Arkadaşlar merhaba.
Tetanoz olduğumdan korkuyorum. Doktorlarım bir ay önce Tetanoz aşısi olduğum için tekrar yaralansamda bu hastalığı olamayacağımı koruyucagini söylüyorlar. Fakat ağrılarım olunca (bacaklarımda karnımda boynumda başladı) çenemde uyuşma ve arada ağrı gelince ne yapacağımı şaşırdım artık.
Onlar doktor bir bildikleri elbette var. Ama çok korkuyorum.
Anksiyete var sanırım bende. Ama şimdi de anksiyete ve gerçek ağrıyı nasıl ayiricağımı bilemiyorum. Bu kadar ağrı ya benim Anksiyeteden kaynaklanmıyorsa diyorum. Şimdi anksiyete yaşayan veya yaşamış olan arkadaşlar benim gibi yaşadığınız anılar var mı? Bir hastalıktan korkup o hastalığın belirtilerini oldukca gerçekçi yaşayan? Varsa lütfen benimle paylaşın lütfen..
Tetanoz olduğumdan korkuyorum. Doktorlarım bir ay önce Tetanoz aşısi olduğum için tekrar yaralansamda bu hastalığı olamayacağımı koruyucagini söylüyorlar. Fakat ağrılarım olunca (bacaklarımda karnımda boynumda başladı) çenemde uyuşma ve arada ağrı gelince ne yapacağımı şaşırdım artık.
Onlar doktor bir bildikleri elbette var. Ama çok korkuyorum.
Anksiyete var sanırım bende. Ama şimdi de anksiyete ve gerçek ağrıyı nasıl ayiricağımı bilemiyorum. Bu kadar ağrı ya benim Anksiyeteden kaynaklanmıyorsa diyorum. Şimdi anksiyete yaşayan veya yaşamış olan arkadaşlar benim gibi yaşadığınız anılar var mı? Bir hastalıktan korkup o hastalığın belirtilerini oldukca gerçekçi yaşayan? Varsa lütfen benimle paylaşın lütfen..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anksiyete sadece ağrıya neden olmaz kaygı bozukluğu durumu yasiyor musun? Ya şöyle olursa ya böyle olursa diye çok stres yapıyor musun?
Evet kendimi durduramayacak kadar yoğun geliyor bu duygu. Şüphelerimi silmeden de geçmiyor maalesef. Artık anlayabileceğim beni çekebilecek kimsem kalmadı.
Anladım bende de anksiyete var o yüzden soruyorum. Mesela bende kalbim kollarim ayaklarım ağrıyor kafamda bittmek bilmeyen düşünceler ya hasta olursam vs bu durum kendi kendine de geçmiyor mallesef aynı şeyleri bende yaşadım çok sinir bozucu bı durum psikolojik destek almani öneririm
Almak istiyorum ama pandemi sırasında hastaneye gitmek beni daha kötüye götürür diyorum. Online gorusenler varmış ama ne kadar güvenilirdir. Ücreti nedir bilemiyorum. Öğrencilik işte bilirsin. Bende burada benimle aynı derten muzdarip arkadaşlarla konuşmaya çalışıyorum. Ne bileyim grup tedavisi misali işte.
Bu arada çok geçmiş olsun. Sen ilaç tedavisini mi kullandın yoksa seanslarla mı?
Anladım ama bu stresle ne kadar mucadele edebileceksin nereye kadar böyle gidecek? Biraz önce tedaviye başlamalisin bak ben 6 aydir bu durumdaydım 1 aydır ilaç kullanıyorum şu an inan daha iyim.
İyi olmana sevindim. İnan artık düşmanımın bile bunu yaşamasını istemeyecek hale geldim. Belki de ben biraz uçlarda yaşıyorumdur.
İnanır misin? Reflü, gerilim tipi baş ağrısı, vücut ağrılarım, kollarimda güçsüzlük, ağlama krizleri hepsi bundan sonra çıktı başıma 🤦♀️🤦♀️
Allah yardımcın olsun umarım biran önce iyleşirsin 🙏
Sende bir selam verdim bin ah işittim diyorsundur.😂😂😂 Haklısın yalnız kalıp iki muhabbeti özleyen teyzelere döndüm.
Derdimi dinlediğin için teşekkürler🙏🙏
Konuşmak istyorsan konuşabiliriz sorun yok ☺️
Pişman olma sonra. Neyse cevap vermesin en fazla😂😂
Aaa sen hemşire misin? Hemşire hanım bir şey sormak istiyorum size acaba tetanoz iğnesi gerçekten 2 yıl koruyor mu? Çünkü bazıları 5 yıl bazıları tek doz koruyuculuğu yok falan diyorlar da kafam karışık o konuda.
Tek doz mu oldun?
Evet tek doz yaptılar. Annem bebeklik dönemi aşılarımın tam olduğunu söyledi ama 13. yaş aşısını hatırlamıyorum pek.
Eline paslı bir şey mi battı? Tek doz aşı 2 sene korur evet
Ucu paslı değil ama geri kalan yerleri paslı. Kanamadı sadece kolanya sıkınca yandı o kadar.
Bir şey olmaz korkma ☺️ beni akrep ısırdı da bir şey olmadı sana hiç bir şey olmaz 😂😂
Yaaa nasıl oldu? Ay Allah korumuş.
Arkadaşıma gitmiştim ayakkabının içine girmiş artık nasıl girdiyse içine
Geçmiş olsun. Ben normalde görsem aklım çıkar herhalde.
Gerçi ilk müdahaleyi falan biliyorsundur sen.
Aynen hemen acile gittim kan aldım her şey normaldi tek doz tetanoz oldum her ihtimale karşı geçti gitti ☺️
Hayvanlar içinde mi yapiliyor Tetanoz? Vallahi bilmiyordum. Ne menem bir şeymiş.
☺️☺️
Bence senin hiç bişin yok.
Anksiyete için mi? Yoksa tetanoz mu?