Ciğerlerim tertemiz çıktı bugün onun sevincini yaşarken uykudan müthiş bi eklem ağrısıyla kalktım kıvranıyorum dizlerimdi aşağı indi canımı çok yakıyo ağlicam nerdeyse parol içtim daha fayda etmedi nasıl dindirebilirim hafiflesede yeter çok kötü şu an napıcamı bilemedim 3 çift çorap giydim soğuk ev diye sobayı mı yaksam diyorum bi yandan
Güncellemeler
+1 yıl
6 saat oldu hala geçmedi bi yömtem bulamadım çok canımı yakıyo 😓😓
ya ben biraz ağır atlattım 5 gün altı gün ağırlık gitmedi üzerimden anamı ağlattı aşılı olmama rağmen . 20 gün sürmüyor merak etme o uzerındeki bas agrısı ve agırlık
Benimde ağır geçti hastanede 8 gün yattım ama o zaman hiç bi ağrım yoktu tek nefes ondada oksijen maskesinleydim ciğerimde temiz çıktı dün ama ağrı mafediyo beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Geçmiş olsun hanımefendi limon ve sarmısak iyi geliyor
Teşekkür ederim tüketiyorum inşAllah iyi gelir🙏🏻
Rica ederim hanımefendi 💐🌸💮🌺🥀🌷🌹
Çözüm iyileşmeyi beklerken çok kendini yormamak, vücudu da harekete geçirecek hafif egzersiz yapmak, vitamin ve mineral içerikli beslenmek.
Bugün kontrolüm vardı 3 buçuk saat ayakta dikildim heralde ondan bu kadar zorladı canımı çok yakıyo parol bile geçirmedi
Bende koronaym karantinada tutuyorlar beni. Sen bi tane daha parol içmen lazım ikişer ikişer içeceksin ve bu 3 gün sürer en fazla
1 tane vardı valla onuda hastanede yatarken vermişlerdi eve getirdim lazım olursa diye babama aldırıcam taburcu olalı 3 günü geçti hala devam ediyo
ya ben biraz ağır atlattım 5 gün altı gün ağırlık gitmedi üzerimden anamı ağlattı aşılı olmama rağmen . 20 gün sürmüyor merak etme o uzerındeki bas agrısı ve agırlık
Benimde ağır geçti hastanede 8 gün yattım ama o zaman hiç bi ağrım yoktu tek nefes ondada oksijen maskesinleydim ciğerimde temiz çıktı dün ama ağrı mafediyo beni
Wow!! Baya ağır geçmiş seninki!!
Aşı olmuşmuydun?
Olmamıştım olsamda ağır geçerirdim bünyem zayıf kendimi biliyorum
keşke olsaydında o zaman yprum yapardın hey allahım ya :D
neyse gecmıs olsun
3 gün ağrı olur alranax gibi güçlü ağrı kesici al.
3 günü geçti taburcu olalı panalgine var en etkili evde şu an içsemmi
Önce sıcak sonra soğuk şok yap bölgeye
Sıcak su torbam falan yok düşündüm ama nası yaparım aklıma bişi gelmedi kıvranmaktan
Psikolojik bence
Yok yq valla değildir içim çekiliyo sanki dün yoktu azaldıydı bugün 3 buçuk saat ayaklta kaldım sıra çoktu hastanede
Yarın 1 test daha yaptir
Yapmıyolar bugün sordum
Nasil yapıyolar yolculuk yapicam asi olmadım de yaparlar
Testin benim ağrıma faydası ne olacak
Koronaysan ona gore ilaç milas bise verirler d🤣
Komikmi şizofren. Zaten koronadan kaldı ağrı kafa yokki bassın