Sağlık için için mi yapılır karşı cinse çekici görünmek için mi yapılır.

Sağlık için mi 
Karşı cinse çekici görünmek için mi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Öncelikle bir kadın, sporu kendi için yapar. Aynaya bakınca güzel bakımlı bir kadın görmek ister. Kendine olan saygısından spor yapar gerektiğinde.
İkinci durumdaki kadınları da anlayışla karşılamak gerektiğini düşünüyorum. Çünkü günümüzde genel güzellik algıları oluşmaya başlandı ve kadınları o kalıplara sokmaya çalışan erkekler... bunların sonucunda ruh hali etkilenen bir kadın da kendini yetersiz görerek spora yönelmiş oluyor.
Kendim için yapıyorum çünkü spor zihnime iyi geliyor kendimi iyi hissettiriyor. Aynaya baktığımda kendimde olumlu değişiklikler görmek mutlu ediyor
Tercih meselesi de insanlarımız çok cahil olduğu için bilmediği şeyler de yorum yaptığı için genellemelerde takılıyoruz, konu fitness vücut geliştirme ise seviyesi var belli bir yere kadar sağlık için yapabilirsin ama belli bir yerden sonra az veya çok sağlık biraz ikinci planda kalıyor bazı malum sebeplerden dolayı ve hiç sırf kız için yapan görmedim , artısı oluyor kız için çekilecek bir çile de değil zaten
Cevap
13Cevap
Kendimi iyi hissetmek için yapıyorum. Yapmayınca çok ağır hissediyorum kendimi ayrıca kafam dağılıyor.
Ben sağlık problemi yüzünden başlamıştım. Ama güzel görünmek de istiyor insan karşı cins için. Begenilmek herkesin hoşuna gider .
Tabiki spor spora duyulan samimi aşk için ve sağlıklı yaşamak için ve genç kalmak için ve güzel kalmak için yapılır😃😃
Spor önce sağlık için yapılır bence ve kişi evliyse spor yapmasada kendisini kocasına güzel gösterebilir ki sevap zaten
Kendi beden ve ruh sağlığım için spor yapıyorum, diğer insanlar umurumda değil.. Keyifli günler..
İyi hissettiğim için yapıyorum, spor yaptığım güne 1 0 önde başlıyorum
Kendim için karşı cinse ne yaparsan yap bir zaman sonra senden sıkılıyor gözü başka şeyler arıyor..
hem keyif hem sağlık hem de karşı cinsi etkilemek için
Öncelik sağlık için ama karşı cins içinde yapılır yapılmalıda.
Sağlık için yapılır, karşı cins motive eder 😂 benim bu şekil valla 😎
Karşı cinse çekici görünmek için yaparım böylece rahatça tavlama yapılabilir 😂
En başta kendimiz için.
Ama karşı cinsin ilgisini çekmek de ekstra puandır.
Bu iki yönden de hayatı güzelleştirir spor.
Ben ne yalan söylim sadece erkeklere çekici ve hoş görünmek için yapıyorum benim için birbirlerine girsinler 😂😂
Erkeklerin belirli kısmı kız tavlamak için yapar.
Sağlık ve kendin için. Ozguvenin için.
Kendim için yapıyorum.
Sağlık ve kendim için yapıyorum.
Sağlık için yapılmalıdır.
Tabiki sağlık için
İlk önce kendimiz
Kendini sevmek için yapılır.
Niyyet önemli
Senin niyet ne 😂
Neden ciddi misin
Ahaha senden beklemezdim yalnız 🤭
ben yapsam güzel görünmek için yaparım
Kas yapıyorum sırf sevgilim istiyor diye
Adamsin, sevgilin istiyo diye saçını da boyatir mısın?
İkisi için de yapılabilinir
Kendim için yaparım
Sağlık için
Seksi görünmek için egzersiz yapıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?