Sağlık Göğüs egzersizle kücülür mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Bedenim 85 ama 90 gibi duruyo çok dolgun istediğim kıyafetler olmuyo göğüsten dolayı Egzersizlerle kücülür mü Güncellemeler+1 yıl Kalçam da çok büyük degil ama biraz daha sıklaştırmak istiyorum egzersizlerle mümkün mü Göğüs egzersizle kücülür mü? Cevapla Dolgu Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
İmsomniacık Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl 85 95 gogus olcun degil... kaburga olcun yani bu zayif veya kilolu olmanla alakali... kilo verirsen otomatik olarak kucuk gorunur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kilo da veremiyorum 🤷🏼♀️ Yorumla İmsomniacık +1 yıl Valla ben de veremiyorum😂zor bir sey yani Yorumla
bussyboxxx Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl simdi onu en iyi küçültme yöntemi yağ yakimi bin için ise terleme işe yarar 0 3 Yorumla bussyboxxx +1 yıl mümkün Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla bussyboxxx +1 yıl rica ederim Yorumla
kaanov Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl egzersizle küçülmez ama zayıflarsan göğüstende kaybedersin beden düşer 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Şişkoysan küçülürDeğişken sanmıyorumCunki orası kas 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl memenin %70 i yağ dokusudur kişi göğüs egzersizi ile bu yağları parçalayabilir göğüs bedenini gözle görülür bir biçimde forma sokabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rica ederim kendinize dikkat edin sağlıklı günler Yorumla
BankerB Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 674 cevap paylaştı. Millet böyle olsun ister sende olmasın diye uğraşıyorsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya cok kücülmesini istemiyorum tabiki Büyük gögüs severim ama çok dolgun ve dik benimki Yorumla BankerB +1 yıl E tamam çok daha iyi işte bundan iyisi Şam’da kayısı 😏 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler böyle istiyosa sorun yok 😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl küçülme gibi bir durum olacağını düşünmüyorum sıkı durur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla
damdakikedixz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 444 cevap paylaştı. Küçülür ama yaşına göre normalfir belki 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla damdakikedixz +1 yıl Yaşın kaç Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla damdakikedixz +1 yıl Normal yani bence Yorumla damdakikedixz +1 yıl Bir şey sorabilirmiyim Yorumla Soran +1 yıl Sor Yorumla damdakikedixz +1 yıl Tamam gelirmisin Yorumla damdakikedixz +1 yıl Bekliyorum Yorumla damdakikedixz +1 yıl Hey Yorumla damdakikedixz +1 yıl Ya hadisene Yorumla damdakikedixz +1 yıl Baksana Yorumla
Mesmerize_Me Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Evet egzersizle küçülür. 0 1 Yorumla Mesmerize_Me +1 yıl Sen en iyisi Zumba'ya başlahttps://www.youtube.com/watch?v=WYovs8xj2dw Yorumla
neyapacanadımı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl boş ver küçülmesin 😅😅 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hahahah Yorumla neyapacanadımı +1 yıl Aa ben yeni gördüm yorumunu 😅 hoşumuza gidiyor 😅😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Ney hoşunuza gidiyo 😂 Yorumla neyapacanadımı +1 yıl Büyük göğüsler 😅😅 sencede hoş değil mi Yorumla Soran +1 yıl Çook güzel tabiki Ama çok büyük de güzel değil yaa taşıması zor 😂 Benimki ele avuca sığmıyor Yorumla neyapacanadımı +1 yıl Ovv ele avuca sığmıyor mu 😍😅😅😅😅 taşıması zordur tabi ama çok hoş işte hele ele avuca sığmıyor dedin beni kalbimden vurdun jsjsjskskjsjsj Yorumla Soran +1 yıl Şldşöğhşçcdkşöw Eveet para verip yaptıranlar bile benimki kadar iyi olamaz 😅 Yorumla neyapacanadımı +1 yıl Abooo 😍😅😅😅 iyice merak ettirdin sende ya 😅 tanışsak mı napsak 😅😅😅 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kuculmez buyuk iyi zaten 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ohh iyi ozaman Yorumla Bilir_Kisii +1 yıl Tabiki iyo Yorumla Soran +1 yıl Yani dışarıdan çok güzel duruyo Ben biraz takıntılıyım Yorumla Bilir_Kisii +1 yıl Bncede Yorumla
Semt_Bizim_Ev_Kira Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl cok sanslısın keske sevgılım senın gıbı olsaaa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Büyük gögüs mü daha güzel?Oh iyi ozaman Yorumla Semt_Bizim_Ev_Kira +1 yıl keske tkp atsan sana ne kadar guzel bısı oldugunu anlatsamm Yorumla
Deli_Dolu_Bir_Egeli Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl saka mı cıddı olamassınn 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Noldu ki Yorumla Deli_Dolu_Bir_Egeli +1 yıl dolgun goguse sahıbım dıyosun ve kucultturmek ıstıyorsun cıddın olamassınn Yorumla Soran +1 yıl Çok büyük ama sütyen dolgusuz 85 takıyorum 90 gibi duruyor Yorumla Deli_Dolu_Bir_Egeli +1 yıl abartma lutfen ya cokta buyuk durmuyodur benceee Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sarkarr 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Off yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kesin knak bu bence elleme kalsın öyle memnun san Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Küçülmez sarkar. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Of gercekten mii Yorumla Culdesac +1 yıl Gerçekten Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Sağlık konusunda 993 cevap paylaştı. Ölçü gayet iyi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yokkkk 0 0 Yorumla
deliboga1 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Güzelmiş dolgunsa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet aşırı dolgun ve dik Yorumla deliboga1 +1 yıl en sevdiğm:) takip et beni Yorumla
hamza464646 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Küçültme sarkar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa gerçekten mi Yorumla
babavoss43 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Zamanda cok elenmiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hic olmadı. Yorumla babavoss43 +1 yıl Sende hiç elemedin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yerim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😋😋😋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takiplesene yiyeyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
85 95 gogus olcun degil... kaburga olcun yani bu zayif veya kilolu olmanla alakali... kilo verirsen otomatik olarak kucuk gorunur
Kilo da veremiyorum 🤷🏼♀️
Valla ben de veremiyorum😂zor bir sey yani
simdi onu en iyi küçültme yöntemi yağ yakimi bin için ise terleme işe yarar
mümkün
Teşekkürler
rica ederim
egzersizle küçülmez ama zayıflarsan göğüstende kaybedersin beden düşer
Şişkoysan küçülür
Değişken sanmıyorum
Cunki orası kas
memenin %70 i yağ dokusudur
kişi göğüs egzersizi ile bu yağları parçalayabilir
göğüs bedenini gözle görülür bir biçimde forma sokabilir
Çok teşekkürler
rica ederim kendinize dikkat edin sağlıklı günler
Millet böyle olsun ister sende olmasın diye uğraşıyorsun
Ya cok kücülmesini istemiyorum tabiki Büyük gögüs severim ama çok dolgun ve dik benimki
E tamam çok daha iyi işte bundan iyisi Şam’da kayısı 😏
Erkekler böyle istiyosa sorun yok 😊
küçülme gibi bir durum olacağını düşünmüyorum sıkı durur
Anladım teşekkürler
Küçülür ama yaşına göre normalfir belki
Anladım teşekkürler
Yaşın kaç
18
Normal yani bence
Bir şey sorabilirmiyim
Sor
Tamam gelirmisin
Bekliyorum
Hey
Ya hadisene
Baksana
Evet egzersizle küçülür.
Sen en iyisi Zumba'ya başla
https://www.youtube.com/watch?v=WYovs8xj2dw
boş ver küçülmesin 😅😅
Hahahah
Aa ben yeni gördüm yorumunu 😅 hoşumuza gidiyor 😅😅😅
Ney hoşunuza gidiyo 😂
Büyük göğüsler 😅😅 sencede hoş değil mi
Çook güzel tabiki Ama çok büyük de güzel değil yaa taşıması zor 😂 Benimki ele avuca sığmıyor
Ovv ele avuca sığmıyor mu 😍😅😅😅😅 taşıması zordur tabi ama çok hoş işte hele ele avuca sığmıyor dedin beni kalbimden vurdun jsjsjskskjsjsj
Şldşöğhşçcdkşöw Eveet para verip yaptıranlar bile benimki kadar iyi olamaz 😅
Abooo 😍😅😅😅 iyice merak ettirdin sende ya 😅 tanışsak mı napsak 😅😅😅
Kuculmez buyuk iyi zaten
Ohh iyi ozaman
Tabiki iyo
Yani dışarıdan çok güzel duruyo Ben biraz takıntılıyım
Bncede
cok sanslısın keske sevgılım senın gıbı olsaaa
Büyük gögüs mü daha güzel?
Oh iyi ozaman
keske tkp atsan sana ne kadar guzel bısı oldugunu anlatsamm
saka mı cıddı olamassınn