Kendimi toparlayamiyorum ne yapmalıyım?

2 yıldır depresyondaydim ağır günler geçirdim ruh gibiydim kendi benligimi kaybettm. Şu an ise yavaş yavaş kendimi toparliyorum herşey düzeliyor gibiydi eskisi gibi gülüp eglenebiliyodum ama baktim ki en ufak şeyde yine darmadagan oluyorum. Ruh halim cok cabuk değişiyor bir an mutlu neseliyken bir anda en ufak şeyde sinirleniyorum moralim bozuluyor yıkılıyorum hemen. Biliyorum o günler geride kaldı ama çok degistm eskisi gibi değilim olamıyorum. Içimden hic bisi yapmak gelmiyor arladaslar çağırıyor ama sıkılıyorum yanlarında hemen eve gidip yanliz kalmak kafa dinlemek istiyorum diğerleri gibi gezip tozup eglenemiyorum hayat çok sıkıcı geliyor gülmek konuşmak bile zor geliyor insanlara karşı soğuğum bu yüzden arkadaşlarla aram açılıyor onları da kaybetmeye başladım yasama sevincim yok gibi ruh halim devamli değişiyor herşeyden sıkılıyorum hic bisiden zevk alamıyorum cevremdekiler de farkında öğretmenler boş bakiyosun bitkin halsiz mutsuz durgunsun diyolar böyle olmak istemiyorum artık eski halime dönmek istiyorum 😔😔😔😔
Kendimi toparlayamiyorum ne yapmalıyım?