Beyler kadınsız bir adada yaşamaya mahkum olsaniz, yine de kas yapar misiniz🤭

Karşı cinsi etkilemek için yapilir
Sağlık için yapilir
Adada göbeği löngüdü löngüdü salarım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Beyler kadınsız bir adada yaşamaya mahkum olsaniz, yine de kas yapar misiniz🤭

spor yapıyorum ama kas olarak çok bir şeyim yok :D Genelde kardiyo takıldığım için sadece fitim. Bu durumda adaya düşmeme gerek kalmadan kendim için yapıyorum :D
Birşeyi birileri için yapıyorsan kendine değer vermiyorsun demektir hem sağlık hem enerji hem stres için spor çok önemli harekette bizim doğal ihtiyaçlarımızdan birisi
Cevap
19Cevap
Ben dürüst olayım kadınlar için yapıyorum. çünkü kadınlar fiziğe bakıyor.. kaslı erkek istiyoruz diyorlar..
Karşı cins için niye yapayım. Bir kadını etkileyeceksem kasa falan ihtiyacım olduğunu düşünsam burada ciddi bir eksiklik olduğunun anlamına gelir. Kimseye kendimi fiziğimle sevdirmeme gerek yok beni olduğum gibi kabul eden zaten her türlü halimle kabul eder 😃 sağlık için yaparım orası ayrı
Sağlık için yapılır spor salonuna gitmeden önce ben de karşı cins için yapılıyor diye düşündüm ama ortamda karşı cinsle alakalı bir şey bile geçmiyordu. Peyhhss pısss falan gibi seslerle millet yarışıyordu spor yaparken. 😃
Ada şartları için öyle kas filan yapmam ama sportif enerjik akıl sağlığı için elbette yapardım. Odun kesme taşıma tırmanma yüzme bunlar zaten bir insanı fit eder...
Görüyorsunuz yolda pirinç yiyen keşiş gibi aynı seviyede kalıp spor yapan tipleri sırf etkilemek amaçlı spor yapıyorlar biride kalkıp sorarım yüzmeyle ilgileniyor mu ya da hentbolla
M*lfler için yapılır. Aksini iddia edenin kellesini yere düşürürüm.
Askerde bile spor yapmamış biriyim, göbek yastık gibi oldu
Sağlık için , ama karsi cinsle beraber olmakta bağışıklığı güçlendirir. Win win. Ama korunun siz yine de
Sağlık için yapılır
Şahsen etilemek için yapanların insan olduğunu zannetmiyorum...
Tabii ki sağlık için yapılır ama bizim erkeklerin bir çoğu karşı cinsi güzel görünmek için yapıyor
Sağlık için yapılır elbette sırf gösteriş için yapmak saçma
Çoğu sebep için yapılabilir
Kas icin yapilir ki yaptik şükür :D
Sağlık içinde yapılır ama hazır yapmışken başka şeyler icinde kullanılır:)))))))
spor karsi cins icin yapilmaz anlamsiz ve cok sacma
Sağlık için olur
Kendim için yaptım
Sağlık için tabiki
sağlık için
Sağlık için yaparım sporu
Karşı cins
Saglik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?