Haftaya beden dersinde boy kilo ölçümü olcakmış mekik şınav çekmekmişiz tartılmak istemiyorum?

Merhaba. Okulumuza 2 kadın 1 erkek geldi bahçede yerlerde minderler tartı ve boy ölçme aleti vardı alt sınıflara yaptılar çok korktum bize de yapacaklar diye bize haftayaymış 115 kiloyum lütfen kilom hakkında konuşmayın kilo konusunda takıntılarım var ve psikolojim bozuluyo 5 e giderken hoca tartmıştı zorla tartılmazsan sözlüne 10 veririm dedi o zamanlar 80 75 falandım bana hoca oha tartıyı kıracaksın demişti in çabuk dedi ve eve gelip 1 hafta boyunca ağladım bu kilo sorunu bizde genetik babam da annem de akrabalarım da çoğu kilolu 2010 lu kuzenim 84 kilo mesela her neyse ben hocalara bizleri tartmadan önce özel konuşsam hocam ben tartılmak istemiyorum diyetisyene gidiyorum zaten kilomu sizin kulağınıza söylesem olur mu desem zorlar mı çünkü gerçekten istemiyorum 5 de yaşadığımı bidaha yaşamak istemiyorum aradan yıllar geçmesine rağmen aklıma gelince tüm günüm kötü geçiyor kadın hocaya söylesem bana sıra gelince ölçmese yani zorlamaz dimi gerçekten istemiyorum kaç gündür bunu düşünüyorum hadi mekik şınav neyse onları yaparım belki ama tartılmak istemiyorum kendimi hasta bile edebilirim kafaya takmaktan off hocaya ne diyebilirim sizce çok korkuyorum ölcek gibiyim çok stres oluyorum ben diyetisyene bile giderken annem dışarı çıkıyor doktor kilomu ölçerken beni zorlar mı sizce of
Haftaya beden dersinde boy kilo ölçümü olcakmış mekik şınav çekmekmişiz tartılmak istemiyorum?