Tamam hepinize teşekkür ederim
Ama ben genel anlamda karamsar bir insanım.
Bu günden itibaren başlıycam iyşallah spora diyete hepinize teşekkür ederim 🌺
Kendini olduğun gibi sev, ayna karşısında kendini sevmek hiç de zor değil kendini sevmeyen beğenmeyen başkasını da sevip beğenmez, aslında boy kilo endeksin normal yaşında genç en güzel zamanlarını bu şekilde kendini hırpalayarak geçirme şükret haline sağlıklıyım de💕 Şu konuda moralini bozmak istemem ama basen ve simit yer yaptıysa mümkünü yok gitmiyor senin için vereceğim tek tavsiye günlük yarım saat en az seri yürüyüş, bisiklet sürme ve mekik kendine bir program yap adapte olmak açısından porsiyonları küçült ekmeği nerdeyse yeme bile..
Aynı durumdayım ama diyet ve spor yapmaya başladım ve memnun olmadığım şeyleri değiştirmeye başladım. İstersen bana ulaşabilir, eşlik edebilirsin. Ama yok ben bunları düzeltmek yerine barışmak istiyorum diyorsan biraz zor, kendimden biliyorum. Ya artık bunu düzeltmek için bir şeyler yap ya da rahatsız olmamaya çalış. ♥
vücudumla nasıl barışabilirim demiş spor diyet yap demişsiniz. bu aynı aracım çok yakıyor ne yapabilirim sorusuna benzin yerine su kat veya sürme demek gibi. diyet spor yaparsan vücudunla barışmıyorsun ki savaş açıp onu değiştiriyorsun. buranın zeka seviyesi hakkında artık olumlu düşünmüyorum.
beğeneceğin gibi olmalı
bende kilo veriyorum 175-85 şu an amaç 75 altına düşmek
Bende 68/65 falan olsam yeter bana
ikimizde 10 vericez yani :)
Aynen diyetisyene ya da spora gidiyon mu yoksa kendinmi
gittim diyetisyene ama ağır spor yapmam yasak yoksa 3 aydır fitnessta olurdum bir irileşmem olurdu
Aynen haklısın. Bende bir ara plates falan yapıyordum bide leslie gene başlıycam ona
bakalım büyük ihtimal bende yazın plates yapıcam ama şu ara sadece yürüyüş yapıyorum :D
En iyisi valla ben şu aralar derslerim çok yoğun bide zaten otobüse falan binmek içinde yürğyorum
aynen.. mümkün olduğunca hep yürümeye çalışıyorum.. neyse sormak istediğin olursa her zaman mesaj atabilirsin
Teşekkürler 🙂
rica ederim
Cevap
75Cevap
Vücuduna küsme, vücudunu sev ve şükret. Türlü derdi, türlü sıkıntısı olan insanlar var. Kiminin beğenmeyeceği kolları, ayakları yüzü dahi yok. Uzuvlarının hepsi yerli yerindeyken haline şükret ve güzel gözükmek veya bir başkasına güzel gözükmekten ziyade öncelikle sağlığın için ideal kilona düş. Sana lazım olan birazcık moral ve azim bunları sağladıktan sonra kendine bile inanamayacaksın. Basit şeyleri kafana takma. 😊
Kilo da verebilirsin, ama ilk hedefin sıkılaşmak olur. Dert etme, düşündüğün kadar zor değil. Yapman gereken, öncelikle bunu ne kadar istediğin konusunda kendini ikna etmen. Aklın neyi istersen, vücut onu takip eder, unutma. Vücudundan özür dilemeye ve sürece başlamaya hazır hissettikten sonra, ağırlık çalışmaya ve temiz beslenmeye gayret et. Çok kısa zamanda sonuç aldığını göreceksin. Bol şans.
kilo verene kadar barışık olnak istiyorsan hiç bir insan kusursuz değildir de benimde öne dişim yok sjsjdjsjdh gülerken falan ağzımı kapatmıyorum potoslama gülüyorum kendini güzel gör beni beğenmeyen erkek yok diye düşünüyordan da onlar önce bir kıllarını alsınlar ayılar
Şöyle bir şey var eğer kendini beğenmiyorsan spor ve diyet yardımıyla bu durumu aşabilirsin :) Senin kararın önemli insanların ne düşündüğü değil insanlara bakıcak olursan çok zayıfsanda beğenilmezsin çok kilolu olsanda beğenilmezsin her şeye bir kulb bulurlar. O yüzden sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle olmalısın. Fakat kendini beğeniyorsan şayet kendinle barışık olmalı ve denilenlere kulak asmamalısın iyi günler :)
Yemişsin yemişsin şimdide beğenmiyorum diyorsun. Kendine bakmamışsın sağlıklı yaşamamışsın. Ne bulduysan yemişsin şimdide göbeğim var simitlerim var diyorsun. Kim olsa beğenmez.
🤣🙈Valla doğru ama ben kendimi bildim bileli hep nu tarzım.
Kendini baştan beri yanlış bilmişsin. Biraz değişim için uğraş. Ye ye ye nereye kadar. Bir yerlerden başla.
Doğru söylüyon 😔
Valla doğru söylemem bence pek anlam ifade etmiyor. Bunlardan ders çıkarıp hayatına sağlıklı bir yön vermen gerekiyor.
Bence o güç var sen de kalk ve silkelen toparlan spora başla başarabilirsin✂️
Bu direk olan bir şey değil canım zamanla oluyor, doğayla daha çok vakit geçir, insanlara kibar davran, kendine de kibar ol, düşüncelerini bir deftere yaz, self-care yap sürekli, meditasyon falan bende de var bu 40 kilo olunca da sevemiyorum kendimi 50 olunca da, bir türlü çözülmedi :(
Böyle düşündüğün de aklına hep benim hayatımı yaşayamayanlar gelsin göbeğin olsun olmasın sağlığın yerindeyse elin ayağın tutuyorsa istediğini yapabilirsin, peki onlar ne yapsın?
bence harika bir fizigin var spor salonuna yazıl muhtesem olursun kendıne guven ben 52 kg dan 82 ye çıktım sende 10 kg çok raht evrirsin kisme snei tanıyamaz beni tanıyamamışlardı şaşırmışlardı artık zayıfla dediler ruyamda gorsem ınanmazdım ssen de tam trersını yapıp kılo verebılırsın emınım baldır bacak popo gogus harıkadır buyuktur 60-65 arası muhtesem olursun
Allah aşkına boylu poslu kızsın. Kilon normal. Anormal bir kilo değil. Kendinden kısaları veya tonikleri görüp kendi haline şükredebilirsin
Spor ve diyetten ziyade işe kafada başlaman lazım. Şunu hatırla bu hayatı kendin için yaşıyorsun, başkası için değil onun için diğerlerinin ne dediği önemli değil. Bu hayat senin ve bu sensin. Bu motto ile işe başla sonuç gelecek :)
Öncelikle kendini sev her halimize çok şükür 🙏
Sebin yerimde olmak isteyen bir sürü insan var pozitif bak hayata...
Kilo vermek istiyorsan diyetisene gidip doktor kontrolün de sporla yapabilirsin
Kendini her halinle sev. Zaten kendini sevdikten sonra her şeyi başarırsın. Şöyle düşün; herkes gider birgün. Ya veda eder, ya da elveda diyerek gider.. Mutlaka gider ama. Sadece sen kalırsın kendinle. Onun için sev kendini
Barışmak için Bişeyler yapmalısın kilo vermek gibi mesela ya da ben böyle iyiyim diyprsan kimseyi takmamayı kendinş sevmeyi denemelisin
Boyun çok iyi şöyle 60 kiloya falan düş efsane olursun :)
Sağol ya nasıl bir teselli bu ben 60 olsam bir deri bir kemik olurum
Ama boyuna göre çokta fazlan yok balık etlisin sadece
Aynen😔
Boyuma göre 5 kilo versem normal oluyom
Ve bu gayet güzel birşey bence çünkü ben balık etli kadınlara hastayım 🤭
Yaa 5 kiloyu 1 ayda verirsin, yaş kaç?
21...
Ooo çok rahat zayıflarsın ya
Moralini bozduğun şeye bak
Bunu yenmeye çalışma zaten, zayıflamak için çabalamaktan vazgeçme. Bir gün mutlaka başarırsınn.
Yeterince istedikten sonra kendimi tutamıyorum diye bir şey olmuyor mutlaka tutuyor ve başarıyorsun
Yaşamında ve vücudunda birçok engeli olup hala hayata dört elle sarılmış insanları gör ve haline şükretmesini bil..
Kilolar ve simitler istenmediği yerde bir saniye bile durmaz. Oturun konuşun. Ben bundan sonra spora başlıyorum aga kendinize kalacak başka yer bulun deyiver. Vücutla küsülür mü çok ayıp.
Bence killo vermek basitte almasi zor. Nefsine hakim olman gerek. Ben olsam yemekten hic aksatmam ama it gibide spor yap. Kopek gibi kos yuru spor salonunda ter dok. Ama zayifla
Bu sadece vucutla olan birsey değil cok iyi gorunup kendini begenmeyen insanlarda var cevremde. Yani zayiflasanda birsey değişmez. Bu yüzden kendini vücut olarak değil sosyal olarak geliştirmelisin
Ben buna başarabilirim de kendine ve bu dediğinin arkasında dur kolay pes etme
Vücudun nasıl ki de bu kadar begenmiyorsu
@Güvenilir_sırdaş yanlış yere yorum yaptın sanırım
Vaas harbi buraya nasıl yazdim pardon kusura bakma cahillik işte
@Güvenilir_sırdaş olsun önemli değil
@Güvenilir_sırdaş insanlık hali
Türkiye için uzun bir boyun var.. iştahını düzenlersen zayıflayabilirsin. Veya bakış açını değiştirip şu anki vücudunla barışabilirsin. çok fazla kilo yok galiba rakamlardan tam anlayamıyorum
Ben beceremedim barışmayı, fiziksel olarak beğenilme ve beğenme kültürü köpek gibi işlemiş zihnime ve bu nedenle kendimde hâlâ begenmedigim şeyler var
Günde 2-3 kez orgazm olursan spordan bile daha fazla fayda görürsün
Yoga ve plates öneriyorum hayır bunlar olmadan düzelmek istiyorsan bıçak altına yatabilirsin başka çözüm önerebilmeyi isterdim ama yok
Çok kötü görünmüyorsundur bence, ne olursa olsun her halinle kendini beyeneceksin, ayna karşisina geçerek kendini sevebilirsin, spor yap hergün
Şu ana kadar sadece memnun olmadığın detayları yazmışssın
Kendinde hoş olabilecek detaylara odaklanarak başlayabilirsin
😬 iğrenç, bence boyunda var git spora... başka türlüsü var mı sanki, hem ordaki hocalar yardım eder hemde YouTube var... zayıfla
Millet denizde simit arıyor bogulmayayım diye simiti var diye üzülüyor şuna bak ya ayıp. Kendini sevmezsen kimse seni sevmez :D Spor yap hallolmayacak bir şey değil sayılar düşebilir artabilir unutma :D
azim meselesi tamamen imkansız değil
ya kendini salarsın daha da kötüleşirsin
ya da spor diyetle taş gibi kız olursun
Düzenli spor ve düzenli yemek biraz dişini sıksan her şeyi halledersin
Simitlerin göbeğin falan değil öenmli olan. Önemli olan senin kalbin
Bende 75 kiloyum boyum 165 kendimi böyle kabullendim tek sıkıntı gıdığım
Spor yap mutlaka bol su iç ve kilo vermiyorsan eğer her insan olduğu gibi güzeldir bence
Tek çare kilo vermek bende aynı durumdayım ve çabalıyorum
O kadarlık kusur kadı kızında da olur, takma çok kafana.
Egzersiz ve Fitness Yaparak ! 30 gün spor diye bir program var harika sonuç alıcaksın
elini öp barış :D
olmazsa gel başka tavsiyelerim de var ^^
Bana her haliyle gelen sevgili kabulümdür kilo ver falan demem ama kendine saygısından bakımlı olsun temiz olsun
Yapamıyorum demişsin ama tek çaresi yine de kilo vermek 🤦♀️🤷♀️
E gendinle barisik yasa idol edinme gendine neysen o sun
yağlı yağlı börekleri ve çörekleri yemediğinde ve spor yapmaya başladığında vücudun ile barışçaksın.
yüksek bel pantolon giyin. her gün 50 mekik çek göbeğin kalmaz.
Çalışacaksın , az yemeye çalışacak sın , spor yapmaya calisacakasin , kendini sevmeye çalışacaksın , armut pis ağzıma düş olmaz
Otur düzgünce konuş bu iş böyle gitmez de bir orta yolu bulalım falan
Takma bende çok zayıfım diye sürekli yemek yedim yedim 75 kiloyu buldum sonunda
Selam kusura bakma ama bence kilon abartılacak kadar değil baliketlisin ve kadın birazda öyle olmalı
Spor yap bnde kilo alamiyorum offfff adaletsiz dunya
Spor ve sıkı bir diyet.
Bol bol yuru her gun 5 km yuru. Iki ayda 50 ye kadar dusersin
Diyet ve spor yap.
Spor yapıp yediklerine dikkat ederek
Yüzümle desen neyse fakat barisik olmak zorunda deilsn kilo ver
kız barışık olmak istiyor niye zorunda değilsin diyoon sennn
dediklerini ciddiye alma nickinden belli susturmaya çalışıyor snskdjskdn
Hyr cidden öyle barisiklii jir durum değil ne desn
Allahima bin sükür bugnde kilo aldm mi desn :O
özgüvenini etkiler yazdığım yorumu okuda anla
Ne yani ben salak anlayissiz aptal birseyi bir kerede anlamayan on kere anlatilmasi gerk üstlk baskasinin da anlatmasi gerk yoksa kafama girmeyen bir gerizekali miym😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒
Kendini kasma bende 1,90 iri yapılı 100 kiloyum dert etme
Benimde var :D ekmek arasi kasar yiyorum Şu an :D
Vaybe millet 170 75 kiloda biz 184 69 kilodayız
Bugünden itibaren bir fitness salonuna yazıl ve her gün spor yap.
Ben de seninle aynıyım evde güzel yemekler pişiyor
Ay bende dahilim ya😔
Valla c. ufak dokunuslarla hatika bir hale gelebilirsin
@estetisyenemel7 nasl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar