Üzülünce kalbim sıkışıyo nefes alamıyorum eskisi gibi vücudum reaksiyon gösteremiyo yarım kalan şeyler var olmayınca olmuyomuş dayanamıyorum artık bu çok fazla🥺
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üzülünce kalbim sıkışıyo nefes alamıyorum eskisi gibi vücudum reaksiyon gösteremiyo yarım kalan şeyler var olmayınca olmuyomuş dayanamıyorum artık bu çok fazla🥺
Cevap
7Cevap
kafana takma hobiler edin
Kendini üzme takma kafana
Olmuyo işte
Bıraktım 10 ay geçti aynı döngü kaldıramıyorum bazı şeyleri
Kuzum bı destek falan almayı düşündün mü ya da ne biliyim bir hocaya vs gitmeyi dusundun mu
İntihar düşünceleri mi
Evet
Göremiyorum seni nasıl ekliyim
Pardon şimdi
Başka şeyler düşün
Düşünüyorum yine aynı geçmiyo
Yeni bir diziye başlasan kafanı dağıtmıyormu 🙄 şu yeraltı nı cok ovduler ben basladum bugun bakalım
Ben eşref rüyaya bakıyorum
Çok uzattılar senaryoyu rüya oldugunj bir turlu ogrenemedı enazındsn ben ızlerken...
O ihtiyar adam var ya bırtane Kadir'in kendi oglu oldugunu ogrendiği. İşte tam orada bjraktım dızıyı.
Hayır öğrendi
Olsun dizi sarıyo aşk dizisi değil sonuçta
Yeraltında kimin eli kimin cebinde belli değil bir bölüm baktım falcı detayını görünce saçma buldum
Spoiler vermeeee 😀
😂😂😂
Panik atak oluyorsun
Sakin ol sakin ksl
Derin nefes al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin sıkışması, nefesinin daralması anlattıkların panik ve yoğun kaygı gibi görünüyor canım 😔 Yarım kalan şeylerin ağırlığını tek başına taşıyorsun, o yüzden bu kadar zor geliyor. Önce kendine kızmayı bırak, böyle hissetmen “zayıflık” değil. Güvendiğin biriyle konuşman, mümkünse bir uzmandan destek alman çok iyi gelir. Yalnız değilsin, bu his geçici 🍀💛
Ani kalbim çarpıyo deprem oluyomuş gibi
Ani çarpıntı ve deprem hissi panik atağa benziyor 😔 Yalnız değilsin, nefes egzersizi ve profesyonel destek şart burada 💛🌿