Küçüklüğümden beri kardeşime ben bakarım annem. Babam çalışır kardeşim şu an 7 yaşında 1 yaşındna beri ben bakıyorum. Onu dışarı çıkarırıdım bir şey olurdu sinirimi ondan çıkarırdım benim yüzünde. Çok kötü bir bebeklik geçirdi. Kardeşim çok güzel ve tatlı yolda gören herkes onunla fotograf çekilmek iater ne bileyim sevmek ister bakmaya kıyamassınız kardeşim diye söylemiyorum. Kardeşim 7 yaşında ama çok babama şımarıklık yapıyor ben varken askeriyede gibi babam gelince çok şımarıyor. Bugün sofrada Bana sürekli tekme attı vurdu durduk yere elimde çorba kaşık varken vurdu sinirimden çok kötü tokat tekme attım aaçını yoldum duvara attım o anda tabi babam ittiriyor beni bana vuruyor ama ben hala vuruyorum sonra babam beni dövdü evden attı saat 11:26 gibi eve geldim babam uyuyordu. Yatağa uzandım o saaten bari halan yatakdayım çok pişmanım kardeşim canı nasıl acıdı nasıl kıydım onun küçük bedenine öldürcme kendimi sinirden tek abisi benim başka kimsesi yok ama sinirden oldu ne yapacağımı bilmiyorum aklıma geldikçe çıldırıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Kardeşim Kız bu arada
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar