Kardeşim sünnet oldu ve sünnet hatası oluştu. Yardım eder misiniz? Tavsiyelerinize ihtiyacimiz var?

11 yaşında erkek kardeşim 10 gün önce sünnet oldu. Anne Babamız hayatta değiller evin en büyüğü benim herşeyiyle ben ilgileniyorum dolayısıyla kardeşlerimin. Herneyse Yaşı baya büyük malesef zamanında yaptıramadık sünnetini. Doktorun verdiği kremleri düzgün sürmediği için dikişleri düşmemiş ve biraz enfeksiyonda olmuş doktor hatası nedeniyle ve cinsel organında bozukluklar oldu. Şimdi günde 3 kere ben sürüyorum krem ve pipisi nabız atar gibi pıt pıt atıyo hatta. Napabiliriz acaba? cinsel organı yok denilecek kadar küçük içe gömük bunun ileride kardeşim açısından sorun olacağını düşünüyorum nasıl bir tedavi uygulanır yardımcı olursanz sevinirm. Soruyu biraz da birilerine anlatıp rahatlamam gerektiği için soruyorum aslında. Ya paramiz yok pek... yoksa baska doktora goturmek en mantiklisi tabii. Paramiz yok demekten de utaniyorum ama yok yani maalesef.
Kardeşim sünnet oldu ve sünnet hatası oluştu. Yardım eder misiniz? Tavsiyelerinize ihtiyacimiz var?