Arkadaşlar merhaba. Bugün hırıltı nefes, göğüs ağrısı ve de nefes almakta zorlandığım için doktora gittim. Baktı ve çok şükür temiz olduğunu söyledi. Fakat ben şu an aynı şeyi yaşıyorum. İçinizden bilgili bir arkadaşım varsa bakar mısınız? Nefes sıkıntısı ne kadar zormuş. Bir iyleşsem rahat nefes alabildiğim için şükür edicem.Not: Bu burada sorulur mu diyen arkadaşım. Sana söylüyorum. Doktor sitesinde görsel eklenebilseydi ekler öyle sorardım. Ama yapamadım bir türlü.
Merhaba geçmiş olsun Hocamız gerektiği için akciğer filmi istemiş ve sorun görmemiş herhangi bir sorun gözükmüyor. Gerekli incelemeyi yapmıştır. Sende nefes darlığı var mı? Ya da burnunda et felan var mı? Eğer bu durumlar varsa bunlar neden oluyor olabilir. Göğüste baskı hissi ve yakınma oluyor mu? Gece sabaha karşı bu ağrı artıyor mu? Bronş provokasyon testi yaptır istersen. Mevsimsel bir şey de olabilir geçmiş olsun sağlıklı günler dilerim ☘️☘️☘️
Gece sabaha karşı artıyor. Göğüste ağrı şeklinde oluyor. Bazen nefesim yetmiyormuş gibi geliyor. Mide veya psikolojik denildi belki de her ikisi. Cevabın ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim🙏
Rica ederim astımdan şüphelendim ben psikolojik de olabilir şunu tavsiye ederim öncelikle bronş provokasyon testi yaptır bence İkinci tavsiyem kendini stresten arındır zihnini boşalt uyumadan önce 10 kere burnundan nefes al ver daha sonra ev yapımı sirkeyi pamuğa dök biraz o pamuğu göbek deliğine koy ve o şekilde uyu sende ki bütün negatif enerjiyi alır daha iyi hissedersin kendini ☺️
Ben tıbbi görüntüleme teknikeriyim 😂 senin akciğeri her gün çekiyoruz defalarca ekstradan araştırmayı yeni bilgiler öğrenmeyi çok seviyorum insan sürekli kendini geliştirmeli ☺️
Yaaa desene tam adamına denk gelmişim. Açık konuşmak gerekirse enerjiyle veya nefes egzersizleriyle ilgili tavsiye verebilecek bilgi de bir erkek görmemiştim. Sanırım önyargılıymışım bu konuda.😂😂😂
O konulara ben hiç girmiyorum bilginin kadını erkeği yoktur bilgi bilgidir her insan öğrendikçe yeni bilgiler ufku genişler hayata bakış açısı değişir hayat ve sağlık standardı artar özellikle bence Çin’in geleneksel tıp yöntemleri çok iyi Japonların da ☺️ O dediklerimi yap kendini çok daha iyi hissedeceksin ☺️ İnşallah en kısa sürede sağlığına da kavuşacaksın 🙏☺️
Aslında olabilir. Yani deterjan kolanya kokusu alınca rahatsız hissediyorum. Hatta maskeden de Belki de toz da ediyordur farketmiyorumdur. Acaba onlar mı rahatsız ediyor?
Hic anlamam sadece bir seyi merak ettim, foto da neden boyle karin kismi ve gogusun hemen bitis noktasinda boyle iki delik gibi bir sey var (sag tarafda) acaba fotoyla ilgili bir sey mi
Yani hem o hem cekilen foto da gorulen her yer, kafadansa kafa tasi burun kemegi goz vs vs bacaksa bacak falan hani dusunsene icinde bildigin iskelet ayakta tutuyor, o olmasa b*k torbasi gibi yerlerdeydik😂😂
Dışını sevmiyor musun? Benimde pek aram yok. O yüzden banaa denileni yapıp iç güzelliğe önem vermeye çalışıyorum😂😂😂
Cevap sahibi
+1 yıl
Yani dimi, bendeki de yani bendeki de. Seni sevmeyen ölsun zaten dimi yaziklar olsun ona😂😂
Cevap sahibi
+1 yıl
Ya illa ki bi giderimiz vardir tabi hahaha ama ne bilim kendimi de aman aman gormuyor oyle rasgele siradan bir tipiz iste😂😂ic guzelligim zaten ayri ya, icim cennet cennet ama iste millet genelde disa onem veriyor o yuzden kaybediyoz😂
Amaaan bizi hak etmek o kadar kolay değil zaten. Herkes bu cenneti göremez 😂😂😂
Cevap sahibi
+1 yıl
Ne cektik bee, sevenimiz olmuyor ki lanet gitsin hahaha onlarinki can da bizimkisi patlican mi, olmaz olsun boyle hayat boyle sevda😂😂
Cevap sahibi
+1 yıl
Yaniiii, gormesinler zaten, sonra goz dikerler aman hic ugrasmak istemiyorum. Sadece hak edene, eee ne demisler ya gorundugun gibi ol ya da oldugun gibi gorun...😂😂
Dikerler sonra mahvederler sonra da ben ne yaptım ki derler. Ne fenalae ne fenaaaaa😂😂😂
Cevap sahibi
+1 yıl
Yilaaaaaaaan hahaha aaa onlar hic yapar mi oyle sey biz kurguluyoz halusinasyon goruyoz, tek hakli onlar, bizim hakli cikmamiz ne mumkun canim dimi yani, bizde kimiz aaa cok buyuk ayip etmisiz gercekten vah vah yerin dibine girdim utanctan😂😂😂
Sorma bunlar adam öldürürler masum bir şekilde sıyrılırlar. Ah ah hep iyiliğimizden kaybediyoruz hep. Kötü olsak kötü davransak bizden daha iyisi olmaz😂😂😂
Cevap sahibi
+1 yıl
Sonra da kotuyuz diye laf etmeye giderler, yaranamiyoz bunlara ya vallaha bak dengesiz insanlar bunlar. Iyi oluyon sifir cekiyon, kotu oluyon eksi cekiyon ee nasil olacak bu is peki😂😂