İçimi dökmek istedim belki de.5 buçuk senelik evliliğimi bitirdim. Kumar oynaması bana çocuga ilgisizliği. Ben çok derine inmek istemedim açıkçası yıllarım bu ınsandan sevgi dilenmekle değer vermekle sevmekle geçti her şeyi yaptım onun için. beni sevdi sanmıştım sevmemiş artık bu yaptıkları bana normal gelmeye başlamıştı sevmemesi ilgi göstermemesi evden gitmek için bahaneleri kahve hayatı. Ve sonunda patladım ayrılmak istedim bir özür bir dur yapmayalım ağzından çıkmadı bile beni kapıya kadar sürükledi bende çıktım seneler sonra. Bir çocuğum ve ben ailemin yanına döndüm aylardır neler çektiğimi burada yazsam bitmez tek zoruma giden kendi çocuğuna bunları yaşatması eğitiminde bile destek olmaması dışarlarda gerine gerine gezmesi ben hiç bir şey almadım ondan maddi ama yıllarımın ezikliği altında kaldım duygusal maddi manevi aklınıza ne geliyorsa diğer sorunları söylemiyorum bile
AMA BEN ÇOK YORULDUM
BİTTİM
TÜKENDİM
aylardır dua ediyor her gün ama aksine daha da çöküşe geçiyorum
Ben çok yoruldum bu kadar haklıyken bu kadar kötüyken karşı taraf ve ailesinin gerine gerine hala kötülük peşinde olup Allah’ından bulmamaları beni çok yordu
Artık ne yapacağım bilmiyorum.30 senem kötü geçti son 5 buçuk yıl zaten anlatmıyorum
AMA BEN ÇOK YORULDUM
BİTTİM
TÜKENDİM
aylardır dua ediyor her gün ama aksine daha da çöküşe geçiyorum
Ben çok yoruldum bu kadar haklıyken bu kadar kötüyken karşı taraf ve ailesinin gerine gerine hala kötülük peşinde olup Allah’ından bulmamaları beni çok yordu
Artık ne yapacağım bilmiyorum.30 senem kötü geçti son 5 buçuk yıl zaten anlatmıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer