kesinlikle kıskanıyorlar. Harika bir vücudun var. Sana tavsiyem böyle toxic insanlarla arkadaşlık etme. Önce aynaya baksın o fok balıkları, sonra seni eleştirsinler. Sana yaptkları psikolojik şiddetten başka bir şey değil. Eminim ki biri saçını çekip koparsa veya sana ara sıra sertçe tokat atsa arkadaşlığını keserdin. Psikolojik şiddet için de bence aynısonı yspman lazım.
00 Yorumla
+1 yılGayet iyi tatlım. 36 bedensin. 80 beden göğüslerin var. Sevilmek için rahatlıkla kucağa alınabilir ve taşınabilirsin. Ben çok severim!!! Uzun boylu kız ender bulunan çiçek gibidir. Ben çok severim. Onunla yanyana iken boyu boyuma olması yakışır. Gerek ayakta ve gerek yatakta bir çok aktiviteyi uyumlu yapmak güzel oluyor. Kucaktayken uzun bacakları bele dolayabilmesi ya da bacaklar omuzda tam pozisyon alabilmesi müthiş keyif veriyor. Uzun boyun kıymetini bilmek ve avantajlarını kullanabilmek gerekir.
03 Yorumla- +1 yıl
O kadar gerikafali insanlarsınız ki aynaya bakınca adam derler sana kızın yaşında hadsiz arlanmaz Allah sizin gibileri ıslah etsin.
Soran+1 yıl@Thecupcake89 ben de kendime kızıyorum işte. İnsanların şunları söyleyebilmelerine imkan tanıyorum. Bana da yazıklar olsun
- +1 yıl
@Thecupcake89 Sende o kadar ge-ri zekalı ve sa-laksın ki @soran ı kıskandığını bariz belli ettin. Sanırım senin s*kim kadar boyun var türlü türlü huyun var. Bu kadar ap-tal olmadan eğer yırtık dondan çıkan ya-rak gibi çıkmaz ve yorumun varsa soruya yorum yapar benim yorumuma müdahil olmazdın. Sen buranın b*k yedi başımısın yoksa @soran ın velisimisin ya
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
74Cevap
+1 yılHer şey kendini sevmekle başlar
Önce vücudunun ve kendinin ne istediğini bilmelisin mesela nasıl görmek istiyorsun ne gibi farklılıklar yapabilirsin sadece fiziken değil, ruhen de aynı şekilde motivasyon gereken şeyler yapabilirsin, aynaya bak nasıl güzel olduğunu tekrarla kendine "Güçlüsün güzelsin ve hayatla barış güzel kızım çünkü biz kadınlar her şey demektir bir kadınız kimi zaman bir Eş bir Anneyiz inşallah o zamanlar da nasip olsun hepimize. Biz olmasak hiç bisey olmazdı bunu unutma " Kadın kadının dostudur daima o yüzden dediklerimi dikkate alman senin iyiliğin için, hayatta neleri başardığını düşün, ne kadar kalktın ne kadar düştün, kaç kez yıkıldın hayat seni kaç kez mağlup etti fakat sen her şeye rağmen Dimdik ayaktasın ne mutlu ki , bununla gurur duy 💁♀️
Ve hayallerin için yaşa ailen için kendin için ama en çok kendin için her şey de de ki önce ben sonra diğer insanlar umarım bir yararım olur 💖10 YorumlaBence boyun kilon normal dalga geçilecek bi tarafı yok. insanlar genelde ulaşamadıklarıyla dalga geçerler. o kadar takılma ve her söylenene kulak asma bence. insanların dalga geçmeleri bitmez. herşeyle dalga geçebilirler zayıfsın kısasın uzunsun kilolusun gözün mavi kaşın kalın parrmakların ince bacakların kalın çillerin var esmersin beyazsın peynir gibisin dudakların ince dudakların kalın ayakların küçük ayakların büyük kaburgaların belli göbeğin var saçın sarı... bitmez insanların dalgası. sen kendini beğeniyorsan alfırma kimseye...
00 Yorumlaöncelikle kendi değerinin farkına varman lazım sen varsan eğer her şey var ve sen mutluysan çevrende çiçek açar bunu hayat felsefen haline getirmen lazım bende ilk başlarda senin gibiydim kendimi kabullenemiyordum ama şimdi yavaş yavaş kendime eksiğimle fazlamla ne kadar değerli olduğumu öğrettim mesela bunları konu alan bir mektup yazabilirsin kendine her hafta yardımcı olur belki
10 Yorumla
+1 yılKimse için kendini üzdüğüne değmez buraya ne kadar yazarsam boş çünkü bende 5 yıldır bende seninle aynı durumdaydım ve ne yaşadığını hissedebiliyorum daha yeni yeni kendimle barışmaya, kendi öz saygı ve öz sevgimi kazanmaya başladım.
Bende senin aksine çok kiloluyum ve sosyal anksiyete dahi vardı aşırı derece yüksek.
Şunu bilmelisinki sen en özelsin kimseye sakın ama sakın aldırış etme kendi sev aynaya geç ve kendini sevdigini kendine söyle meditasyon yap kendinle barış çünkü sen varsan var bu hayat bunu asla unutma ve eminimki çok güzelsin seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü aynısını yaşadım yaşıyorum. (ama şu an azaldı)
Ve unutmaki kendini sevmez isen hayatı sevemezsin hiç bir şeyden zevk alamazsın kendini sev zaten gerisi gelir hedeflerine kendinle barışarak başlamalısın.
Ve eminimki seni kıskandıkları için bunu söylüyorlar herhangi bir özelliğini😏00 Yorumla
+1 yılBuna yapabileceğin en iyi şey beden olumlaması ve radikal değişikler oluyor. Mesela spor yapmaya başlayabilirsin. Yeni bir saç modeli deneyebilirsin. Kısacası hayatında ufak ufak değişikler yaparak özgüven arttırmalısın. Ama şu an ki hayat düzenini bir noktadan değiştirmen kendine bir hayat amacı koyar (bu hayat amaçları farklı da olabilir ufak ya da büyük işe yarar) ve amaçlarını gerçekleştirince görüceksin ki giderek özgüven kazanicaksin. Şunu da unutma kimse mükemmel değil ve yapabildiğin kadar insanları umursama insanlar canım.
00 Yorumla
+1 yılSakin ve nazik bir dille arkadaşlarınızla konuşarak durumdan rahatsız olduğunuzu belirtin. Çünkü bazen böyle durumlarda böyle davranışlar sergileyen akranlar da bazen çoğu zaman farkında değillerdir. Siz konuştuktan sonra aynı durum tekrarlanırsa eğer size tavsiyem arkadaşlarım dediğiniz kişilerle bağlarınızı kopartmanız sizin için de en sağlıklı davranış olacaktır. Tekrar geçmiş olsun. Durum ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz 7/24 ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.
00 YorumlaKabuğuna çekil. Bir fitnes ve bady salonunda spora başla, diyet yapma, iştahını sakin gemleme, sporla zihnini ve bedenini disiplin et. Bu arada salonda yeni arkadaşlarda edineceksin. Sadece sağlam karakterlere saygı duy. Geri kalan senin için çöp. Etkileri 3 ay içinde hissedeceksin. Kabuğunu parçalayacağın tahmini süre 1 yıl.
00 Yorumla
+1 yılHerkes aynı mı olmak zorunda anlamıyorum ki kendini sev sev sev o sana bu lafları edenlerle mesafe koy arana. Yaşlandığında bu günleri arama. Gençliğin tadını çıkar her zerrenle güzel ve özelsin bakımliysan bitti gitti ve spor bir anda değiştirmez zamanla. kendinin en mükemmel halini görmek istiyorsan zamana bırak ama her halini severek yap şu işi!
00 YorumlaBenim de
1.68 boy
54 kilo
Nedense bende kendimi zayıf hissediyorum, ama dalga konusu olmadım etrafımdakiler hoş bulur..
Senin arkadaşlar biraz kıskandıgı için dalga geçmiş olabilirlermi...13 Yorumla
Soran+1 yılGöğüslerim küçük diye üzerime geliyorlar. Ama düşünüyorum bu standartta vücuda büyük göğüs olması çok zor zaten.
- +1 yıl
Herşeyin fazlası zarar bence...
Senin vücudundaki şeylere bu denli dalgaya almaları da sapıkça geliyor bana
Susmamalısın bu, konuda, tavrını koy. Kimene senin vücut ölçülerinden, seni bu denli düşüncelere sokmalarına izin verme ve moralini bozma.. Sağlığın yerinde olsun yeter. Vücut bu bugün kilo alırsın yarın zayıflarsın amaaaan salla bunları
Soran+1 yılSusmadım hiç ama tavrimi yeterince sert ortaya koyamadim herhalde
+1 yılBu şekilde seninle dalga geçen insanlar ileride de başka bir şeyin ile dalga geçer bence hayatından çıkar onları ya da yapmamalarini kendini kötü hissettigini soyle. Ve yapilanmak istersen de spora baslayabilirsin
10 Yorumla
+1 yıl55 gayet güzel bir kilo hiç sıkma canını. onlar seni kıskanmışlar. eğer gerçekten zayıf olsaydın da arkadaşlarının seninle dalga geçmeye hakları olmayacaktı. üzüldüm senin adına. keşke daha iyi olsalardı
10 Yorumla
+1 yılBoyun kilon gayet güzel bence. Basenin var mı onu de sen. 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadındaki garilari seviyorum ben
00 YorumlaArkadaşlarını değiştir ve dalga geçen arkadaşlardan uzak dur. Sen normal bir insansın onlarda normal birer insan. Hepiniz kaka yapıyorsunuz. Bu kadar büyütmeye gerek yok dış güzelliği. Ayrıca gayette 🫦
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Bi ara ben çok zayiftim giyinmeyi bilince herkes bana imrenirdi şuanda kiloluyum biraz ve hala imrenilen biriyim yani demek istediğim kendini sev en başta sonrası kendiliğinden geliyo bı şekilde 🥰
10 YorumlaE benim boyum 1.67, kilom 47 öleyim mi jdkdjdk ki çelimsiz değilim, normal zayıfım yani, ayrıca sen idealsin?
12 Yorumla
Soran+1 yılBana da normal gibiymişim gibi geliyor ama çevre çok etkiliyor işte. Bu arkadaşlarımın yanında kendimi ufacık tefecik hissediyorum. Üni arkadaşlarım genelde 1.50-55 boy 40-50 kilo arasindalar. Onların yanında dev gibi hissediyorum ortası yok😅
1.55 boyundayım 58 kiloyum. Arkadaş çevremde benden kısa olan da var uzun olanda. Çok kilolu olan da var çok zayıf olan da ama bunları hiç dalga konusu yapmayız hatta her gün birbirimizi överiz. Mümkünse arkadaş çevreni değiştirmeni öneririm çünkü bence sorun sende değil arkadaş çevrende
00 YorumlaBence kendinle uğraşmaktan ziyade arkadaşlarını değiştirmeyle uğraşmalısın. Seni sen olduğun için kabul etmeyen ergen ve çocukça muhabbetlere girenlerle işin olmasın
00 Yorumla
+1 yılSeni tanımıyorum ama eminim diğerlerinden daha güzelsindir ve seni kıskandıkları için öyle diyorlar kısa kızlar genelde daha güzel oluyolar
10 Yorumla
+1 yılYoo çok zayıf değilsin öyle duruyorsw kilo alabilirsin ve onlarla birlikte olma. Seni olumsuz etkiliyorlar
10 YorumlaCillop gibi kızsın daha ne istiyorsun. Onlar seni kıskandığı iÇin der öyle
12 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum kıskandıklarını. Kendilerini gayet beğeniyorlar. Bir düğüne gidiyoruz. Evden çıkmadan kendimi beğeniyorum. Yanlarına gidince vücut olarak aşırı sönük kalıyorum
Başta takmıyordum da sürekli bahsedilence takar oldum
Kendin ile barışık olmaman birşeyler değiştirmiyor. Bazı şeyler değiştirilemez o yüzden kafana fazla takma
00 Yorumla
+1 yıl24 saatin 1 saatini spor yap vücudun senin ile barışacak senin barışmana gerek kalmayacak birde yediğine içtiğine dikkat et yağlı tuzlu şekerli gıdalardan uzak dur
00 Yorumla
+1 yılSeni olduğun gibi kabullenmeyen insanlardan uzaklaş her nerede olursa olsun… onlar şişman olduğu için seninle dalga geçiyor.
00 Yorumla
+1 yılSenden başka bir tane daha yok hiç mi olumlu bir özelliğin yok
01 Yorumla
Soran+1 yılYa yüzüm başkasında olsa güzel bulabileceğim bir yüz. Kendimde olunca sürekli kusur buluyorum kendime. Saatlerce aynaya bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum
Şaka mı yapıyorsun sen idealsin onlar kendilerine baksın
10 Yorumla
+1 yılSen buldun bunuyorsun bence. Dalga geçen arkadaşlarını dalganda boğ.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar birbirini gömmeye bayılır. O yüzden senle dalga geçenleri hayayından çıkart.
00 YorumlaDaha ne istiyorsun gayet ideal ölçüdesin boyda kilo da gayet yerinde
00 Yorumla
+1 yılYa kolun bacağın olmasaydi? Oyle düşün yani bide iyi tarafindan bak
00 YorumlaSpor yap kendine özen göster kendini sevme yollarını aç
00 Yorumla
+1 yılFiziğin çok iyi sadece biraz sevgiye ihtiyacın var..
00 Yorumla
+1 yılBana balina ve sumo güreşçisi bile diyen oldu bende kendimle barışık değilim keşke zayıf olsaydım 🥺
03 Yorumla- +1 yıl
Ben sumo gurescisiyim isterseniz sizi doveyim deseydin o hadsizlere valla sinir oluyorum ya inan zayıf olsanda dalga geçiyorlar iskelet cubuk kraker soba borusu diyen bile oldu bana bende o boruyu kafana gecirim istersen dedim baktım sustu birdaha laf edemedi ekfkd
Güzellik & Bakım konusunda 601 cevap paylaştı. Görsem yorum yaparım ama
Anlattığına göre kötü değil ki..00 Yorumla
+1 yılboş ver takma kafana kardeşim boyun ve kilon ideal durumda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelkide o şişkolar senin ince belli oluşunu kıskanıyorlardır çünkü siz kadınlarda çekememezlik hat safhada. Şahsen ben zayıf seviyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılKıskanacakları bir durum yok. 176 boyu olan arkadaşım var. Bacak boyu desen var. Göğüs kalça hepsinin maşallahı var neyimi kıskansın
Cevap sahibi+1 yılO zaman foto at burada değerlendirsinler
Soran+1 yılKendimi milletin eleştirmesine müsait kılacak bir duruma düşürecek kadar alçalmam çok şükür
+1 yılBence gayet normalsin bunları dert etme onların yaptığı şey çok çocukça
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇözüm vücudunla barışmak değil, arkadaşlarınla küsmen lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılUzun yıllardır arkadaşlarım. Tek kötü yanlari belki de bu kadar kırıcı yorum yapmalarıdır. Başka bir sıkıntımız yok çok şükür
+1 yılboş ver kendini kimseye beğendirmek zorunda değilsin herkes düşüncesini alıp sktrsin gitsin
00 YorumlaÖyle arkadaşlarını Hayatından çıkar Yalnız kalman Onlarla olmandan daha iyidir öylelerini umursama bende Kiloluyum misal Yolda bi mekanda 5 6 yaşındaki Veletler parmakla Obez şişko diye gösterip gülüyorlar Yapacak bir şey yok
10 YorumlaSivilce problemin yok boyun standartların üstünde e kilo desen ideal Seni üzen ve dalga geçen insanlar senin gerçek arkadaşların olamaz sen bence öncelikle onlardan uzaklaşmaya bak ve kendin ile barışık olmaya çalış
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeç aynanın karşısına ve sen kendimi mi sevmiyorum diye sor kendine. Bedenin senin ve senin onu sevmemek gibi bi şansın yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin yapısı farklıdır bunda dalga geçilecek bir durum yok insanları umursama kendine nasil dersen nasıl hissedersen öyle olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde boyum 150 ve 45 kiloyum ama beni seven böyle sevsin derim bende bazen senin gibi hissediyorum ama Allah vergisi Napalım
10 YorumlaBence çok güzelsin gereksi yere psikolojin etkilenmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnasıl ya bu boy ve kiloya fazlan yok ki sacmalama. orantısız mısın o yüzden mi
10 YorumlaBoy kilo dengen iyi sen sevgi ve ilgi eksikliği yaşıyorsun geri kalanda problem yok bence
00 YorumlaBence gayet iyisin bende 170 ve 54 kiloyum memnunum da
30 Yorumla
+1 yılÇok fazla aynaya bak saçma gelebilir ama bir yerde beğenmesede göz alışıyor ve takmıyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca kilon boyuna ideal
Soran+1 yılE ben çok aynaya bakıyorum zaten ve daha da moralim bozuluyor. Eski fotoğraflarima bakıyorum çok çirkinmişim. Ama o aralar kendime o kadar takıntılı değildim ve çok güzel buluyordum kendimi
- +1 yıl
Yani aynı duygular bendede vardı bende hep aynaya bakmaya başladım sivilceleri den rahatsız oluyordum özellikle 9 ve 10. Sınıftayken takmıştım ama belli bir yerden sonra aynaya bakarken kendi kendime güzel gelmeye daha doğrusu diyet şeyleri umutsamamaya başladım.
Soran+1 yılBen de ters etki yapıyor. Baktıkca kusur buldum. Kusur buldukça ürün aldım, bakım yaptım. Her şey geçti şu an düzeltebiliceğim hiçbir şey yok ama yine de sevemiyorum
+1 yılİdealsın takılma onlara gercekten seni cekemedıkleri için konulurlar boş ver sen iyisin kilo ve boy orantılı b3nc3
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence kıskanıyorlar sen gözlerine sok kendini daha çok kudursunlar sonra da pes ederler bir şey demezler ve kazanan sen olursun hadi bakalım göreyim seni 😘😘🤍
10 Yorumla
+1 yılKendine zulm etmek yerine onları hayatından çıkar bırak başka malzeme bulsunlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeden kitle indeksin normal seviyede. Bence arkadaşların senin öz güvenini kırıyor, onlardan uzaklaş derim. Biraz sporla kendini daha iyi hale getirebilirsin.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAksinedir seninkide güzel minyon ve dolgun bir fidik
00 Yorumla Vücüdün ile savaşmayı bırakıp arkadaşlarını sorgulamaya başlasan iyi olur
00 Yorumla
+1 yılaynı şeyler bende de var hiç bir zaman kendşmş beğenemiyorum
00 YorumlaÖncelikle kendinle barışık ol birileri bir şey diyecek diye bakma kimse mükemmel değildir
00 YorumlaBoyun standart üstü bir kız için çevreni değiştir bence ve emin ol sen çok güzelsin
00 Yorumla
+1 yılKusur arayanda siz de kusur arayın emin olun fazlasıyla bulursunuz :)
00 YorumlaTakma kafana cano gelip geçici şeyler bi zamanlar bende vücudumla barışık değildim
00 Yorumla
+1 yılSakın kendini öyle düşünme sen ideal kilo ve boydasin onlar şişko
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri