Aç olmasamda yiyorum?

Ne kadar istemesemde yiyorum. Kendini kontrol etmeyi öğrenin demeyin lütfen deniyorum ama başaramıyorum. Küçüklüğümden beri böyleyim resmen. Mutlu olsam yiyorum, üzgün, stresli ne olursa olsun yiyorum. Aslında açlığımı da hissedemiyorum artık. Kusacak olsam bile, daha yiyemeyecek durumsa olsam bile yeme bırakamıyorum. Hadi sadece kilo alsam sağlık sorunları açmasa umrumda olmazdı gerçekten. Ama yoruldum artık ne yapsamda yiyorum. Kendimi durduruyorum 2 gün aç bırakıyorum kendimi ve sonra tekrardan yiyorum. Hayatımda hiç düzgün ve normal şekilde yediğimi hatırlamıyorum. Pişman oluyorum, kendimden nefret ediyorum ama yemeyi bırakamıyorum. Aç değilim sadece yiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum artık. Spor yapayım en azından diyorum ama bir oturuşta yemem gerekenden fazlasını yedikten sonra spor ne işe yararki? 8-9 yaşından beri böyleyim. Gün geçtikçe kilo alıyorum sağlık sorunlarım çıkıyor artık. En azından ameliyat olayım diyorum ama hala yaşım tutmuyor. 18 yaşımda olabilirim ancak ama benim hala 2-3 sene beklemem gerek ve o zamana kadar yaşayacağımı bile düşünmüyorum cidden. Sevmediğim şeyleri bile yiyorum bçr yemekten iğrensemde yiyorum artık. Ne yapacağım böyle?
Aç olmasamda yiyorum?